Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2010-03-26 16:15:30
(#890) Ez most nem nagyon kapcsolódik az iménti témához, de nem állhatom meg...
FIGYELEM!
Aki nem akar semmi részletet tudni a Nana további részeiből, az ne klikkeljen!!!!!!!
FIGYELEM!
Aki nem akar semmi részletet tudni a Nana további részeiből, az ne klikkeljen!!!!!!!
Nos... Az egyik haverom elszólta magát és megtudtam, hogy az egyik Nana terhes lesz... -.-" De ez mikor és melyik Nana?
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-03-26 16:11:54
(#889) Jó, nekem specc "nincs okom" nyafogni, mert még nem fizettem kia csomagot de engem nagyon zavar h ezt még karácsonyra rendeltem meg magamnak és azóta semmi, főleg mert vannak benne más cuccok is pl. 1 DN-es gatya felvarró ami már igencsak jól jönne, mert szeretném hordani a gatyámat >.< ... és olvasgatni a nana 6-oamt ^-^
Szerk: Goth Angel01 2010-03-26 16:14:01
beküldve: 2010-03-26 15:27:48
(#888) Miko lesz máááááááááá' Nana? *Elvonási tűnetek* már unom előlről kezdeni egyfolytába.... FRISSET A NÉPNEK!!!!! ráadásul ebbe vanak a legjob fejezetek! -.-" ahhhhhhhh *sovárog*
Ahhoz, hogy megvédj valakit, valaki másnak ártanod kell... - Chrno Crusade
Szerk: Zaza-chan 2010-03-26 15:30:34
beküldve: 2010-03-25 19:58:16
(#887) Na igen, tényleg nem ártana már, ha megjelenne conra... Én szerencsére nem rendeltem meg (szerencsére -> nem kell aggódnom), de már túl sok ideje várom...
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2010-03-25 18:36:18
(#886) A "sok" nem kifejezés...
Hát, nagyon remélem, mert ha nem, reklamálni fogok már...
Hát, nagyon remélem, mert ha nem, reklamálni fogok már...
Ha áprilisban sem jelenik meg, akkor tényleg ez lenne a megoldás. Rossz, hogy már december óta kivan fizetve, de a mangát mindig nem kaptam kézhez. :(
A conra szerintem biztos megjelenik.
beküldve: 2010-03-24 17:59:45
(#883) Én 3+1 akcióval rendeltem, hármat kifizettem, ezért most attól félek, hogy most megint adnom kell 2000 forintot azért, amit ingyen is megkaptam volna...
ráadásul, ha mostanában fog megjelenni, ki se fogom tudni fizetni, mert most költöttem el minden pénzem egy törpekaméleonra...
Szerk: Crimson Moon 2010-03-24 18:03:29
beküldve: 2010-03-24 12:29:39
(#882) Ha áprilisban sem jelenik meg, akkor tényleg ez lenne a megoldás. Rossz, hogy már december óta kivan fizetve, de a mangát mindig nem kaptam kézhez. :(
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Tess, megint egy hét késés... -.-
Mostmár én is kezdek ideges lenni,kicsit megrendült a bizalmam!Szerintem ebben a hónapban már ne várjuk!
Ha ez így folytatódik még az áprilisi megjelenést is kétségbe vonom. Tájékoztatást adhatnának, nem halnának bele. Azt nem értem, hogy akikkel ugye ki lett fizettetve azoknak mért nem ajánlottak fel egy olyan lehetőséget már januárban, hogy válasszanak valamit ugyanolyan értékben amit postázhatnak és elnézést a kellemetlenségért. Ez egy baráti megoldás lett volna szerintem, mert lássuk be olyanért pénzt kérni, amiről senkinek fogalma sincs mikor jön, eléggé arcátlanság.
Tess, megint egy hét késés... -.-
Mostmár én is kezdek ideges lenni,kicsit megrendült a bizalmam!Szerintem ebben a hónapban már ne várjuk!
Szerk: Nanaho 2010-03-22 09:57:47
beküldve: 2010-03-21 17:15:53
(#878) Tess, megint egy hét késés... -.-
beküldve: 2010-03-18 20:16:05
(#877) sziasztok! azt szeretném kérdezni h nagy baj ha rendelésnél nem adtam meg tel. számot? mert előb olvastam h azért kel h a futár feltudjon hívni ha van valami /igaz anyum mindig othon van a kis öcsémmel/ de ak is parázok h nem jön a fris nana meg a 3 mondom kérlek e-mailbe válaszoljatok vandicsek.zakuro@gmail.com köszi előre is =)=)
Ahhoz, hogy megvédj valakit, valaki másnak ártanod kell... - Chrno Crusade
Szerk: Zaza-chan 2010-03-18 20:17:20
de mostmár tényleg idelye hogy megjelenjen mert mostmár lassan a 7. kéne hogy megjelenjen aztán még a 6. sincs kint:)
Jah, én is ezen filóztam