Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2008-10-09 18:57:48
(#451) Amíg nem olvastam a mangát arra voltam kíváncsi, hogy a zenés részek milyenek lesznek a mangában. Mivel az animét láttam előbb nem tudtam elképzelni, hogy az a hangultat, amit az aniémében hoznak, hogy volt a mangában, de már látom. Egyszerűen zseniális!
beküldve: 2008-10-09 18:39:40
(#450) Én ma váltottam ki a postán. Annyit röhögtem eddig és még nem olvastam végig messze felülmúlja az elsőt
nagyon bejön az a fajta humor
Á, kicsit se nézte rám furcsán, amikor a metrón állva olvastam, egyik kézzel kapaszkodva, másikkal a könyvet fogva, és időnként hangosan felröhögtem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-02 15:19:27
(#448) beküldve: 2008-09-30 16:51:13
(#447) Nekem barátnőm nagy kedvence, meg is vettem Neki, majd kölcsönkérem, végülis bejött az első is
no pussy, just the dicks
2 kötet után bejövős a történet. Érzem, hogy itt rengeteg fordulat lesz még és nagyon bejön az a fajta humor. Nem hittem volna, hogy így megfog a történet. Jöhet a 3. kötet...
Nem feltétlen csajoknak szól a sztori, szerintem a srácok is megtalálhatják a számításaikat, ha kapósak a romantikus/vicces sztorikra. Szerintem lesz itt azért még sírás..
Teljesen egyetértek!
Kál:
2 kötet után bejövős a történet. Érzem, hogy itt rengeteg fordulat lesz még és nagyon bejön az a fajta humor. Nem hittem volna, hogy így megfog a történet. Jöhet a 3. kötet...
Nem feltétlen csajoknak szól a sztori, szerintem a srácok is megtalálhatják a számításaikat, ha kapósak a romantikus/vicces sztorikra. Szerintem lesz itt azért még sírás..
Összeköltöznek a csajok és betoppan a szőke gitáros srác Nanáékhoz. Kb ott van vége.
beküldve: 2008-09-28 13:20:48
(#444) akinek már megvan a kettes kötet, az mondja már meg nekem, hogy meddig tart történetben? :)
Szerk: Kál 2008-09-28 13:21:05
beküldve: 2008-09-24 22:11:04
(#443) Az én kötetemnek az oldala sárga. Mármint a lapok. Ez ugye nem direkt van?
Mondjuk tök mindegy, mert szerintem nagyon jól néz ki így, olyan hangulatos
beküldve: 2008-09-23 17:01:42
(#442) Ööö... Na mit csinál ilyenkor a boldog és pénztelen otaku? Igen! Go antikvárium... xD
Amúgy pedig wwwwwwwwwwwweeeeeeeeee, nem hiszem el, hogy megfog jelenni, már alig várom, hogy a kezemben tarthassam. >.<
Amúgy pedig wwwwwwwwwwwweeeeeeeeee, nem hiszem el, hogy megfog jelenni, már alig várom, hogy a kezemben tarthassam. >.<
beküldve: 2008-09-23 16:32:51
(#441) *NortonGirl mindjárt kinyomtatja a MangaFan logóját és díszkeretbefoglalja majd kiteszi az ágya fölé*
INGYEN ÖLELÉS! :)
Szerk: NortonGirl 2008-09-23 16:40:05
beküldve: 2008-09-20 17:11:45
(#440) Hyhy! Én majdnem végignéztem az anime-t, és csak ajánlani tudom mindenkinek Szerintem jó anime, de ízlések és pofonok. Aki szereti a "mindennapi" életről szóló animéket, annak biztos tetszik. Bár én sem vagyok nagy rajongója ennek a fajta történet stílusnak, de a NANA kivételesen megfogott
Zetsuboushitaaa! xD
beküldve: 2008-09-20 16:33:23
(#439) Én olvastam az elsőt de majd a második az majd valami nagy lesz (ezt csak gondolja)
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2008-09-14 10:00:35
(#438) Tudod , hogy ez a fórum nem az animével foglalkozik... de légyszi ha valki tudja honnan tudnám letölteni a 35.-résztől a magyar feliratokat az dobjon meg gy e-maillel..... Előre is köszi
Google a barátod...
...nem különben a fórumszabályzat warezolást tiltó pontja... ;)
Az inkább csak egy ismerős
Ha legalább ismerős lenne nekik...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."