Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Hát valószínűleg a Strigulák Ura a.k.a. A Kiválasztott lesújt majd rád, de egyéb drasztikus következményekkel nem jár a tetted.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-15 17:54:08
(#495) Bocs, de addig nem terjedt ki a figyelmem... mi? hogy a törvény ismeretének hiánya nem mentesít alóla? a fene..
Fórumszabályzat! Ajánlom figyelmedbe a 4. pontot.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Sziasztok!
Még nem olvastam a NANA-t. Valaki le tudja nekem írni, hogy körülbelül miről szól? Nagyon érdekelne! Előre is nagyon köszi.
Még nem olvastam a NANA-t. Valaki le tudja nekem írni, hogy körülbelül miről szól? Nagyon érdekelne! Előre is nagyon köszi.
Egész pontosan erről szól...
upszi...
Szerk: wakka 2008-11-15 17:46:53
Sziasztok!
[Link]
Egyébként meg a profilod szerint megvan a Nana...
Szerk: .., 2008-11-15 14:58:47
beküldve: 2008-11-15 14:05:03
(#491) Sziasztok!
Heloise Le Brulant
(Megjegyzés: Annyi problémám lenne, hogy a fordítói jegyzetek - vagy mi a nevük - gyakran nagyon el vannak dugva.
Igaz, ez nekem is feltűnt"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-11-07 11:43:20
(#489) Na, végre megvettem a második kötetet is. Csak a borító nézegetésével eltöltöttem vagy fél órát, jó kis nosztalgikus hangulata van.
Hibát még nem találtam benne, remélem nem is fogok. A szöveg jól olvasható, a képek tiszták. Szóval abszolúte egy csodás kis kiadvány lett.
Megyek is, elolvasom mégegyszer.
(Megjegyzés: Annyi problémám lenne, hogy a fordítói jegyzetek - vagy mi a nevük - gyakran nagyon el vannak dugva. Alig találja meg őket az ember lánya.)
*már olvas is*
Hibát még nem találtam benne, remélem nem is fogok. A szöveg jól olvasható, a képek tiszták. Szóval abszolúte egy csodás kis kiadvány lett.
Megyek is, elolvasom mégegyszer.
(Megjegyzés: Annyi problémám lenne, hogy a fordítói jegyzetek - vagy mi a nevük - gyakran nagyon el vannak dugva. Alig találja meg őket az ember lánya.)
*már olvas is*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-11-07 11:43:42
Remélem. Bár teljesen mindegy mi jelenik meg a Mangafantól, eddig minen mangájuk megvan. Én tippelek azért még egy FMA meg egy DN dvd-re.
beküldve: 2008-11-03 10:50:42
(#487) Vajon a Nana benne lesz, azok közt, amiket még az idén kiadnak?
no pussy, just the dicks
Áh, nem hinném hogy eddig tartana. kb 4 évet tippelek, remélhetőleg a kiadó fejlődésével, kevesebb.
Árnybíró is, mióta van? Másfél, két év? És 11-nél tartunk.
Ez igaz, de a NANÁt ritkább időközökre ígérték. A kiadó kétségkívül fejlődik, de éveken belül több sorozatot is be fog vállalni szerintem.
Áh, nem hinném hogy eddig tartana. kb 4 évet tippelek, remélhetőleg a kiadó fejlődésével, kevesebb.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-11-02 16:25:40
(#484) Hát már kiadták a 20. kötetet is... már a neten fenn az igen találó 78. fejezet :) Nana/Hachiko... már aki érti a neveket és a számokat :P :)... én sajnos beleolvastam.... mert hogy állítólag a 78. az utolsó de nem hinném mert nincs teljesen vége... aki beleolvasott az tudhatja mi történik.... nem akarok spoilerezni, mert nem akarom, hogy olyan tudja meg, aki nem bírja ki (előző komment, bár hozzátenném önfegyelem is létezik a világon ), ezért nem is mondok semmit, annyi biztos, hogy Yazawa megőrzi azt az igen ritka "igazmondó képességét" és nem "amerikai álomideál" szerint varja el/zárja le a szálakat. Épp, ahogy a ParaKissben is... igaz kicsit más a sztori... na mindegy, ha sokáig írogatok itt még kicsúszik a számon ezért inkább befejezem. :)
All girls need NANA
Szerk: 'Rika 2008-11-02 16:27:04
Köszönöm a segítségeteket. Akkor belekezdek majd az animébe, lesz ami lesz. Azért nem fogom megvárni a manga teljes kiadását, ki tudja, hogy mikorra lesz vége.
Szerintem magyarul kiadják 5-5,5 év alatt az egészet.
beküldve: 2008-11-02 07:54:04
(#482) Köszönöm a segítségeteket. Akkor belekezdek majd az animébe, lesz ami lesz. Azért nem fogom megvárni a manga teljes kiadását, ki tudja, hogy mikorra lesz vége.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.