Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Rossz lett volna a DN film? Nekem bejött a vége (mármint a másodiknak), jobb volt mint a mangában - szerintem.
Ha jó LA-t akarsz akkor nézd meg a Battle Royale filmet (az elsőt), márcsak Beat Takeshi miatt is érdemes, aki -mint mindig- most is isteni.. (,*o*)
Ha jó LA-t akarsz akkor nézd meg a Battle Royale filmet (az elsőt), márcsak Beat Takeshi miatt is érdemes, aki -mint mindig- most is isteni.. (,*o*)
filmben még nem? szégyelld magad!
a deathnote tökéletesen elég addig amíg L megfircan utánna vége a mókának...
remélem Nana is lesz valami más formátumban a hazai rendezvényeken - márha nem megy (nagyon) alá a manga minőségének...
remélem Nana is lesz valami más formátumban a hazai rendezvényeken - márha nem megy (nagyon) alá a manga minőségének...
Nem merem megnézni a filmet. A DN Live Action után úgy elment a kedvem az egész műfajtól (mármint nem a filmektől hanem a LA-től), hogy japán filmet többet a hátam közepére sem kívánok. Ez mondjuk színtiszta általánosítás, beismerem.
----
A káromkodásokról:
Ha O. Nana, olyanokat mondana, hogy "kutyafáját" meg "teremburáját" ott kapnék sírógörcsöt. Ha egy karaktertől az a hiteles h káromkodik, akkor káromkodjon. Részemről nagyon örülök, hogy a kiadó ezzel is komolyan veszi a közönséget.
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2009-01-09 13:15:01
Milyen sok káromkodás
Pl eléggé sok b vagy f-el kezdődő szó elhangzott, engem nagyon tud zavarni, főleg mert nagyon távol áll tőlem az ilyen viselkedés. Ezért is Nana az a szereplő akit legkevésbé kedvelek.
Ja és hol volt benne juris jelenet? Mert ha arra gondolsz, hogy poénból hozzáérintette Nana az ajkát a másikéhoz hogy kellemetlen helyzetbe hozza, hát az enye túlzás.
Ha két fiú tette volna akkor biztos te is másképp éreznél. :)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
[/B]
szia,
tervazva van és azt mondták az anime karin , hogy vagy szinkronnal vagy eredeti hangon adják azt h mikor arrol nem volt szó
Valaki nem tudja h nincs e az Animax tervei közt a Nana magyar szinkronizálása és leadása????
szia,
tervazva van és azt mondták az anime karin , hogy vagy szinkronnal vagy eredeti hangon adják azt h mikor arrol nem volt szó
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
beküldve: 2009-01-09 06:56:43
(#568) Valaki nem tudja h nincs e az Animax tervei közt a Nana magyar szinkronizálása és leadása????
פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×
beküldve: 2009-01-08 22:41:34
(#566) Tényleg gáz volt, de a színészek állítólag nem vállalták a szerepet. Mondjuk Ren és Shin esetében sztem a második választás jobbra sikerült.
Remélem a Matsuyama Kenichi fanok nem köveznek meg, én is szeressem őt, de nem volt neki való Shin szerepe.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Jujj, ez olyan mintha a Barátok köztből lecserélték volna Berényi Mikit vagy nemtom...
xD xD jóóvan
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Jujj, ez olyan mintha a Barátok köztből lecserélték volna Berényi Mikit vagy nemtom...
Ez ütött!
A mozifilmekre gondolsz? Azok nem rosszak, de azért elég élményromboló, hogy egy rakat szereplőt lecseréltek a második filmben, többek között Hachit is, sztem az első csaj sokkal jobb volt.
A mozifilmekre gondolsz? Azok nem rosszak, de azért elég élményromboló, hogy egy rakat szereplőt lecseréltek a második filmben, többek között Hachit is, sztem az első csaj sokkal jobb volt.
Ezt én is sajnáltam, hogy nem maradtak ugyanazok a szereplők. Aoi Miyazaki tényleg nagyon passzolt Hachihoz. De örülök, hogy ilyen jóra sikeredett. Engem mind a két film megsiratott.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerintem nem éri meg előre olvasni. A DN-ot már rég kivégeztem animében meg mangában is, és most azért nem akkora élmény újra olvasni, de persze kigyűjtöm, jól mutat majd. A többit inkább várom magyarul. Annyi más dolgot lehet még olvasni rajtuk kívül
filmben még nem? szégyelld magad!
beküldve: 2009-01-08 22:08:14
(#559) Én akárhányszor újraolvasom, mindig találok benne különlegességet. Amúgy szoktam mást is olvasni, csak nálam Nana a number 1. A sok érdekes csavar, a sztori, meg minden tartogat még benne apró örömöt.
beküldve: 2009-01-08 22:01:14
(#558) Szerintem nem éri meg előre olvasni. A DN-ot már rég kivégeztem animében meg mangában is, és most azért nem akkora élmény újra olvasni, de persze kigyűjtöm, jól mutat majd. A többit inkább várom magyarul. Annyi más dolgot lehet még olvasni rajtuk kívül
Someday the Dream will End