Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Nem értem a fiúcskákat, egy lányt se hallottam még parázni, hogy pl: jaj a Berserk fiúknak szól, akkor most mi legyen XD
"Egy lány hordhat nadrágot, de egy fiú nem hordhat szonyát"
és mi van a skótokkal??
skót nők is hordhatnak nadrágot, azvan
nemmondod
Nem értem a fiúcskákat, egy lányt se hallottam még parázni, hogy pl: jaj a Berserk fiúknak szól, akkor most mi legyen XD
és mi van a skótokkal??
skót nők is hordhatnak nadrágot, azvan
és mi van a skótokkal??
Ha megmondod, mi az a szonya, akkor majd elmondom erről a véleményem.
[/QUOTE]Hordhat, csak akkor hülyének nézik.
Az lehetetlen, ugyanis a nagykerbe a hét elején szállítunk. A hálózatban való terjesztés -tapasztalat szerint- további 1 hét.
Leghamarább az Eduárd Képregényboltban lesz található (Bp. Dalszínház u. (Opera mellett). Ők ott lesznek a Fesztiválon és helyből el is viszik.
Van-e értelme? Persze. Mellesleg látom, neked is van jó pár mangád.
(talán mert az Árnybírón kívül egyik manga sem jön be eddig annyira, hogy részről részre megvegyem - főleg h még jön a death note is amit viszont muszáj lesz kigyűjteni...)
Nem lesz kinn 17én.
Sztem legelőbb 19én hétőn számíts rá-de hát akkor se tuti...
Hidd el ennél fogod érezni a késztetést
(talán mert az Árnybírón kívül egyik manga sem jön be eddig annyira, hogy részről részre megvegyem - főleg h még jön a death note is amit viszont muszáj lesz kigyűjteni...)
A mangák áráról meg: Szerintem egy ekkora ország, ekkora kínálattal nagyon olcsók!