Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Én is örülök is, meg nem is...
Kifosztotok és számolok... kezdek kifogyni a keretből wáháááá
Eddig van a NANA, a kenshin 3, a Dramacon, Pocky, Pénztárca és egy nyolcadikos lány zsebpénze nem elég ennyi mindenre XXXD
Eddig van a NANA, a kenshin 3, a Dramacon, Pocky, Pénztárca és egy nyolcadikos lány zsebpénze nem elég ennyi mindenre XXXD
A helyzet az, hogy nyolcadikos srác vagyok, és elég szépen bevásároltam. Igaz, a NANA-n még gondolkozom. Nehogy bárki is hencegésnek vegye.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-20 19:46:44
beküldve: 2008-04-20 17:53:56
(#84) beküldve: 2008-04-20 17:52:53
(#83) Valaki meg tudná mondani, hogy a Nana mikorra jelenik meg? Remélem a fesztiválra!
Én is örülök is, meg nem is...
Hát igen a nyolcadikosok nem igazán tudnak pénzt keresni.* Megérti a helyzetet ő is nyolcadikas*
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-04-18 23:57:11
(#81) Én most fejeztem be az animét, így SakuraCon előtt. Nagyon jó, sírtam is egy kicsit...:)
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2008-04-18 12:51:36
(#80) Én is örülök is, meg nem is...
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2008-04-16 18:31:38
(#79) Igazam van?
és még előrendelni sem lehet.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-14 20:48:37
(#77) Én megfelelek? Azért nem találod, mert még nincs is kinn. Csabáék gőzerővel dolgoznak rajta, de szinte csak most vették meg a kötetet, ezért nem tudják olyan hamar megjelentetni. Igazam van?
beküldve: 2008-04-14 20:46:41
(#76) Nyah, nem találom hol van kiírva a várható megjelenés időpontja. Valaki felvilágosítana .
beküldve: 2008-04-14 12:55:38
(#75) beküldve: 2008-04-14 11:41:46
(#74) Igen Ayashi No Ceres.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
de ANCnek jobban örültem volna.
Ezen az ANC-n én is elgondolkoztam, és nem találtam épkézláb megfelelőt. Elhaym, elmondanád, hogy mire gondoltál?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-14 07:24:52
Gondoltam, hogy a Nana lesz, talán megveszem, ha az adott hónapban nem lesz más jó könyv, de ANCnek jobban örültem volna. De szerencsére azért lesz két romantikus manga is májusban.
ANC?