Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2008-05-08 20:22:11
(#130) Jaj de jó h nyomdában
(Feltűnt h nem lett a címe h 7 --ennek felettébb öeülök de ugye lábjegyzetben ott lesznek a nana(7) hachi(8) ra fonatkozó poénok jelentése)
Jól jön ez az endorfin a holnapi érettségi előtt
Kinn lesz Fesztre ugye?
Ja és lehet h csak én érzem így de a kiadás engem jobban emlékeztet az amerikaira mint a japánra Védőborítós lesz vagy keményfedeles?
Ja és milyen átírással lesz?(olvastam valahol valami meglepőt)
(Feltűnt h nem lett a címe h 7 --ennek felettébb öeülök de ugye lábjegyzetben ott lesznek a nana(7) hachi(8) ra fonatkozó poénok jelentése)
Jól jön ez az endorfin a holnapi érettségi előtt
Kinn lesz Fesztre ugye?
Ja és lehet h csak én érzem így de a kiadás engem jobban emlékeztet az amerikaira mint a japánra Védőborítós lesz vagy keményfedeles?
Ja és milyen átírással lesz?(olvastam valahol valami meglepőt)
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
beküldve: 2008-05-08 20:20:43
(#129) A borítója is jó, a belenézegetős képek is jók, elég sok jót is írtok róla. Jó lenne, ha ingyen el tudnám olvasni az első kötetet. Igaz, hogy nincs money ennyi sorozatra, de azért nem lenne rossz elolvasgatni. Könyvesboltban meg max. 10 oldalt tudnék végignézni.
Naja, de azért vicces bemenni a nonstopba két savanyúnyalókáért, három zacskó hagymakarika chipsért, meg egy ötdarabos védelemért..:P Csaj odakinn meg üvegnek dőlve röhög.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-05-08 18:17:01
hát, nemtom, én megfogom venni, max az lessz ciki amikor bemegyek a boltba, és megveszem :)
Nem értem... -az eladók meg a boltban lévő emberek biztos összeröhögnek majd, hogy 'nézd már az a srác josei mangát vesz, hű de gáz'- persze valószinű x)
Másrészt szólok minden rossz szándék nélkül, hogy senkit-nem-érdekel, hogy a másik mit vesz/nem vesz a könyvesboltban. (Mi legutóbb Kámaszútra témájú könyveket keresgéltünk és mondanom se kell ránk senki nem foglalkozott vele). Az eladóknak meg az a munkájuk, h kiszolgáljanak.
A gyógyszertárost se érdekli, hogy viagrát veszel vagy aszpirint
lol
igaz
hát, nemtom, én megfogom venni, max az lessz ciki amikor bemegyek a boltba, és megveszem :)
Nem értem... -az eladók meg a boltban lévő emberek biztos összeröhögnek majd, hogy 'nézd már az a srác josei mangát vesz, hű de gáz'- persze valószinű x)
Másrészt szólok minden rossz szándék nélkül, hogy senkit-nem-érdekel, hogy a másik mit vesz/nem vesz a könyvesboltban. (Mi legutóbb Kámaszútra témájú könyveket keresgéltünk és mondanom se kell ránk senki nem foglalkozott vele). Az eladóknak meg az a munkájuk, h kiszolgáljanak.
A gyógyszertárost se érdekli, hogy viagrát veszel vagy aszpirint
Szerk: miyu 2008-05-08 17:11:07
beküldve: 2008-05-08 16:37:54
(#125) Nanát nemciki megvenni, több fiús téma is van benne és a borító se olyan. A Borsmentánál már félni kell
beküldve: 2008-05-08 16:30:57
(#124) Amugy visszatérve arra hogy a ˇFiuknak ez nem ciki?˘ hát, nemtom, én megfogom venni, max az lessz ciki amikor bemegyek a boltba, és megveszem :) amugy meg kinem szarjale mitgondol a másik, pláne ha nem is ismered :)!
beküldve: 2008-05-08 16:26:22
(#123) Nekem is Nana az egyik legjobb cucc amit olvastam/végignéztem, összes olyan dolgot imádom amiben ilyen valódi életrajzokkal szereplő karakterek vannak, és/vagy gondolatébresztő szép bölcsességek függvényében teszik a dolgukat :) Árnybíróban sem kevés bölcsességet mondanak...
Jól néznénk ki ha még a szerkesztő sem olvasná xD
de már deatn note is mehetne -_-"
Az "majd csak" június fele. Azért nem lehet mindent egyszere [sajnos:)]
Szerk: miyu 2008-05-08 16:00:36
Ciki ha egy fiú lánymangát olvas?
Jó sztorikat olvasni, amelyek gondolatokat ébresztenek, érzelmeket váltanak ki, soha nem ciki. Aki így gondolja, annak mások megítélése fontosabb, mint a saját élményei és személyisége - az pedig szomorú.
Fiú vagyok, közeledem a 30-hoz, és sztem a Nana az egyik legjobb manga, amit olvasok
Temár olvasod? :O
(ugyértem hogy magyarul ^˛^˘ )
Megy a Nana, megy a Nana a nyomdába :) (Helyes x))
Igy igaz! helyes! ^^
de már deatn note is mehetne -_-"
Szerk: Mello 2008-05-08 15:54:31
beküldve: 2008-05-08 15:50:58
(#120) Egyébként, fiúk közül ki fogja megvenni?
Valószínű, hogy én megfogom venni. (19 éves fiú)
Ciki vagy nem ciki, nem izgat engem érdekel és megveszem de nem mostanában lesz.
Szerintem inkább az a ciki (sőt megfelelőbb szó a szánalmas)ha azzal piszkálnak valakit amit szeret.
Szerinte én is meg fogom venni. Eleinte nem tetszett, demost beleolvastam és egész jó lehet.
Whöwhöwhöö :)
énis megveszem
Egyébként, fiúk közül ki fogja megvenni?
Ciki vagy nem ciki, nem izgat engem érdekel és megveszem de nem mostanában lesz.
Szerintem inkább az a ciki (sőt megfelelőbb szó a szánalmas)ha azzal piszkálnak valakit amit szeret.
Szerinte én is meg fogom venni. Eleinte nem tetszett, demost beleolvastam és egész jó lehet.
Egyébként, fiúk közül ki fogja megvenni?
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-05-08 15:15:20
Jó sztorikat olvasni, amelyek gondolatokat ébresztenek, érzelmeket váltanak ki, soha nem ciki. Aki így gondolja, annak mások megítélése fontosabb, mint a saját élményei és személyisége - az pedig szomorú.
Fiú vagyok, közeledem a 30-hoz, és sztem a Nana az egyik legjobb manga, amit olvasok
Nah, valahogy én is így gondolom. Csak van egy bátyám, aki állandóan a mangamániám miatt piszkál, de nem nagyon érdekel ^^
A NANA-t biztos megveszem, mert kíváncsi vagyok rá, hogy milyen. Mindenesetre, köszi a megnyugtató választ, valahogy én is így vélem ^^