Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Hát... rossz hírem van Ha a conon vetted a kínai srácoktól akkor az *khm* "utángyártott". Mint az ott levő cuccok mind. (Konkrétan kínai hamisítvány volt az összes árujuk.)
Tudom
de attól még nekem Nana gyűrű
(lehet nem fizettem érte 50 000et és lehet 10 év múlva kiesnek a csavarok--de ez van )
Átírás: Jaj ez a kdvencem abban hogy kiadják a Nana-t
Bevallom h ha a magyaros átírással lenne akkor angolul venném a Nana-t. Így viszont jövöööök
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Szerk: sanna 2008-05-24 10:02:32
Előre semmit sem szabad tennünk, ez a szabály. Reklámok és minden egyéb csakis hátra.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
na elolvastam a manga első kötetét. IMÁDOM!
ehhez az is hozzájárult h nem magyaros az átírás, ha az lenne, akkor csak szimplán "jó" manga lenne számomra. XD
3 helyesírási hibát találtam benne (vagy gépelési?), de nem igazán izgatott. amit viszont furcsáltam h miért a hátuljába tettétek a kiejtési útmutatót? mármint szerintem logikusabb lett volna előre tenni. még az elején tisztázni h mit hogyan kell kiejteni. nem pedig a végén... dehát ez legyen a legnagyobb "hiba" ezentúl.
ehhez az is hozzájárult h nem magyaros az átírás, ha az lenne, akkor csak szimplán "jó" manga lenne számomra. XD
3 helyesírási hibát találtam benne (vagy gépelési?), de nem igazán izgatott. amit viszont furcsáltam h miért a hátuljába tettétek a kiejtési útmutatót? mármint szerintem logikusabb lett volna előre tenni. még az elején tisztázni h mit hogyan kell kiejteni. nem pedig a végén... dehát ez legyen a legnagyobb "hiba" ezentúl.
Én is már csak azután vettem észre, hogy végigolvastam. De annyira nem ejtettem ki máshogy a neveket, így gond egy szál se.
A Föld, a Naprendszer elmegyógyintézete.
beküldve: 2008-05-23 16:23:03
(#248) Elfelejtettem, és mos nézem, h már megjelent s NANA.
Na amint lesz zsé beszerezzük.
Na amint lesz zsé beszerezzük.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-05-23 16:05:34
(#247) na elolvastam a manga első kötetét. IMÁDOM!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Hát... rossz hírem van Ha a conon vetted a kínai srácoktól akkor az *khm* "utángyártott". Mint az ott levő cuccok mind. (Konkrétan kínai hamisítvány volt az összes árujuk.)
Akkor meg gondolom örülnek a VVnél hogy az egyik főszereplő ujján folyton az ő gyűrűjük van.
Naná
Pláne, hogy a Nana milyen népszerű.
És a Nananak köszönhetően a hülye rajongók ( pl: én) is megveszik ezt a gyűrűt csak h egy időre azt érezzék Nana bőrébe bújtak
Akkor tényleg elég elvetemültnek kell lenni, mert az a gyűrű több mint 50e huf
vagy csak sok felesleges pénz kell hozzá
Nyehe sztem az árus véletlenül rossz árat mutatott de én 1000ért vettem XD
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Akkor meg gondolom örülnek a VVnél hogy az egyik főszereplő ujján folyton az ő gyűrűjük van.
Naná
És a Nananak köszönhetően a hülye rajongók ( pl: én) is megveszik ezt a gyűrűt csak h egy időre azt érezzék Nana bőrébe bújtak
Akkor tényleg elég elvetemültnek kell lenni, mert az a gyűrű több mint 50e huf
vagy csak sok felesleges pénz kell hozzá
Someday the Dream will End
Igen, körülbelül ez a lényeg a VV szempontjából
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Naná
beküldve: 2008-05-22 16:06:37
(#241) Tegnap hosszas járkálás után megtaláltam a Trilliant, ééés sikerült megvennem a mangát. Bár eléggé zsákbamacskásan vettem meg, mert még nem nagyon hallottam a történetről, de úgy érzem megérte kockáztatni, mert nagyon bejön.
A Föld, a Naprendszer elmegyógyintézete.
Naná
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-22 00:08:59
(#239) Megjött a NANA!! Megjött a NANA!! Naon happy vok, és már az egészet kiolvastam! <--- ez van kiírva MSN-re, mióta hazajöttem és az íróasztalomon, a becsukott laptop tetején, egy ilyen akármilyen színű borítékszerű csomag díszelgett. Majd kiugrottam a bőrömből mikor megláttam egyből tudtam hogy megjött a NANA! Olyan boldog vagyok, és annyira tudni akartam, hogy mi van benne, hogy mikor anyám levitt az orvoshoz, magammal vittem (ha a kezembe van, már nem adom). A vároteremben meg a velem szembe ülő pasi elég furán nézett - azthiszem azért mert nem érthette hogy miért visszafelé olvasom a könyvet *.* XD
A lényeg hogy megjött, biztonságban ideért - anyám még ki is fizette névnapi ajándék gyanánt - ígyhát köszönöm Mangafan, ez az első manga amit tényelegesen kezembe fogtam és papírról olvashattam!
A lényeg hogy megjött, biztonságban ideért - anyám még ki is fizette névnapi ajándék gyanánt - ígyhát köszönöm Mangafan, ez az első manga amit tényelegesen kezembe fogtam és papírról olvashattam!
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
beküldve: 2008-05-21 23:59:33
(#238) Értem.
Akkor meg gondolom örülnek a VVnél hogy az egyik főszereplő ujján folyton az ő gyűrűjük van. Bár gondolom ők sincsenek rászorulva, de az ingyen reklám mindig jól jön, pláne ha ilyen híres mangáról van szó
Akkor meg gondolom örülnek a VVnél hogy az egyik főszereplő ujján folyton az ő gyűrűjük van. Bár gondolom ők sincsenek rászorulva, de az ingyen reklám mindig jól jön, pláne ha ilyen híres mangáról van szó
Someday the Dream will End
Jazava kicsit jobban keres annál, semhogy a VV meg tudná venni kilóra A punkos-alter zenei szubkultúrákban Japánban menők a VV cuccok, és Jazava egyébként is hírhedt arról, hogy nem változtatja meg a márkák neveit (pedig a kiadók nagyon rühellik az ilyen ingyenreklámot), a Black Stones meg a többi cucc is létező brand.