Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Ha te mondod, elhiszem Nincs harag.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
ez nem fikázás!!!!!!!
ez csak vélemény, és ha jól tom a véleményeket meg lehet hallgatni, és ha nem lenne a MangaFan, akkor énis megőrülnék, mert imádom a mangákat, és egy Árnybírót télleg 1 és fél óra alatt kiolvasok, de ezt nem tom, én csak KÉRDEZTEM, h nem drága-e, MEGÉRI-E???!!!!!
BOCSIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
ez csak vélemény, és ha jól tom a véleményeket meg lehet hallgatni, és ha nem lenne a MangaFan, akkor énis megőrülnék, mert imádom a mangákat, és egy Árnybírót télleg 1 és fél óra alatt kiolvasok, de ezt nem tom, én csak KÉRDEZTEM, h nem drága-e, MEGÉRI-E???!!!!!
Nyugimán'...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Mutass jelentősen olcsóbbat (1990 nem ér). Eszetlenül sok munka van vele: egy Árnybírót simán kiolvasol max. 2 óra alatt, na ezt nem. Ennyi szöveg három Árnybíróban sincs.
A borítónak meg csak a dizájnja végleges, a fülszöveg nem. Csak fel van téve előrendelésbe.
A borítónak meg csak a dizájnja végleges, a fülszöveg nem. Csak fel van téve előrendelésbe.
az ilyen csuklóból fikázó kommentek után érzem úgy, hogy mi a rákért is hajtunk mi itt
ez nem fikázás!!!!!!!
私は日本のファンです。
beküldve: 2008-05-19 16:51:44
(#218) Nagyon jó volt, tetszik, venni fogom... És egy helyesírási/elválasztási/sem milyen hibát nem találtam benne
Csak a Sódzsi név Hepburnnel, elválasztva (szövegbuborék kicsisége miatt) volt fura Shou-ji
Mondjuk a végén az extra oldalak... na az egy csöppet gáz volt...
Az anime epizódjai végén lévő extra live-action jelenet, ,,Nana's room" is elég gáz xD Csak nézz bele xD
Ezzel nem vitatkozom!!
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
Mondjuk a végén az extra oldalak... na az egy csöppet gáz volt...
Az anime epizódjai végén lévő extra live-action jelenet, ,,Nana's room" is elég gáz xD Csak nézz bele xD
beküldve: 2008-05-19 15:37:25
(#215) Nekem kifejezetten tetszett. Az átlagmangához (az meg milyen? ) képest tényleg rohadt sok benne a szöveg, de mégis gyorsan elolvastam. Tetszik a sztori, és hamar sikerült a nevek "kiolvasását" is automatizálni, szóval elégedett vagyok. Mondjuk a végén az extra oldalak... na az egy csöppet gáz volt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-19 15:25:34
(#214) Egyszerűen fantasztikus.
Én régebben csak a Nana animét néztem, de vele nem sokáig jutottam sajna el, pedig az is tetszett.
De a manga nagyon jó. 10-kor kezdtem el este olvasni, mondván, hogy majd leteszem, ha elálmosodom. Csak az volt a bökkenő, hogy nem tudtam letenni, szóval fél 11-re ki is olvastam. De a végén majdnem sírtam, annyira szomorú volt... T_T
Már alig várom a 2. kötetet! ^^
Én régebben csak a Nana animét néztem, de vele nem sokáig jutottam sajna el, pedig az is tetszett.
De a manga nagyon jó. 10-kor kezdtem el este olvasni, mondván, hogy majd leteszem, ha elálmosodom. Csak az volt a bökkenő, hogy nem tudtam letenni, szóval fél 11-re ki is olvastam. De a végén majdnem sírtam, annyira szomorú volt... T_T
Már alig várom a 2. kötetet! ^^
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2008-05-19 15:25:58
beküldve: 2008-05-19 15:21:07
(#213) Ma oylan dologra szántam magam, amit normális esetben nem tettem volna meg. Megrandeltem a NANA-t, mert tegnap névnapom alkalmából kaptam egy rakat pénzt. Alig várom.
Megvettem. Elolvastam. Imádom. Ennyi.
Najó, kicsit kifejtem... A sztori nagyon jó, kapásból ráhangolódtam az egészre, szal bizti a szivemhez fog nőni ez a manga.
A fordítás meg isteni! Nem tom, hogy milyen volt az eredeti, de nagyokat szakadtam a beszólásokon, poénokon, meg úgy alapból a nyelvezetén! Kedvenc lesz!
Najó, kicsit kifejtem... A sztori nagyon jó, kapásból ráhangolódtam az egészre, szal bizti a szivemhez fog nőni ez a manga.
A fordítás meg isteni! Nem tom, hogy milyen volt az eredeti, de nagyokat szakadtam a beszólásokon, poénokon, meg úgy alapból a nyelvezetén! Kedvenc lesz!
Jaja, nagy dumák vannak benne. Hatalmasakat lehet a szövegeken röhögni Fontos dolog. Gilmore girls is egyetlen sorozat amit nézek, miért, hát mert eszelős jó párbeszédek vannak benne.:) Jól is teszed hogy végignézed. Én olvastam Nanáról ajánlót. pisoga. keres. megnyit. tölt. opening. beleszeret xD Szal animét is tudom ajánlani, ha történetet nem akarod lelőni, csak az openingeket youtubeon, legalább. Rohadt jók.
beküldve: 2008-05-19 14:14:07
(#211) Megvettem. Elolvastam. Imádom. Ennyi.
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-05-18 01:12:01
(#210) Megvettem, most már "csak" el kell olvasni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-16 22:43:36
(#209) Nah, végülis erre voltam kíváncsi. nekem aztán mind1, hogy a boltban veszem, vagy házhoz hozzák, ha az a gyorsabb
Someday the Dream will End
És aki innen a Webboltból rendelte, annak mikor szállítják??
Természetesen, már hétfőn postázzuk (nem akartam kiírni, mert ez nem a reklám helye )
Szerk: MangaFan Webbolt 2008-05-16 20:32:29
A boltokban is kinn lessz a manga 17.én ?
Az lehetetlen, ugyanis a nagykerbe a hét elején szállítunk. A hálózatban való terjesztés -tapasztalat szerint- további 1 hét.
Leghamarább az Eduárd Képregényboltban lesz található (Bp. Dalszínház u. (Opera mellett). Ők ott lesznek a Fesztiválon és helyből el is viszik.
És aki innen a Webboltból rendelte, annak mikor szállítják??
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user