Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Nem igen értem, miért jobb, mintha nincs.
Na akkor most végképp nem értem, mit szeretnél...
Legyen vagy ne legyen védőborító?
Ne. Szerintem zavaro olvasás közben, ezen kivül tapasztalataim szerint könnyebben rongyolodik.
Na akkor most végképp nem értem, mit szeretnél...
Legyen vagy ne legyen védőborító?
Új? Mi benne az új?
Én eddig kölföldön nem igen láttam ilyet, (jó, itt az is közbe játszik, hogy rég voltam már bárhol kint).
Új? Mi benne az új?
az ilyen csuklóból fikázó kommentek után érzem úgy, hogy mi a rákért is hajtunk mi itt
Ne szívd mellre, ha tökéletes munkát végzel is, akkor is lesz valaki, aki azt hiszi majd, hogy ő a nagymama, és élből beleköt...
az ilyen csuklóból fikázó kommentek után érzem úgy, hogy mi a rákért is hajtunk mi itt
Hidd el Csaba 16 évesen tudom, hogy 10emberből ha eléjük teszel egy minőségi munkát 1-2nek mindig van valami kifogása. Vannak emberek akik diszkréten tudják elmondani a véleményüket, erre láttunk itt már sok-sok dicséretreméltó példát. Az iménti kommentezőnek sajnos nincs meg ez a tehetsége.
Viszont, érdemes arra gondolni, hogy nem véletlenül szoktak ekkora tömegek lenni a fórumon. Itt szerintem a társaság 78%-a (saccoltam, valószínű, hogy sokkal több )támogatja, tiszteletben tartja és elismeri a munkátokat. Gondolj bele, hogy azt a puszit is ennek kifejezésére adtam. Barátom pedig ott állt a hátam mögött szóval nem kicsi kockázatot vállaltam
Gondoltam, én is csak poénnak szántam
Egyébként egyetértek Horsee-vel, helyesírás terén mindenképp javulás figyelhető meg... Én se szeretem, ha az egyébként minőségi kiadványt a helyesírás rontja el (a Dharma esetén is ez zavart), ezért is kérdeztem rá, mert miután a Hellsing nagyon szépre, jóra sikerült, hirtelen megijedtem a Nana-ismertető láttán De most Csaba hozzászólását olvasva teljes mértékben megnyugodtam A Képregényfeszten mindenképp "találkozni fogok" a Nana-kötettel
Nanát is beszerzem egy igazi gyüjtő nem hagyná ki.
Kedvenc mangám nekem is, höhö. Tuti megveszem!
Mondjuk kétezer nehezebben jön össze, mint 1500, mert 1500 a zsebpízem...De van félretéve pénzem, meg gondolom nem havonta jön majd a cucc, szal..:P Hajrá! Amúgy 17.ei megjelenés után kb mikor lesz alexandrában?
A 2000 Ft nem is annyira sok. Én nagyon örülök, hogy Magyarországon bejött a mangaőrület, mert Szlovákiába nista. Tudom, hogy mennyi fáradságba kerül egy manga kiadása. És megszeretném köszönni a Mangafanak a sok-sok munkát. Banzai
Nanát is beszerzem egy igazi gyüjtő nem hagyná ki.
Röhely!!!!!!
Ez kész röhej, a röhej ly-nal!
Szándékosan írta úgy, mögötte van a smiley...
Az árról: azt hiszem elkerülhetetlen volt a drágulás. Egyrészt azért, mert kicsit vagyunk. Japánban már az első nap elfogy(hat) annyi (sőt!), mint nálunk két év alatt. Egy nagyon jó alternatívát viszont tudok ajánlani, ha nagyon zavar az ár. Rendelj netről. Ajánlom pl a Bookline-t, mert egyrészt nagy (20%-os) kedvezményt adnak. Így egy 2000Ft-os mangát 1600 Ft-ért tudsz megvenni. 6000Ft felett 200Ft a postaköltség, míg 9000 Ft felett ingyenes. Várd meg, hogy több kötet is megjelenjen és vedd meg őket egyszerre.
A helyesírásról: ez már kényesebb téma. Erre viszont allergiás vagyok. Sajnos a kiadványok elég hullámzók ilyen téren. Az Élniben például nem is nagyon találtam hibát, míg a többiben itt-ott számottevően vagy elszórtan lehet találni. Olvastam, hogy a Hellsingben csak egy hiba volt, az is elválasztási. Bár a kötet még(!) nincs meg. Úgy gondolom, fejlődés tapasztalható ezen a téren is.
Még valami: én tudatos vásárló vagyok, így rendezvényeken általában a kiadóktól veszek mindent (így támogatva őket), legyen szó mangáról (és manhwáról) vagy nyugati (európai/amerikai) esetleg magyar képregényről ("képes-írásos" történetekben stílus szempontjából mindenevő vagyok).
A Nanáról pedig annyit, hogy nem az én stílusom, így nem fogom megvenni. Sorry, ez van.
Amúgy ez a szöveges cucc egy kicsit meglepett. Mivel korábban még nem nagyon volt dolgom a Nana-val (^^') csak nemrég kaptam rá. Mondjuk amíg én elolvasok egy Árnybírót az beletelik egy kis időbe! ^^' És ha a Nana-ban még több szöveg lesz! El leszek vele egy darabig azt hiszem!
A borítónak meg csak a dizájnja végleges, a fülszöveg nem. Csak fel van téve előrendelésbe.
Röhely!!!!!!
Ez kész röhej, a röhej ly-nal!
Sic!