Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
A 2. kötet mikor jön?
Tévedés Jelenleg 18 kötet Japánban, úgy 20 kötetesre tippelem.
A 2. kötet mikor jön?
Én még az elsőt sem olvastam... de szerintem nyugodtan számolj 2-3 hónapot.
Jelenleg 18ik kötetnél jár japánban
a VIZ a 10ik kötetet adta ki mot májusban
Asszem még futó sorozatról van szó
Csak meglepett hogy amerikai képregény ennyibe kerül. Fél kisujjnyi végig színes batman is majdnem háromezer ...
Az amúgy 120-130 oldal ám.
Felesleges drágának kikiáltani, mert nagyobb a formátuma, fényes lapra van nyomva és az egész színes. És az úgy megnyomja a költségeket. A MK:SM köteteken már a tükörképedet is láthatod az oldalakon, olyan minőségű lapra nyomják. Így viszonylag nem drága. A Sin City pedig a durvamagas jogdíj miatt drága.
Csak meglepett hogy amerikai képregény ennyibe kerül. Fél kisujjnyi végig színes batman is majdnem háromezer ...
mondjuk ahhoz képest nem is sok h az újvilági x-men 2006ban 515ft volt... mármint a sin city
csakhát ahhoz képest, hogy nem is túl vastag kötet, feketefehér miatt még a nyomtatása is egyszerű, kötése sem extrás, ahhoz képest nekem kicsit sok. Mondjuk tényleg több lap van benne, dehát.. érted mire gondolok :) De batmanen mégiscsak kiakadhattam volna. De sin city-t sem azért említettem, mert ,,felháborító milyen drága manapság minden" kaliberű zsörtölődés, hanem azért, mert meg akartam venni xD Na offogást hagyjuk abba amúgy.
mondjuk ahhoz képest nem is sok h az újvilági x-men 2006ban 515ft volt... mármint a sin city
Legalább megtudtam hogy a Sin Cityt 3k-ért vesztegetik
és mennyivel több a lap benne és a formátuma is nagyobb mint egy 2.000ft-os mangáé. XD arra bezzeg nem sajnálod a lóvét. persze az megint más, ha csak a mangák érdekelnek és általában a képregények nem.
de ha érdekel 2.500ért meg tudod rendelni comicsinvestről v elmehetsz személyesen is érte és akkor nincs postaköltség sem. vagy rendezvényen át tudod venni Vladiéktól. szvsz abba is belemenne. pl nyári conon
Legalább megtudtam hogy a Sin Cityt 3k-ért vesztegetik
A könyveknél is mindíg hátul vannak az útmutatók, vagy a lap alján.
LOL
hát akkor ez van. végülis nekem mindegy, csak gondoltam az újjaknak úgy jobb lett volna. de ha ez szabály, akkor szabály.