Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2010-04-07 18:47:54
(#920) Eszembe jutott! O.O
Mi van, ha meg akarnak minket lepni, hogy két Nana kötet is megjelenik egyszerre?? O.O
Mi van, ha meg akarnak minket lepni, hogy két Nana kötet is megjelenik egyszerre?? O.O
Ez elég hülye ötlet volt...
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-04-06 11:50:20
(#919) Mármint a Nana 6. kötetére gondolsz ugye? Nem hiszem hogy a 6. és 7. is megjelenne ugyanakkor.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:16:12
beküldve: 2010-04-06 09:02:20
(#917) én remélem hogy a MondoConon megjelenik a Nana 7 mert akkor behozom a lemaradásom
Rosetta-ch@n
Oké, köszi.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:16:36
Az utolsó "meganimésített" fejezet a tizenkettedik kötet első fejezete, ha jól emlékszem.
beküldve: 2010-04-05 09:48:48
(#914) Valaki meg tudná mondani hogy az anime kb meddig tart a mangában? Mert ugye Nana 1. évad van, szóval melyik mangakötetet nem "tartalmazza" már az anime?
(bocs ha hülyén fogalmaztam)
(bocs ha hülyén fogalmaztam)
Nem tudom mi baj van az első kötettel,sztem is nagyon jó.
7. kötet egyébként megjelent már?
Tudom,hogy a 6. kötetnél vagyunk még leragadva,de hátha...
7. kötet egyébként megjelent már?
Tudom,hogy a 6. kötetnél vagyunk még leragadva,de hátha...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Az első rész (mármint a kötet)
nagyon rossz.
nagyon rossz.
Az első rész (mármint a kötet) nagyon jó.
I'll let some air come in the window / Kind of wakes me up a little / I don't turn on the radio / Coz they play shit, like... you know
Az első rész (mármint a kötet)
nagyon rossz.
A második részben indulna be aztán a dolgok. Onnantól jó a sztori.
nagyon rossz.
A második részben indulna be aztán a dolgok. Onnantól jó a sztori.
beküldve: 2010-04-03 10:57:00
(#910) Én most kezdtem el nézni, nekem elsőre az volt a véleményem hogy ez egy hülyeség de most azt mondom hogy nagyon jó.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-04-02 21:20:09
(#908) Japánban Yazawa Ai az egészségi állapota miatt függesztette fel a Nana rajzolását.
Kétlem, hogy itt is ez lenne a probléma.
Kétlem, hogy itt is ez lenne a probléma.
beküldve: 2010-04-02 17:30:26
(#907) Ha arra sem válaszolnak, akkor tényleg nem tudom...
Az egy dolog, hogy japánban áll a kiadás lassan egy éve, de itt lenne a nagyszerű alkalom, hogy beérjék a japánokat... erre tessék... itt is áll a kiadás :( (Ebben azért nem kéne utánozni a japánokat )
Az, hogy változtattak a kiadás időpontján, reményt adott, de már az is két hete volt... *sóhaj* Reménykedjünk a SakuraConban... meg abban, hogy nem felejtették el, hogy páran már kifizették...
Az egy dolog, hogy japánban áll a kiadás lassan egy éve, de itt lenne a nagyszerű alkalom, hogy beérjék a japánokat... erre tessék... itt is áll a kiadás :( (Ebben azért nem kéne utánozni a japánokat )
Az, hogy változtattak a kiadás időpontján, reményt adott, de már az is két hete volt... *sóhaj* Reménykedjünk a SakuraConban... meg abban, hogy nem felejtették el, hogy páran már kifizették...
beküldve: 2010-04-02 15:49:08
(#906) Na igen, marketing terén van még mit tanulnia a kiadónak.
De egyszer csak megjelenik, mert még régebben olvastam tőlük hogy "egy kiadó nem engedheti meg magának hogy visszadobjon egy manga projektet."
Amugy Japánban is áll a manga. Hónapok óta nem jött ki új fejezet.
Szóval csak várni kell. Én még szerencsésebb vagyok, mert nem rendeltem meg karácsonykor, így nem lóg a levegőben a pénzem
Azóta már rendelni akartam, de nem, mert kívárom a NANA-t ha addig élek is.
De egyszer csak megjelenik, mert még régebben olvastam tőlük hogy "egy kiadó nem engedheti meg magának hogy visszadobjon egy manga projektet."
Amugy Japánban is áll a manga. Hónapok óta nem jött ki új fejezet.
Szóval csak várni kell. Én még szerencsésebb vagyok, mert nem rendeltem meg karácsonykor, így nem lóg a levegőben a pénzem
Azóta már rendelni akartam, de nem, mert kívárom a NANA-t ha addig élek is.