Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2009-01-11 15:57:54
(#602) Én sem tudom, hogy még mi fog történni, majd kiderül, hogy Shouji mennyire határozta el magát, bár szvsz nem nagyon sietett volna a beismeréssel, ha Sachikonál nem törik el a mécses, meg nincs a véletlen találkozás, legalábbis erre következtetek az eddigiekből.
Amúgy meg persze, elég valószínú, hogy most már
Amúgy meg persze, elég valószínú, hogy most már
K. Nana is szakítani akar majd vele.
De majd tényleg meglátjuk... Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2009-01-11 15:59:29
Én akkor csalódnék benne, ha Sachikót is elhagyná.
... aztán rányomulna Shinre és végül elvenné Kyosukét.
ja én is csalódnék benne.
Elhaym:
"Sok káromkodás"
Mihez képest?
"Sok káromkodás"
Mihez képest?
Én pl soha nem káromkodtam, ezért távol áll tőlem az ilyen viselkedés.
Shouji szerintem nem volt szerelmes Hatchiba, nem éreztem soha a szerelmet köztük, de mégsem akarta elhagyni, csak jött az igaz szerelem, próbált neki ellenállni, de nem ment. Én akkor csalódnék benne, ha Sachikót is elhagyná.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
nem pillanatnyi fellángolásból lépett félre, hanem mert másba szertett bele.
Na, azt azért még egy kötet után nem jelenteném ki, hogy nem pillanatnyi fellángolás... Nanával sem tűnt annak, mégis mi lett belőle. Egyébként Sachiko semmivel sem szimpatikusabb számomra sem, mint K. Nana. Egyébként a kötetben is jól látszott szvsz, hogy Shouji sem elég elhatározott az új kapcsolathoz. Szerintem Nana is fontos a számára, ez a helyzet koránt sem ilyen egyszerű. Amúgy szerintem a korrektség nem attól függ, hogy mennyire életszerű a történet. Plusz nem is az az egyetlen megoldás, hogy pont Nanával szakítson...
Pár nap kavarás után hova kéne elhatároznia magát? Nem olvastam neten előre, nem tudom mi lesz később, de most úgy lett vége, h igenis elhatározta magát. (ha nem, az majd persze kiderül)
Sehol nem mondtam olyat, h a korrektség attól függ mennyire életszerű a történet Sőt, épp azt írtam, hogy az lett volna a helyes, ha (blabla). - mondhatjuk hogy akkor lett volna korrekt, amiket leírtam. De hát ki ilyen? (Persze biztos van aki ilyen, csak én még nem sok efféle emberrel találkoztam)
Azonkívül bár nem az lenne az egyetlen megoldás, hogy Nanával szakítson, de mivel a fél kötet ezt az eseményt, illetve Shouji elkacsingatását vezette fel, ez tűnik logikusnak. (persze ha a 4.-ben minden tök másképp lesz akkor most hüjeségeket beszélek)
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2009-01-11 12:55:00
jahh, simán szakíthatott volna Szácsikóóval...
egyébként nekem is annyira unszimpatikus a csaj....főleg az animében elég gáz h ilyen gyámoltalan...K.Nana meg nem, és sztem sokkal jobb csaj is, és Shoujinak százszor jobb lenne...
meghát Zacskó az elején olyan gonosz, pl.:
sztem Shouji a bűnös ebbe, nem más >__>
nem is Zacskó, mert érthető h egy ilyen jó pasira bukik xDD
egyébként nekem is annyira unszimpatikus a csaj....főleg az animében elég gáz h ilyen gyámoltalan...K.Nana meg nem, és sztem sokkal jobb csaj is, és Shoujinak százszor jobb lenne...
meghát Zacskó az elején olyan gonosz, pl.:
direkt otthagyja a cipőjét a lépcsőn h vissza kelljen menni érte, és Shouji megvárja
sztem Shouji a bűnös ebbe, nem más >__>
nem is Zacskó, mert érthető h egy ilyen jó pasira bukik xDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
nem pillanatnyi fellángolásból lépett félre, hanem mert másba szertett bele.
Na, azt azért még egy kötet után nem jelenteném ki, hogy nem pillanatnyi fellángolás... Nanával sem tűnt annak, mégis mi lett belőle. Egyébként Sachiko semmivel sem szimpatikusabb számomra sem, mint K. Nana. Egyébként a kötetben is jól látszott szvsz, hogy Shouji sem elég elhatározott az új kapcsolathoz. Szerintem Nana is fontos a számára, ez a helyzet koránt sem ilyen egyszerű. Amúgy szerintem a korrektség nem attól függ, hogy mennyire életszerű a történet. Plusz nem is az az egyetlen megoldás, hogy pont Nanával szakítson...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Souji jó gyerek, Sachiko simán jobb nő, és ha most tényleg szakít Nanával akkor nem is volt akkora kecseg
Izé... Most lehet, hogy én vagyok a vasalapos, feudalista ultrakonzervatív
amúgy: nem
de mennyiben mentőkörülmény, hogy Szacsikó (szerinted) jobb nő? Mert szerintem semennyire... Egyébiránt meg Sódzsi az elejétől fogva nem játszott tisztán.Az a mentő körülmény, hogy nem pillanatnyi fellángolásból lépett félre, hanem mert másba szertett bele. Persze persze az lett volna a helyes, ha szépen megmondja a csajnak hogy van barátnője, aztán szakít Nanával, aztán megy Sachikohoz, de akkor ez egy idealizált mese lenne, nem egy életszagú történet, szerintem.
Someday the Dream will End
A múlt hét elején beszállítottuk a nagykerbe, de most -a leltározások miatt- még nehezebben jut el az árusokhoz. Erre nekünk nincs ráhatásunk.
Akkor türelmesen várok. Vagy pedig bemegyek és megkérdezem, hogy mikor van vége a leltárnak. :P
Köszi a választ.
Nana
És mit értesz azon, hogy Sódzsi az elejétől fogva nem játszott tisztán?
Hogy Szacsikóval sem volt tisztességes, és nem mondta el neki az elején, hogy van barátnője, és hogy hagyja őt békén - aztán ezt tetézte azzal, hogy Nanával sem volt őszinte.
Értem.
beküldve: 2009-01-10 18:12:32
(#593) Márpedig Sódzsi köcsög,
és nem azért, mert beleszeretett Szacsikóba, hanem mert nem szakított akkor rögtön Nanával, nem tudta meghozni a kellemetlen döntést, hogy a két lány közül melyiket válassza.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Hogy Szacsikóval sem volt tisztességes, és nem mondta el neki az elején, hogy van barátnője, és hogy hagyja őt békén - aztán ezt tetézte azzal, hogy Nanával sem volt őszinte.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
nem játszott tisztán: valószinüleg az hogy lelépett a francba hátragagyva a kis barátnőjét...
Hm? Ilyenről én nem tudok...
beküldve: 2009-01-10 17:13:54
(#590) nem játszott tisztán: valószinüleg az hogy lelépett a francba hátragagyva a kis barátnőjét...
Egyébkét ha nem megy valami akkor ne erőltessük - mondja a közszájon forgó bölcsesség. Mellesleg az azonos hajszínü karakterek nem illenek egymáshoz, még akkor se ha festettek - de hogy Szacsiko is az... hát... az írónő dolga...
Egyébkét ha nem megy valami akkor ne erőltessük - mondja a közszájon forgó bölcsesség. Mellesleg az azonos hajszínü karakterek nem illenek egymáshoz, még akkor se ha festettek - de hogy Szacsiko is az... hát... az írónő dolga...
Szerintem se mentség ez...
Souji jó gyerek, Sachiko simán jobb nő, és ha most tényleg szakít Nanával akkor nem is volt akkora kecseg
Izé... Most lehet, hogy én vagyok a vasalapos, feudalista ultrakonzervatív
amúgy: nem
de mennyiben mentőkörülmény, hogy Szacsikó (szerinted) jobb nő? Mert szerintem semennyire... Egyébiránt meg Sódzsi az elejétől fogva nem játszott tisztán."A napra lehet nézni, de nem egészséges."