Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
BTW, ki az a Sachiko?
Csak ha nagyon tudni akarod, és hajt a kíváncsiság!
Későbbiekben Shouji "új" barátnője lesz.
Tehát Komatsu Nana=Sachiko?
ÉS mikor később lesz ez?
ÉS mikor később lesz ez?
Sachiko nem = Hachikoval (Komatsu Nanaval), Sachikot eleinte Nana találta ki, mint a "tüzes" nőt, akivel Shoji megcsalja, csak aztán megjelent egy igazi Sachiko. Shojival egy helyen dolgoztak és egy suliba is jártak... így történt meg a balaeset...
A későbbre a válasz: S megjelenése már a 3. kötetben benne lesz, de még tutira nem lesz ez az egész kibontakozva... jobb is utálom őket!
All girls need NANA
Szerk: 'Rika 2008-10-31 15:24:17
BTW, ki az a Sachiko?
Tehát Komatsu Nana=Sachiko?
ÉS mikor később lesz ez?
ÉS mikor később lesz ez?
BTW, ki az a Sachiko?
beküldve: 2008-10-31 12:33:50
(#463) Csak most álltam igazán neki a Nanának, pedig mrá a 2. kötet is itt csücsül a polcomon.
Vélemények:
-a rajzolás eszméletlen jó
-humoros
-megveszem az összeset, végig, nagyon tetszik
BTW, ki az a Sachiko?
Vélemények:
-a rajzolás eszméletlen jó
-humoros
-megveszem az összeset, végig, nagyon tetszik
BTW, ki az a Sachiko?
beküldve: 2008-10-29 22:44:17
(#462) Én amikor az első Nana animét láttam....a szereplők nagyon meg tetszetek benne ^^(L) Utána láttam a többi részt és már szerelmes lettem az animébe...XD Amikor a Manga ki jött....^^ teljesen lázba voltam... nekem nagyon tetszik.
Glamorous sky.みわくの よる
beküldve: 2008-10-28 14:36:37
(#461) nekem ez a kötet is nagyon tetszett. Csakmár tudtam mi fog történni de még így is jó volt
megjegyzés ez még nem hullott szét. Na jó az első sem de erősen gyúr rá. Pedig vigyázok a mangáimra
megjegyzés ez még nem hullott szét. Na jó az első sem de erősen gyúr rá. Pedig vigyázok a mangáimra
Manapság még a szar is to let vagy for sale-Vavyan Fable
eddig mindegyik karakternek volt olyan tulajdonsága amit nem bírok
Ahogy minden embernek De ez itt nagyon off...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-10-26 02:24:01
beküldve: 2008-10-22 14:12:37
(#459) Szerintem a második kötet kicsit gyengébb lett, mint az első, de én bírom a szereplőket. Nem nagyon bírom az olyan szeleburdi, gyorsváltású embereket, mint Komatsu Nana, de ő valamiért kivétel.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-10-22 13:34:36
(#458) Nana 2. kötet
Szereplőket mindig nem sikerült megkedvelnem, eddig mindegyik karakternek volt olyan tulajdonsága amit nem bírok. De mivel még lesznek új szereplők és később dráma is sok lesz így még adok neki esélyt.
Szereplőket mindig nem sikerült megkedvelnem, eddig mindegyik karakternek volt olyan tulajdonsága amit nem bírok. De mivel még lesznek új szereplők és később dráma is sok lesz így még adok neki esélyt.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-10-19 23:29:37
(#457) Szacsikó (Sachico) rulez (rulez)!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
te láttad az animét?
Nem. Még.
Akkor ajánlom h nézd meg
u.i.: ott még hosszabbak a lábak XDXD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
A napokban újraolvastam az 1. kötetet, majd rögtön a 2-t is. Vannak benne egész jó poénok, érzelmek és Sachiko. A hosszú lábak kicsit idegesítőek, szerintem. De legalább szépek.
jahh.. Sachiko télleg jó XD
te láttad az animét?
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-10-19 19:24:03
(#453) A napokban újraolvastam az 1. kötetet, majd rögtön a 2-t is. Vannak benne egész jó poénok, érzelmek és Sachiko. A hosszú lábak kicsit idegesítőek, szerintem. De legalább szépek.
beküldve: 2008-10-10 14:20:52
(#452) A Conon az akció keretében megvettem az első két kötet (pedig nem mostanában akartam, mondván túl sok lesz a futó sorozat... ) , de végülis nagyon jól tettem! Azt hiszem, új kedvenc 'érkezett' a mangás polcra.
A zenéi pedig csodálatosak, bár eddig is ismertem párat, de amiket újabban hallgatok, azok is.
A zenéi pedig csodálatosak, bár eddig is ismertem párat, de amiket újabban hallgatok, azok is.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-10-10 14:21:22