Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
[QUOTE]
én is bizony
nemigaz h ilyen hülye...ráadásul Zacskóval!!! sztem Hacsi százszor jobb csaj (így női szemmel nézve xDDD)
nemigaz h ilyen hülye...ráadásul Zacskóval!!! sztem Hacsi százszor jobb csaj (így női szemmel nézve xDDD)hát ahogy Sachikot elnéztem Shoujinak lehet egy kicsi pedo beütése
. Hachiko álmában legalább méltó ellenfelet választott(lásd 2. kötet) DE én nem bánom hogy Sachiko miatt dobják. Takumit és Nobu sokkal jobb
. Hachiko álmában legalább méltó ellenfelet választott(lásd 2. kötet) DE én nem bánom hogy Sachiko miatt dobják. Takumit és Nobu sokkal jobb
Manapság még a szar is to let vagy for sale-Vavyan Fable
én is bizony
nemigaz h ilyen hülye...ráadásul Zacskóval!!! sztem Hacsi százszor jobb csaj (így női szemmel nézve xDDD)
nemigaz h ilyen hülye...ráadásul Zacskóval!!! sztem Hacsi százszor jobb csaj (így női szemmel nézve xDDD)hát szerencsére engem nem lepett meg a dolog(mivel végig néztem az animét),bár azért akkor is sajnálom Hachi-t.
bár azért Hachi is fog alakítani egy pár dolgot a manga folyamán,és azok nem lesznek szép dolgok...sőt
én is bizony
nemigaz h ilyen hülye...ráadásul Zacskóval!!! sztem Hacsi százszor jobb csaj (így női szemmel nézve xDDD)"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-15 19:50:37
(#523) gváá alig bírom kivárni hogy a kezembe vehessem

Manapság még a szar is to let vagy for sale-Vavyan Fable
Nana 3.
Hú, ezt a Sódzsi gyereket de megrugdosnám...
Nemá---, szerintem Szacsiko jobb parti, de nem hittem volna, hogy végül nem Hacsit válsztja... pillnatnyi elmebaj. Mondjuk még semmi sem biztos, amíg nincs előttünk a 4. kötet...
beküldve: 2008-12-14 02:07:25
(#521) Nana 3.
Hú, ezt a Sódzsi gyereket de megrugdosnám...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-12 14:34:37
(#520) beküldve: 2008-12-09 10:12:13
(#519) Én is nagyon!!! >w<
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-07 20:37:24
(#516) beküldve: 2008-12-07 20:34:22
(#515) Istenkém, de szépen mutat a Nana 3 ott a "Megy a nyomdába" résznél. *.* És még milyen szépen fog mutatni ha animekarácsonyon a kezembe fogom fogni. *-*
beküldve: 2008-12-04 20:16:20
(#514) Meg kell rendelni kisbarátnőmnek.
Listázva
Listázva
no pussy, just the dicks
Yazawa Ai and Mangafan presents
NANA 3.
DE MIKOR MÁÁÁÁÁR???
NANA 3.
DE MIKOR MÁÁÁÁÁR???
AnimeKarácsony, Dec 13.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-04 19:55:54
(#512)