Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Ha te mondod, elhiszem
Nincs harag.

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
ez nem fikázás!!!!!!!
ez csak vélemény, és ha jól tom a véleményeket meg lehet hallgatni, és ha nem lenne a MangaFan, akkor énis megőrülnék, mert imádom a mangákat, és egy Árnybírót télleg 1 és fél óra alatt kiolvasok, de ezt nem tom, én csak KÉRDEZTEM, h nem drága-e, MEGÉRI-E???!!!!!
BOCSIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
ez csak vélemény, és ha jól tom a véleményeket meg lehet hallgatni, és ha nem lenne a MangaFan, akkor énis megőrülnék, mert imádom a mangákat, és egy Árnybírót télleg 1 és fél óra alatt kiolvasok, de ezt nem tom, én csak KÉRDEZTEM, h nem drága-e, MEGÉRI-E???!!!!!

Nyugimán'...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Mutass jelentősen olcsóbbat (1990 nem ér). Eszetlenül sok munka van vele: egy Árnybírót simán kiolvasol max. 2 óra alatt, na ezt nem. Ennyi szöveg három Árnybíróban sincs.
A borítónak meg csak a dizájnja végleges, a fülszöveg nem. Csak fel van téve előrendelésbe.
A borítónak meg csak a dizájnja végleges, a fülszöveg nem. Csak fel van téve előrendelésbe.
az ilyen csuklóból fikázó kommentek után érzem úgy, hogy mi a rákért is hajtunk mi itt
ez nem fikázás!!!!!!!

私は日本のファンです。
beküldve: 2008-05-19 16:51:44
(#218) Nagyon jó volt, tetszik, venni fogom... És egy helyesírási/elválasztási/sem milyen hibát nem találtam benne

Csak a Sódzsi név Hepburnnel, elválasztva (szövegbuborék kicsisége miatt) volt fura Shou-ji
Mondjuk a végén az extra oldalak... na az egy csöppet gáz volt...

Az anime epizódjai végén lévő extra live-action jelenet, ,,Nana's room" is elég gáz xD Csak nézz bele xD
Ezzel nem vitatkozom!!

Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user

Az anime epizódjai végén lévő extra live-action jelenet, ,,Nana's room" is elég gáz xD Csak nézz bele xD
beküldve: 2008-05-19 15:37:25
(#215) Nekem kifejezetten tetszett.
Az átlagmangához (az meg milyen?
) képest tényleg rohadt sok benne a szöveg, de mégis gyorsan elolvastam. Tetszik a sztori, és hamar sikerült a nevek "kiolvasását" is automatizálni, szóval elégedett vagyok.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-19 15:25:34
(#214) Egyszerűen fantasztikus.
Én régebben csak a Nana animét néztem, de vele nem sokáig jutottam sajna el, pedig az is tetszett.
De a manga nagyon jó. 10-kor kezdtem el este olvasni, mondván, hogy majd leteszem, ha elálmosodom. Csak az volt a bökkenő, hogy nem tudtam letenni, szóval fél 11-re ki is olvastam. De a végén majdnem sírtam, annyira szomorú volt... T_T
Már alig várom a 2. kötetet! ^^
Én régebben csak a Nana animét néztem, de vele nem sokáig jutottam sajna el, pedig az is tetszett.
De a manga nagyon jó. 10-kor kezdtem el este olvasni, mondván, hogy majd leteszem, ha elálmosodom. Csak az volt a bökkenő, hogy nem tudtam letenni, szóval fél 11-re ki is olvastam. De a végén majdnem sírtam, annyira szomorú volt... T_T
Már alig várom a 2. kötetet! ^^
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2008-05-19 15:25:58
beküldve: 2008-05-19 15:21:07
(#213) Ma oylan dologra szántam magam, amit normális esetben nem tettem volna meg. Megrandeltem a NANA-t, mert tegnap névnapom alkalmából kaptam egy rakat pénzt. Alig várom.

Megvettem. Elolvastam. Imádom. Ennyi.
Najó, kicsit kifejtem... A sztori nagyon jó, kapásból ráhangolódtam az egészre, szal bizti a szivemhez fog nőni ez a manga.
A fordítás meg isteni! Nem tom, hogy milyen volt az eredeti, de nagyokat szakadtam a beszólásokon, poénokon, meg úgy alapból a nyelvezetén! Kedvenc lesz!

Najó, kicsit kifejtem... A sztori nagyon jó, kapásból ráhangolódtam az egészre, szal bizti a szivemhez fog nőni ez a manga.
A fordítás meg isteni! Nem tom, hogy milyen volt az eredeti, de nagyokat szakadtam a beszólásokon, poénokon, meg úgy alapból a nyelvezetén! Kedvenc lesz!

Jaja, nagy dumák vannak benne. Hatalmasakat lehet a szövegeken röhögni

beküldve: 2008-05-19 14:14:07
(#211) Megvettem. Elolvastam. Imádom. Ennyi.

lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-05-18 01:12:01
(#210) Megvettem, most már "csak" el kell olvasni...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-16 22:43:36
(#209) Nah, végülis erre voltam kíváncsi. nekem aztán mind1, hogy a boltban veszem, vagy házhoz hozzák, ha az a gyorsabb

Someday the Dream will End
És aki innen a Webboltból rendelte, annak mikor szállítják??
Természetesen, már hétfőn postázzuk (nem akartam kiírni, mert ez nem a reklám helye

Szerk: MangaFan Webbolt 2008-05-16 20:32:29
A boltokban is kinn lessz a manga 17.én ?
Az lehetetlen, ugyanis a nagykerbe a hét elején szállítunk. A hálózatban való terjesztés -tapasztalat szerint- további 1 hét.
Leghamarább az Eduárd Képregényboltban lesz található (Bp. Dalszínház u. (Opera mellett). Ők ott lesznek a Fesztiválon és helyből el is viszik.
És aki innen a Webboltból rendelte, annak mikor szállítják??
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user