Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2008-04-27 09:10:17
(#100) beküldve: 2008-04-26 20:03:32
(#99) Szerintem a Naruto 5. (május 17.) után fog kijönni 1-1,5 héttel. Szerintem.
Még mindig nem kaptam válasz arra a kérdésemre, hogy a Nana mikorra jelenik meg. Valaki meg tudná nekem mondani?
Amikor Csaba közölte velem, hogy következő hónapban meglesz az első kötet akkor eléggé határozatlanul ugrottam a nyakába kishíjján kibillentve Őt az egyensúlyából.
beküldve: 2008-04-26 16:47:44
(#97) Még mindig nem kaptam válasz arra a kérdésemre, hogy a Nana mikorra jelenik meg. Valaki meg tudná nekem mondani?
3 manga jött velem haza meg Nana cosplay része meg pocky
Vivienne Westwood Armor gyűrű? :)
Vagy én
Kínai árusoknál lehetett kapni--Gota találéta nekem majd' elájultam--tudtam h kizárt h otthagyjam
[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080424/943073302K_p_077_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
Hehe^_______^
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Szerk: sanna 2008-04-24 19:51:37
beküldve: 2008-04-24 14:54:47
(#95) beküldve: 2008-04-24 11:23:58
(#94) beküldve: 2008-04-22 17:27:30
(#93) Elmennék én dolgozni, de nekem minden második hétvége családi okok miatt kiesik.
A tizedikesek se igazán tudnak pénzt keresni.
Mi az, hogy nem tudnak? Akokr én miért tudok dolgozni? Csak bemésza egy diák-melóshoz, vagy interneten is kereshetsz munkát. Én pl. minden hétvégén egy lovardába dolgozom. És én se vagyok még felnőtt (11-es vagyok a suliba). De nyávogással nem is fog soha senki dolgozni...
Hehe, olyt én vettem, majd lefényképezem, azt megmutatom.
INGYEN ÖLELÉS! :)
Szerk: NortonGirl 2008-04-21 21:53:12
eléggé határozatlanul ugrottam a nyakába kishíjján kibillentve Őt az egyensúlyából.
Köszi kicsit meglepődtem, ez volt az első puszi, amit mangabejelentésért kaptam
Láttál volna szombat délután a ParaPara előtt a folyosón. INGYEN ÖLELÉS! táblával csücsültem az egyik asztalon és egy pár száz otakut megöleltem. Meg külön szorítás ér szeretetáradat járt a MATosoknak és Tonyának is. Neked pedig külön szenteltem két imádattal teli szívdobogást
eléggé határozatlanul ugrottam a nyakába kishíjján kibillentve Őt az egyensúlyából.
Köszi kicsit meglepődtem, ez volt az első puszi, amit mangabejelentésért kaptam
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Én is örülök is, meg nem is...
Kifosztotok és számolok... kezdek kifogyni a keretből wáháááá
Eddig van a NANA, a kenshin 3, a Dramacon, Pocky, Pénztárca és egy nyolcadikos lány zsebpénze nem elég ennyi mindenre XXXD
Kifosztotok és számolok... kezdek kifogyni a keretből wáháááá
Eddig van a NANA, a kenshin 3, a Dramacon, Pocky, Pénztárca és egy nyolcadikos lány zsebpénze nem elég ennyi mindenre XXXD
A helyzet az, hogy nyolcadikos srác vagyok, és elég szépen bevásároltam. Igaz, a NANA-n még gondolkozom. Nehogy bárki is hencegésnek vegye.
én meg most magahoz épest keveset vásároltam:
3 manga jött velem haza meg Nana cosplay része meg pocky ^_^
(mermaradt a pénzem 2/3 a )
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
beküldve: 2008-04-21 15:58:20
(#86) Riku aki kap 15000Ft pluszt az ne is panaszkodjonXD Amikor Csaba közölte velem, hogy következő hónapban meglesz az első kötet akkor eléggé határozatlanul ugrottam a nyakába kishíjján kibillentve Őt az egyensúlyából.