Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Ár: Egy amerikai manga ára 2200 (helyben)
Egy németé 1700
Ti megtaláltátok az arany középutat
Egy "kicsit" el vagy tévedve...
Normális helyeken (magyarul ha körülnézel és ahol nem vernek át) amerikában egy manga 1100-1200 forint között van. Ez persze a dollár gyengülése miatt van így, szóval mostanában érdemes amcsiból rendelni mangát, mert olcsó.
Ez mindig is érdekelt: hogy jön ki egy nem használt, 10$os manga 1100-1200 Ftból? (mai árfolyamon is 1500-1600 Ft.) És akkor nincs szállítás, vám, miegyéb
(azért írtam a 10$-t mert az az átlagár, van 8 körul is, de 17-ért is - DarkHorse :( - szóval ezzel érdemes számolni).
UI: láttam az új ismertetőt és láttam Osaki és Komatsu van írva Ószaki és Komacu helyett----Imádlak titekeeeet
Na fordítók, ugye hogy ugye?
Amúgy én is várom Nanát, és ha lett volna eszem, énis leveszem védőborítót mielőtt kölcsönadom árnybíróimat Én nagyon hülye vagyok... Amúgy annyira nem vészes a helyzet, kilencedik a gerincénél egy másfél centit bevan szakadva, 4 és 5 meg levan éleződve. Többi nem vészes, de tényleg nemértem hogy lehettem ilyen hülye...biztos azért nem vettem le mer úgy szebb:P
Edit: 2000 szerintem is korrekt. Azért gondolj bele, mennyire el lehet ba...rmolni egy mangát... vékony lap, vacak nyomtatás, kicsúszott szövegek, vékony, matricás puhafedél :S Jól el lehet rontani, akárhogy is, mangafan minőségben adja ki a dolgokat (Mondjuk Árnybíró 6 nyomtatása miattmég haragszok rátok )
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-05-13 16:38:21
beküldve: 2008-05-13 16:18:47
(#174) A 2000huf szerintem teljesen korrekt ár. Nem ez a drága, hanem az Árnybíró olcsó. A legtöbb manga amit most Magyarországon kiadnak 2000 körül mozog. Kétezer fölött lenne gázos, de az még odébb van Ha csak nem gyorsul az infláció, és nem dől össze az ország a politi... ja ez nem az a topik
Én úgy vagyok ezzel a mangával, hogy ha törik, ha szakad megveszem az első 2 részt és az alapján döntöm el majd, hogy tetszik-e. Azt a kettőt pedig a rengeteg pozitív nyilatkozat miatt veszem majd. Ennyi esélyt adok neki.
Én úgy vagyok ezzel a mangával, hogy ha törik, ha szakad megveszem az első 2 részt és az alapján döntöm el majd, hogy tetszik-e. Azt a kettőt pedig a rengeteg pozitív nyilatkozat miatt veszem majd. Ennyi esélyt adok neki.
Someday the Dream will End
Egy németé 1700
Egy "kicsit" el vagy tévedve...
Normális helyeken (magyarul ha körülnézel és ahol nem vernek át) amerikában egy manga 1100-1200 forint között van. Ez persze a dollár gyengülése miatt van így, szóval mostanában érdemes amcsiból rendelni mangát, mert olcsó.
Németországban meg Tokyopopos és Carlsen Verlagos mangák 1500 forint között vannak. Mert az euro erős
Engem nem zavar, ha nincs védőborító, már megszoktam a tokyopopos meg német, és angol mangáimnál, hogy ott sem volt.
én is megszoktam.
Mondjuk szerintem jó a védő, mert mikor olvasom leveszem éss ha akkor gyűrődik, utána felrakom és úgy néz ki, mintha nem lenne gyűrött
Szerk.: Bocsi, csak mos tláttam, hogy Réka is ugyanezt írta.
Szerk: .., 2008-05-13 15:09:01
beküldve: 2008-05-13 11:32:18
(#171) Engem nem zavar, ha nincs védőborító, már megszoktam a tokyopopos meg német, és angol mangáimnál, hogy ott sem volt.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Ha már itt tartunk, hiányolom a védőborítót a többi kiadótól.
Főleg Trigunnál fog fájni.
Írj a fórumukra. Ha elég sokan kéritek, talán átgondolják.
beküldve: 2008-05-13 09:31:24
(#169) Ha már itt tartunk, hiányolom a védőborítót a többi kiadótól.
Laissez faire, laissez passer.
Mi általában a védőborító egyszínes változatát tesszük a belsőre. A Nana japán változatán belül csak a logó, meg a kötet száma van, rózsaszín alapon, semmi más
(Árnybírónál ugye fekete alapon sorozatlogó, és csak hátul van kép.)
Általában egyébként a szemérmesség diktálja a belső borítót, igen. A tankóbonoknál az elv az, hogy a polcon legyen szép
Általában egyébként a szemérmesség diktálja a belső borítót, igen. A tankóbonoknál az elv az, hogy a polcon legyen szép
Köszönöm szépen a választ, meg lettem győzve
Mi általában a védőborító egyszínes változatát tesszük a belsőre. A Nana japán változatán belül csak a logó, meg a kötet száma van, rózsaszín alapon, semmi más
Mutass jelentősen olcsóbbat (1990 nem ér). Eszetlenül sok munka van vele: egy Árnybírót simán kiolvasol max. 2 óra alatt, na ezt nem. Ennyi szöveg három Árnybíróban sincs.
A borítónak meg csak a dizájnja végleges, a fülszöveg nem. Csak fel van téve előrendelésbe.
A borítónak meg csak a dizájnja végleges, a fülszöveg nem. Csak fel van téve előrendelésbe.
az ilyen csuklóból fikázó kommentek után érzem úgy, hogy mi a rákért is hajtunk mi itt
Nézd én ugy gondolom ti mindent megtesztek h minden korosztály mindkét nem és minden érdeklődés találjon magának valót(nálam ezt konkráétan a Nanaval értétek el--pedig eskü Kenshint is rendesen veszem )
Egy németé 1700
Ne törj össze a Fest előtt Csaba, mert beszélni szeretnék veled ^__^
UI: láttam az új ismertetőt és láttam Osaki és Komatsu van írva Ószaki és Komacu helyett----Imádlak titekeeeet
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Szerk: sanna 2008-05-12 23:20:42
beküldve: 2008-05-12 22:25:28
(#165) Réka: ez mondjuk jogos. Viszont a normál boritó elég "minimál dizájnosra" sikerült helyenként. Vagy ez direkt lett így kitalálva, a szemérmesebb olvasok kedvéért? :)
Tudom, nagyok az elvárásaim, de olyan szívmelengető lenne, ha pl a normál borito is olyan lenne mint a védő :P
Tudom, nagyok az elvárásaim, de olyan szívmelengető lenne, ha pl a normál borito is olyan lenne mint a védő :P
Ne. Szerintem zavaro olvasás közben, ezen kivül tapasztalataim szerint könnyebben rongyolodik.
Rongyolódjon-karcolódjon inkább a kartonborító? Amúgy, ha olvasásnál zavar: vedd le
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én eddig kölföldön nem igen láttam ilyet, (jó, itt az is közbe játszik, hogy rég voltam már bárhol kint).
Nem igen értem, miért jobb, mintha nincs.
Nem igen értem, miért jobb, mintha nincs.
Ha itt most a védőborítóra céloztál, akkor szerintem tuti lesz. Külföldön (Európa, USA) pedig nem divat a mangákon a védőborító, mivel növeli a költésegeket stb.
Szerk: Réka megelőzött.
Szerk: Horsee 2008-05-12 22:19:00
Annyira tényleg nem új, sőt. Számolatlan japán mangám van, mindegyik védőborítós, Japánban nem is nagyon láttam anélkül mangát (könyveken is nagyon gyakori).
A védőborító lespórolását az USÁban kezdték, és tőlük vette át mindenki. Mostanra a franciák, németek kezdenek visszatalálni az eredetihez, és ott is védőborítósak az új kiadások.
Mi pedig, mint majdnem mindenben, ebben is a japánhoz ragaszkodunk
(szerk: olvasás, hurcolás közben le kell venni; amikor visszateszed a polcra védőborítóval, olyan, mintha új lenne, még akkor is, ha fél évig gyötörted egy táskában )
A védőborító lespórolását az USÁban kezdték, és tőlük vette át mindenki. Mostanra a franciák, németek kezdenek visszatalálni az eredetihez, és ott is védőborítósak az új kiadások.
Mi pedig, mint majdnem mindenben, ebben is a japánhoz ragaszkodunk
(szerk: olvasás, hurcolás közben le kell venni; amikor visszateszed a polcra védőborítóval, olyan, mintha új lenne, még akkor is, ha fél évig gyötörted egy táskában )
Szerk: Réka 2008-05-12 22:17:05