Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Jaj, szegény Oszaki Nana, nagyon sajnálom. Most olvastam 4-szerre a fejezeteket, és a 80. nagyon szomorú.
Amin keresztül mennek, jájj, nem is írok spoilert, mindenki inkább olvassa végig, még lelövöm a lényeget.
Amin keresztül mennek, jájj, nem is írok spoilert, mindenki inkább olvassa végig, még lelövöm a lényeget.
Hé, szoktál te mást is olvasni a Nanán kívül?... 80X4 azért nem semmi. Személyszerint annyira nem érdekel, hogy a neten is olvassam - ugyan ez vonatkozik az Árnybíróra is, de ha ennyire fain szerinted, hogy 320-at lenyomtál belőle akkor lehet hogy nem ártana rástartolni
beküldve: 2009-01-08 20:42:20
(#556) Jaj, szegény Oszaki Nana, nagyon sajnálom. Most olvastam 4-szerre a fejezeteket, és a 80. nagyon szomorú.
Először marhára irritált, de aztán egészen megszoktam, jelenleg úgy vagyok vele, hogy szimpibb mint Nana.
Detto.
K. Nana nem gyámoltalan hanem gyökér...
Azért sztem nem gyökér, inkább a liba a legjobb szó rá. Egy kis libuska. Először marhára irritált, de aztán egészen megszoktam, jelenleg úgy vagyok vele, hogy szimpibb mint Nana.
Mert ő meg átment emóba, bár jelen pillanatban van is oka rá.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
3. kötet: Főszereplők, főleg Nana nagyon ellenszenves. Sok káromkodás, yuris jelenetek miatt majdnem dobtam a kötetet, de a drámai jelenetek miatt tovább olvastam. Souji érzéseit megtudom érteni. Rossz lehet neki.
Milyen sok káromkodás, észre se vettem... XD Ja és hol volt benne juris jelenet? Mert ha arra gondolsz, hogy poénból hozzáérintette Nana az ajkát a másikéhoz hogy kellemetlen helyzetbe hozza, hát az enye túlzás.
Martin: K. Nana nem gyámoltalan hanem gyökér...
3. kötet: Főszereplők, főleg Nana nagyon ellenszenves. Sok káromkodás, yuris jelenetek miatt majdnem dobtam a kötetet, de a drámai jelenetek miatt tovább olvastam. Souji érzéseit megtudom érteni. Rossz lehet neki.
De hiszen Nana jelleme direkt ilyen, nem is csinálhatták volna máshogy! Szerintem nagyon jól kidolgozták a karakterét, de igaz, elég szókimondó leányzó.
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
beküldve: 2009-01-08 16:12:17
(#551) 3. kötet: Főszereplők, főleg Nana nagyon ellenszenves. Sok káromkodás, yuris jelenetek miatt majdnem dobtam a kötetet, de a drámai jelenetek miatt tovább olvastam. Souji érzéseit megtudom érteni. Rossz lehet neki.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nana 3.
Hú, ezt a Sódzsi gyereket de megrugdosnám...
Nemá---, szerintem Szacsiko jobb parti, de nem hittem volna, hogy végül nem Hacsit válsztja... pillnatnyi elmebaj. Mondjuk még semmi sem biztos, amíg nincs előttünk a 4. kötet...
Szacsiko jó bőr, tök ari bár kicsit gyámortalan szentem Mondjuk Nana is..
Someday the Dream will End
Sziasztok!
Azt ,hogy kb mikor jelenik meg a köv (4.) rész azt hol tom meglesni?
Thx!
Thx!
Sehhooool... A megjelenésekről csak annyit tudni, hogy hány havonta jelennek meg egyes mangák. A Nana esetében pedig három havonta jeleneik meg (remélem jól mondom... ^^').
beküldve: 2009-01-03 11:45:21
(#548) Sziasztok!
Thx!
Thx!
HA kijön a 4-rész.......
Én szerintem keményen fonódnak a szállak !!!!
1. Nem HA, hanem AMIKOR *optimista*Én szerintem keményen fonódnak a szállak !!!!
2. Szálak, nem szállak
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-27 08:45:54
(#546) HA kijön a 4-rész.......
Glamorous sky.みわくの よる
beküldve: 2008-12-22 00:33:05
(#545) Nya, végre megérkezett, s el is olvastam. ^^ Annyira szomorú... T_T
Nekem az a véleményem, hogy Sachiko aranyosabb és jobban illik Shouji-hoz, szóval én részemről örülök neki, hogy Sachiko-t választja. Csak Nana ne lenne, azért sajnálom, hogy így kell elválniuk. T_T
De részemről nekem Sachiko jobban tetszik, aranyosabb, meg minden, inkább az én stílusom. :)
Wááá, már alig várom a 4. kötetet. >.<
Nekem az a véleményem, hogy Sachiko aranyosabb és jobban illik Shouji-hoz, szóval én részemről örülök neki, hogy Sachiko-t választja. Csak Nana ne lenne, azért sajnálom, hogy így kell elválniuk. T_T
De részemről nekem Sachiko jobban tetszik, aranyosabb, meg minden, inkább az én stílusom. :)
Wááá, már alig várom a 4. kötetet. >.<
Maradéktalanul egyetértek veled, mármint ami a két Nanát meg Junkót illeti!
És igen, Shin csak félig japán, bár az ő családi háttere elég bonyolult.
És igen, Shin csak félig japán, bár az ő családi háttere elég bonyolult.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-19 10:27:21
(#543) Elolvastam a Nana manga első három kötetét. Majdnem egy éve láttam belőle a két élőszereplős filmet, de azokon kívül sem ismertem belőle semmit, vagyis főleg a részleteket. (Egyébként mindegyiket akkor írtam miután kiolvastam, nem egyszerre.)
Az első kötet alapján Komatsu Nana egy rinyás p****, aki nem tudja, hogy mit akar az élettől, de még azt sem ismeri fel, hogy szeret-e valakit, vagy nem. Rettentően felszínes és csak sodródik, azt csinálja, amit a barátai, magától nem is talált még ki semmit. Az életben nem szokott közöm lenni ilyen emberekhez, legalábbis baráti viszony biztosan nem alakul ki köztünk és én se vagyok ilyen, ezért nem jött be a karakter. Viszont Oosaki Nana se az esetem. Ő tulajdonképpen a másik véglet, aki nem függ senkitől és mindenben saját maga dönt, vagyis egy úgymond kemény csaj. Nekem ez a típus se annyira szimpatikus, mert egyszerűen egy nő legyen nő és ne legyen olyan, aki a férfiakkal is felveszi a versenyt. Azért még mindig sokkal szimpibb, mint a másik Nana. Egyébként a legjobb arc Junko volt, mert egy ő egy tök normális ember és becsülendő azért, hogy elviseli Nanát. Shouji olyan semmilyen, jellemtelen így elsőre, viszont Ren jó fejnek tűnt, bár nem lehetett olyan fene nagy a szerelme Nana iránt, ha a karriert helyezte előtérbe. Kyousukéról meg nem sok minden derült ki, tán csak annyi, hogy elég nyugis természetű.
A második kötetben nem nagyon történt semmi, csak a két Nana találkozott, de azt alaposan kirészletezték. Nekem az első kötet jobban tetszett, mert eseménydúsabb volt. Egyébként amikor a filmeket néztem, akkor nekem is az volt a benyomásom, mint most Komatsu Nanának, vagyis, hogy a másik Nana és Yasu jól összeillenek. Persze tudom, hogy Oosaki Nanának ott van Ren, de akkor is.
Mellesleg, ha jó a lakás alaprajza, akkor a fürdőszoba ablaka a 7. emeleti folyosóra néz? Ugyanis volt egy olyan fürdőszobás rész, ahol úgy tűnt.
A harmadik kötet jobb volt, mint a második, legalábbis úgy éreztem, hogy végre történik valami az alapszitu vázolásán túl is. Ez a Sachikós ügy tisztára falra festett ördög volt. Mondjuk nem gondoltam volna, hogy valaki is bírja Komatsu Nanával hosszabb távon. Tulajdonképpen szerintem Nana, avagy Hachi és Shouji között nem túl nagy a szerelem, bár lassan ezt múlt időben is mondhatnám, mert 100%, hogy itt fog véget érni a kapcsolatuk. A másik Nana és Yasu pedig érdekes. Nem is tudom, nekem az a benyomásom, hogy valamilyen formában nagyon szeretik egymást. Jaj, az új srác a bandában meg...no comment, végül is még kiderülhet valami más is róla. Amúgy mi az, hogy félvér? Félig európai? Mintha Hachi ezt mondta volna róla. Hm, amúgy Hachi Nobura nem is mondta, hogy jól néz ki...ezek szerint ő az első, aki nem néz ki jól?
Az első kötet alapján Komatsu Nana egy rinyás p****, aki nem tudja, hogy mit akar az élettől, de még azt sem ismeri fel, hogy szeret-e valakit, vagy nem. Rettentően felszínes és csak sodródik, azt csinálja, amit a barátai, magától nem is talált még ki semmit. Az életben nem szokott közöm lenni ilyen emberekhez, legalábbis baráti viszony biztosan nem alakul ki köztünk és én se vagyok ilyen, ezért nem jött be a karakter. Viszont Oosaki Nana se az esetem. Ő tulajdonképpen a másik véglet, aki nem függ senkitől és mindenben saját maga dönt, vagyis egy úgymond kemény csaj. Nekem ez a típus se annyira szimpatikus, mert egyszerűen egy nő legyen nő és ne legyen olyan, aki a férfiakkal is felveszi a versenyt. Azért még mindig sokkal szimpibb, mint a másik Nana. Egyébként a legjobb arc Junko volt, mert egy ő egy tök normális ember és becsülendő azért, hogy elviseli Nanát. Shouji olyan semmilyen, jellemtelen így elsőre, viszont Ren jó fejnek tűnt, bár nem lehetett olyan fene nagy a szerelme Nana iránt, ha a karriert helyezte előtérbe. Kyousukéról meg nem sok minden derült ki, tán csak annyi, hogy elég nyugis természetű.
A második kötetben nem nagyon történt semmi, csak a két Nana találkozott, de azt alaposan kirészletezték. Nekem az első kötet jobban tetszett, mert eseménydúsabb volt. Egyébként amikor a filmeket néztem, akkor nekem is az volt a benyomásom, mint most Komatsu Nanának, vagyis, hogy a másik Nana és Yasu jól összeillenek. Persze tudom, hogy Oosaki Nanának ott van Ren, de akkor is.
Mellesleg, ha jó a lakás alaprajza, akkor a fürdőszoba ablaka a 7. emeleti folyosóra néz? Ugyanis volt egy olyan fürdőszobás rész, ahol úgy tűnt.
A harmadik kötet jobb volt, mint a második, legalábbis úgy éreztem, hogy végre történik valami az alapszitu vázolásán túl is. Ez a Sachikós ügy tisztára falra festett ördög volt. Mondjuk nem gondoltam volna, hogy valaki is bírja Komatsu Nanával hosszabb távon. Tulajdonképpen szerintem Nana, avagy Hachi és Shouji között nem túl nagy a szerelem, bár lassan ezt múlt időben is mondhatnám, mert 100%, hogy itt fog véget érni a kapcsolatuk. A másik Nana és Yasu pedig érdekes. Nem is tudom, nekem az a benyomásom, hogy valamilyen formában nagyon szeretik egymást. Jaj, az új srác a bandában meg...no comment, végül is még kiderülhet valami más is róla. Amúgy mi az, hogy félvér? Félig európai? Mintha Hachi ezt mondta volna róla. Hm, amúgy Hachi Nobura nem is mondta, hogy jól néz ki...ezek szerint ő az első, aki nem néz ki jól?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.