Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Ciki ha egy fiú lánymangát olvas?
Jó sztorikat olvasni, amelyek gondolatokat ébresztenek, érzelmeket váltanak ki, soha nem ciki. Aki így gondolja, annak mások megítélése fontosabb, mint a saját élményei és személyisége - az pedig szomorú.
Fiú vagyok, közeledem a 30-hoz, és sztem a Nana az egyik legjobb manga, amit olvasok
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Nem hiszem, bár ha az, akkor én cinkes leszek, mert az első kötetet tuti kipróbálom... Csabának is favorit, pedig ő bittos pörgetett már egy-két mangát.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-05-08 15:01:04
(#113) Remek :) ez a manga is hamarosan megjelenik :)
Egyébként, fiúk közül ki fogja megvenni?
Egyébként, fiúk közül ki fogja megvenni?
beküldve: 2008-05-06 18:22:06
(#112) Sztem ugy értette h a megy a nyomdába menüpont alatt (mert május 17re van a manga beígérve)
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
beküldve: 2008-05-03 19:32:15
(#111) Mikor lesz kinn a Nana borítója?
Te végigondoltad ezt a kérdést?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-03 18:00:25
(#109) Vagy én
Kínai árusoknál lehetett kapni--Gota találéta nekem majd' elájultam--tudtam h kizárt h otthagyjam
Vasárnap nem te voltál az véletlenül aki a barátnőjével az egyik standon a konzoltermek közelében a NANás mangákat lapozgatta? Odament hozzátok egy lány (vörös hosszú loboncos haj) és beszélgetett veletek arról, hogy mikor fog megjelenni az első kötet?:) Ha ti voltatok azok akkor ha jóle mlékszem kölcsön is adtátok a gyűrűt egy próbára és én futottam a barátomhoz megmutatni neki:) Jelzem, hogy ha ti voltatok azok akkor úgy emlékszem rátok mint az első lányok akikkel a NANA rajongásról tudtam beszélgetni :)
el nem tudod képzelni h mit össze gondolkoztam h h tudnánk még beszélni! (felveszlek msn-re--már a NANA miatt )
de-de mi (én) voltunk^__^
(nem szoktam az összes HSZ-t elolvasni de most belekezdtem ebbe és de jó^^)
amugy tuti h a japán lesz a védőborítós kiadvány ( az a kis cuki kicsi kiadván )
110%
Hogy várom már a képregényfesztet ^___^
lehet belógok rá --de csak ha lesz Nana poszter
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Szerk: sanna 2008-04-28 21:56:25
Vagy én
Kínai árusoknál lehetett kapni--Gota találéta nekem majd' elájultam--tudtam h kizárt h otthagyjam
Vasárnap nem te voltál az véletlenül aki a barátnőjével az egyik standon a konzoltermek közelében a NANás mangákat lapozgatta? Odament hozzátok egy lány (vörös hosszú loboncos haj) és beszélgetett veletek arról, hogy mikor fog megjelenni az első kötet?:) Ha ti voltatok azok akkor ha jóle mlékszem kölcsön is adtátok a gyűrűt egy próbára és én futottam a barátomhoz megmutatni neki:) Jelzem, hogy ha ti voltatok azok akkor úgy emlékszem rátok mint az első lányok akikkel a NANA rajongásról tudtam beszélgetni :)
INGYEN ÖLELÉS! :)
Most már végleges, bár szeretném: nem tudok belekezdeni a NANA-ba, mert már így is elég sok sorozatot veszek.
NortonGirl: tényleg jó lenne az a 200 Ft.
Hihi és 10szer kissebben adnák ki mi?
beküldve: 2008-04-27 21:38:06
(#105) Most már végleges, bár szeretném: nem tudok belekezdeni a NANA-ba, mert már így is elég sok sorozatot veszek.
beküldve: 2008-04-27 20:54:06
(#104) Nem tudom, re mélem az amit japánban adtak ki. Azok nagyon aranyosak. Bár kissé sajnálatos, hogy csak az egyik NANA van az első kötet borítóján. Igen 2000Ft lesz sajnos ennél lejjeb nem tudták tenni egy ilyen népszerű manga árát.
Szerk: NortonGirl 2008-04-27 21:40:06
beküldve: 2008-04-27 19:05:09
(#103) Igen Csaba azt mondta, hogy a fesztiválra kijön:) És lesz nanás poszter is:) Vajon ha szépen kérem a mangafanosokat két mangával együtt elküldenék nekem ha megrendelem? Sajnos nem leszek ott a fesztiválon mert vidéki vagyok
Ennél jobb hírt nem is kaphattam volna ma! Köszönöm! Az ára 2000 Ft lesz?
Szerk: mangaboy13 2008-04-27 19:03:05
beküldve: 2008-04-27 18:40:55
(#101) Igen Csaba azt mondta, hogy a fesztiválra kijön:) És lesz nanás poszter is:) Vajon ha szépen kérem a mangafanosokat két mangával együtt elküldenék nekem ha megrendelem? Sajnos nem leszek ott a fesztiválon mert vidéki vagyok