Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
A Nana alszik?
Bár lehet elvitték az ufók... akkor viszont szomorú leszek.
Vííjúúú! *pitty*
Muhahaa, üdv a marson földlakó!
Ha vissza akarod kapni a Nanát, azt ajánlom, hogy kérd a kiadót! *pitty*
XD
Semmi váltságdíj?
Az jó, mert csóró vagyok!
Ja, hogy azt is lehet követelni?
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
A Nana alszik?
Vííjúúú! *pitty*
XD
Semmi váltságdíj?
Az jó, mert csóró vagyok!
"Vagány kislány vagyok, a cipőmet is magam kötöm be!" > .o
Nem csak a magyar kiadás késik. Yazawa kiszasszony most egy időre felfüggesztette a kiadást az egészségi állapota miatt... és a legutolsó eddig a 84. fejezet. A VIZ kiadó a 21. kötet kiadását csak június-július környékére tudta tenni sacperkb alapon.
Ez rendben van, de mikor fog még a magyar kiadás a 20. kötethez érni? Ez még csak a hatodik, így én nem értem, hogy a magyar miért áll?
Angolul - A végére a nyelvet is értettem! - már elolvastam a 84-ik fejezetig, mert nem bírtam ki, de most ott is várni kell a folytatásra!
beküldve: 2010-02-20 18:33:21
(#842) Nem csak a magyar kiadás késik. Yazawa kiszasszony most egy időre felfüggesztette a kiadást az egészségi állapota miatt... és a legutolsó eddig a 84. fejezet. A VIZ kiadó a 21. kötet kiadását csak június-július környékére tudta tenni sacperkb alapon.
A Nana alszik?
Vííjúúú! *pitty*
XD
beküldve: 2010-02-17 21:24:24
(#840) A Nana alszik?
"Vagány kislány vagyok, a cipőmet is magam kötöm be!" > .o
de most komolyan...
Ki tudná esetleg, mikor jelenik meg?
Ezt a titkot csak a Mangafan tudhatja,mi csak remélhetünk hogy talán februárban kiadják,bár több mint 2 hónapja késnek a kiadással ami szerintem furcsa mert ilyet nem szoktak.
nem is tudom... Akkor miért nem tud a Mangafan legalább levelet küldeni, hogy mikorra várhatjuk?
beküldve: 2010-02-09 23:21:05
(#838) Sziasztok, lányok (gondolom, ti vagytok abszolút többségben itt :)) Nos, én fiú létemre elmondhatom, hogy szeretem a Nanát!^^ Egy csajhaverom "szokatott rá" és tőle szoktam kölcsön kérni a köteteket... bár nem bírtam ki és angolul elkezdtem tovább olvasni... maradjunk annyiban: érdekes dolgok következnek! Én meg amúgy a volt barátnőmet szokattam rá, most már rajtam kéri számon, mikor jelenik meg^^"
Amúgy shounen-fightokon nőttem fel és még most is ez a kedvenc műfajom, ettől függetlenül megfogott ez a megkapó manga. A szereplők kedvesek (kivéve Takumi-t, na őt utálom!), kedvenceim Oosaki Nana, Ren és Nobu. És úgy megtetszett a basszerozás benne, hogy eldöntöttem: megtanulok basszusgitározni! Idén fogom megvenni a gitárt, aztán keresek tanárt... tudom, hülyeség, de én már csak ilyen vagyok... (sorolhatnám, hány hobbit vettem animékből, mangákból)
Majd még írok, üdv: Milo-sama
Amúgy shounen-fightokon nőttem fel és még most is ez a kedvenc műfajom, ettől függetlenül megfogott ez a megkapó manga. A szereplők kedvesek (kivéve Takumi-t, na őt utálom!), kedvenceim Oosaki Nana, Ren és Nobu. És úgy megtetszett a basszerozás benne, hogy eldöntöttem: megtanulok basszusgitározni! Idén fogom megvenni a gitárt, aztán keresek tanárt... tudom, hülyeség, de én már csak ilyen vagyok... (sorolhatnám, hány hobbit vettem animékből, mangákból)
Majd még írok, üdv: Milo-sama
beküldve: 2010-02-09 23:10:49
(#837) Karácsonyra ígérték, de azt nem mondták melyik évire Már két hónapja kifizettem lassan, de manga még sehol. Mindenesetre remélem azért áprilisra meglesz, előbbi időpontban már nem merek reménykedni. Én elhiszem hogy sok herce-hurca van egy kiadással, de egy választ a webboltos topicban majdnem egy hónapja feltett kérdésemre kaphattam volna.
de most komolyan...
Ezt a titkot csak a Mangafan tudhatja,mi csak remélhetünk hogy talán februárban kiadják,bár több mint 2 hónapja késnek a kiadással ami szerintem furcsa mert ilyet nem szoktak.
beküldve: 2010-02-06 18:46:35
(#835) de most komolyan...
beküldve: 2010-02-04 18:37:40
(#834) Keeeedves Mangafan!
Adjatok valami életjelet, vagy mittudomén, csak legyetek szívesek jelezzétek, hogy kb. mikorra várható a Nana 6!
Adjatok valami életjelet, vagy mittudomén, csak legyetek szívesek jelezzétek, hogy kb. mikorra várható a Nana 6!
lassan kopik az agyam, de ez a folyamat felgyorsíthatja!
beküldve: 2010-02-02 20:51:11
(#832) Sziasztok! Lehet, hogy már feltett kérdés, de: Mikorra várható a 6. kötet? Előre is köszi
Amúgy a Nanát Jazawa Ai még mindig írja, így nem lehet tudni előre hogy hány kötetes lesz
Amúgy a Nanát Jazawa Ai még mindig írja, így nem lehet tudni előre hogy hány kötetes lesz
Jó,de a Hachiko jutott eszembe hirtelen
A kötetszámot illetően meg nó para,22 kötet,mi az?
A kötetszámot illetően meg nó para,22 kötet,mi az?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-29 20:51:34