Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2008-04-12 22:04:08
(#55) beküldve: 2008-04-12 21:52:12
(#54) Az eddigi hozzászólásokból azt szűrtem le, hogy félelmetesen kevesen ismerik és értékelik ezt a mangát (legalábbis ezen a fórumon; máshol hál' istennek nagyobb a felvilágosultság). Én részemről nagyon örülök neki, hogy a Nana megjelent, és nagyon biztatok rá mindenkit, aki még eddig nem tette, hogy tegyen vele egy próbát. És ne csak a lányok, hanem a fiúk is, hiszen annak ellenére, hogy a manga alapvetően női olvasóközönséget céloz meg, rengeteg olvasót tudhat mangáénak az ellenkező nemből is.
Egyébként nem mondom, hogy a Nana a legérdekfeszítőbb manga, amit valaha olvastam, de sikerének oka vitathatatlan: reális élethelyzetek, árnyalt karakterábrázolás jellemzi. Sztárokról szól, de az életüket látva rádöbbenünk, hogy ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más. Na és persze a jól felépített történet mellett szól a nagyszerű rajzolás is, ami egy manga esetében úgy gondolom, nem utolsó szempont;)
Egyébként nem mondom, hogy a Nana a legérdekfeszítőbb manga, amit valaha olvastam, de sikerének oka vitathatatlan: reális élethelyzetek, árnyalt karakterábrázolás jellemzi. Sztárokról szól, de az életüket látva rádöbbenünk, hogy ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más. Na és persze a jól felépített történet mellett szól a nagyszerű rajzolás is, ami egy manga esetében úgy gondolom, nem utolsó szempont;)
Kenichi, elég az offolásból, kérlek. A többit a visszaszámláló topikba.
(Mellesleg tényleg csak azt tudom javasolni, hogy kérd kölcsön, és olvasd el az első kötetet. Ez nem cukormáz, ez egy piszkosul jó történet. Én is imádom, pedig már a harminchoz közelítek és irdatlanul sok mangát olvastam )
(Mellesleg tényleg csak azt tudom javasolni, hogy kérd kölcsön, és olvasd el az első kötetet. Ez nem cukormáz, ez egy piszkosul jó történet. Én is imádom, pedig már a harminchoz közelítek és irdatlanul sok mangát olvastam )
Jó, rendben.
ツハベエカフ
Kenichi, elég az offolásból, kérlek. A többit a visszaszámláló topikba.
köszönöm!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-12 21:22:38
(#51) Kenichi, elég az offolásból, kérlek. A többit a visszaszámláló topikba.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
[QUOTE]
am a nana is magyaros átírással lesz gondolom
Nyanya Jó, csak vicceltem!
mondjuk én az egész kötetre gondoltam, nem a címre. XD
[QUOTE]
Nyanya Jó, csak vicceltem!
Köszi! Ilyenkor van az, hogy az ember hirteken mindent azonnal és egyszerre szeretne.
hehe. na igen. szerintem egyre jobban kezd eljönni az az idő amikor már tényleg rákényszerül az ember a válogatásra, hogy mit vegyen és mit ne...
am a nana is magyaros átírással lesz gondolom, de ennél a mangánál nem számít számomra.
beküldve: 2008-04-12 21:17:10
(#47) Hogyne ennél lejjeb már nem is lehetne csúszni... Vagy igen mangafan?
Ccccchhh, persze ez a mélypont, Hellsing, Nana de szar nekünk... Anyám O.o .
Szerk: miyu 2008-04-12 21:17:33
Mikorra várható? :)
annyit lehet tudni h sakuracon után jön ki.
Köszi! Ilyenkor van az, hogy az ember hirteken mindent azonnal és egyszerre szeretne.
beküldve: 2008-04-12 21:12:02
(#45) Mikorra várható? :)
annyit lehet tudni h sakuracon után jön ki.
beküldve: 2008-04-12 21:09:42
(#43) Kimondhatatlanul örülök a Nana bejelentésének. Egy hete kezdtem el olvasni a mangát, meg belenéztem az animébe, aminek az openingje és endingje tart lázban már napok óta, erre most ez a bejelentés, hogy kiadják magyarul. Boldog vagyok. Nagyon örülök neki. Mikorra várható? :)
beküldve: 2008-04-12 21:07:54
(#41) ÚRISTEN...
Látom már idáig jutottunk...
Ez fájt. Ennyire nem kell szemellenzősnek lenni.
Én biztos megveszem az első kötetet, sok jó hallottam róla. Ha sokára jön, lehet, hogy az angol scan-be is belekukkantok, ahogy már régen terveztem.
Bocs de nekem nem jön be Ne sértődj meg ezért
Az oké, hogy valami nem jön be, csak úgy lehetett érteni, mintha a színvonal szerinted mélyrepülésbe fogott volna.
Szerk: A mordályos nyul 2008-04-12 21:08:13
ÚRISTEN...
Ez fájt. Ennyire nem kell szemellenzősnek lenni.
Én biztos megveszem az első kötetet, sok jó hallottam róla. Ha sokára jön, lehet, hogy az angol scan-be is belekukkantok, ahogy már régen terveztem.