Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
De azért ennél nagyobb ovációra számítottam, ez kicsit csalódás volt, hogy eléggé le lett "sajnálva"
Azért annyira nem csoda. Picit felnőttebb a célközönségnek szól (josei), azokból meg nincs sok a fórumon.
A Slam Dunk egy sportmanga és vígjáték. Egy srácról szól, akinek nem igazán jön össze a barátnő szerzés és frissen felkerül a középsuliba és jelentkezik egy csaj miatt a kosárcsapatba.
nem hangzik rosszul. de igazság szerint így is sok mangát "kell" vennem. szal nem hiszem h én beruháznék a SD-ra. attól függetlenül h elolvasnám ha vki kölcsönadná. aztán ki tudja. lehet h annyira megtetszene h venném is...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
ÚRISTEN...
Látom már idáig jutottunk...
neked eddig a 4 címből egyik sem tetszik. XD nem a te éved az idei... de még van több kiadó is! szal lehet reménykedni, meg még egy cím hátravan.
Hát igen sajnos elég szomorú
ツハベエカフ
ÚRISTEN...
neked eddig a 4 címből egyik sem tetszik. XD nem a te éved az idei... de még van több kiadó is! szal lehet reménykedni, meg még egy cím hátravan.
beküldve: 2008-04-12 20:56:02
(#33) beküldve: 2008-04-12 20:55:19
(#32) azért engem is megérthetsz hiszen én nagyon örülök a nanának.
de am komolyan nem ismerem a SD mangát.... tehát azt nem gúnyolás v ilyesmi miatt írtam.
de am komolyan nem ismerem a SD mangát.... tehát azt nem gúnyolás v ilyesmi miatt írtam.
Stratégiailag jó döntés volt a Nana, azt elismerem (már a másik topicban is írtam), de a Slam Dunk klasszisokkal népszerűbb.
A Slam Dunk egy sportmanga és vígjáték. Egy srácról szól, akinek nem igazán jön össze a barátnő szerzés és frissen felkerül a középsuliba és jelentkezik egy csaj miatt a kosárcsapatba.
Szerk: Horsee 2008-04-12 20:55:24
Horsee kedves, nyugi Felesleges fegyveres felkelést fontolgatni (még), mert egy manga még hátravan. Suttog: és sport manga még nem volt.
Bocs az offért ^.^beküldve: 2008-04-12 20:49:40
(#29) Én örülök már a Nanának, annak ellenére hogy most adhatom el angolul... (nem kell valakinek? )
De azért ennél nagyobb ovációra számítottam, ez kicsit csalódás volt, hogy eléggé le lett "sajnálva", habár szerintem azért mert mangafannak eddig "shounen- szaga" volt. De most már azért mindenkinek egyértelmű, hogy mindenfelé nyitott (DVD, shoujo), és ez tök jó.
És haramdk lehetőség is van még... akár Slam Dunk is lehet.
De azért ennél nagyobb ovációra számítottam, ez kicsit csalódás volt, hogy eléggé le lett "sajnálva", habár szerintem azért mert mangafannak eddig "shounen- szaga" volt. De most már azért mindenkinek egyértelmű, hogy mindenfelé nyitott (DVD, shoujo), és ez tök jó.
És haramdk lehetőség is van még... akár Slam Dunk is lehet.
Jogos, de ott a kutya se vette volna észre, mivel minden percben 20 új post "keletkezik" ott. És kicsit a Nanáról is írtam.
azért engem is megérthetsz hiszen én nagyon örülök a nanának.
Szerk: vadooc 2008-04-12 20:47:40
beküldve: 2008-04-12 20:44:13
(#27) az FMA DVD csalódás volt mert mangáját vártam
Hellsinget nem ismerem(de nem tűnik az én stílusomnak)
de most Mangafan mindent megbocsájtok!!!!!!!!
nagyon nagyon nagyon örülök (mikor megláttam elkezdtem ugrálni és telefonmt kaptam elő és felhívtam akiknek tudniuk kell az "Igét")
Köszönöm!
Hellsinget nem ismerem(de nem tűnik az én stílusomnak)
de most Mangafan mindent megbocsájtok!!!!!!!!
nagyon nagyon nagyon örülök (mikor megláttam elkezdtem ugrálni és telefonmt kaptam elő és felhívtam akiknek tudniuk kell az "Igét")
Köszönöm!
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
beküldve: 2008-04-12 20:43:11
(#26) Jogos, de ott a kutya se vette volna észre, mivel minden percben 20 új post "keletkezik" ott. És kicsit a Nanáról is írtam.
Ja és a Slam Dunk minden idők legjobb mangája 80 000 ember szerint. Az előbb mondtam. XD
Ja és a Slam Dunk minden idők legjobb mangája 80 000 ember szerint. Az előbb mondtam. XD
Szerk: Horsee 2008-04-12 20:47:29
Bah!!! A Slam Dunk-ra számítottam. Bár mit is képzeltem. A Slam Dunk "csak" 100 millió példányszámban kelt el, szemben a Nana 23 milliójával. Hát a Nana tényleg sokkal népszerűbb.
A Slam Dunk '95-ben megnyerte a Shogakukan Manga Award shounen kategóriájának díját és a Japan Media Arts Festival 10. évfordulóján több, mint 80 000 szavazat alapján a Slam Dunk-ot minden idők legjobb mangájának (kategóriától függetlenül) válaszották. Szóval itt is elvérzik a Nanával szemben...
Na mind1, csak hangosan gondolkodtam. Nem akartam elrontani más örömét.
A Slam Dunk '95-ben megnyerte a Shogakukan Manga Award shounen kategóriájának díját és a Japan Media Arts Festival 10. évfordulóján több, mint 80 000 szavazat alapján a Slam Dunk-ot minden idők legjobb mangájának (kategóriától függetlenül) válaszották. Szóval itt is elvérzik a Nanával szemben...
ez a hsz jobban kapcsolódni a bejelentés-visszaszámláló topicba mint a nana topicba. hisz a hsz-ed lényege nem a nana, hanem h melyik manga jelenjen meg.
am mi az a Slam Dunk?
Szerk: vadooc 2008-04-12 20:41:49
beküldve: 2008-04-12 20:38:26
(#24) Bah!!! A Slam Dunk-ra számítottam. Bár mit is képzeltem. A Slam Dunk "csak" 100 millió példányszámban kelt el, szemben a Nana 23 milliójával. Hát a Nana tényleg sokkal népszerűbb.
Szerk: Horsee 2008-04-12 20:39:00
beküldve: 2008-04-12 20:35:50
(#23) Nana... Valószínüleg az lesz vele, mint a Ruróni Kensin-nel. Míg nem olvasok bele, addig utálom... fujjolom XD Aztán megveszem csak ugy heccből, és le se tudom tenni.