Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2010-06-03 16:58:16
(#967) Hát én nemrég kezdtem el nézni az animét:)
Mondhatom nagyon megfogott sztem ííírtóóó jóóó!!!!!!!!!
imádom
Mondhatom nagyon megfogott sztem ííírtóóó jóóó!!!!!!!!!

imádom

"Dattebayo"
beküldve: 2010-06-03 15:12:28
(#966) beküldve: 2010-06-03 01:22:08
(#965) Hmmm Takumit én is szeretem,valahogy a hosszú hajú pasik az esetem
Amúgy meg én úgy tudom hogy Reira szerelmes belé ő meg nem,majd később Hachi-ba de ezt a maga módján fogja kimutatni gondolom a többi manga kötetben

Amúgy meg én úgy tudom hogy Reira szerelmes belé ő meg nem,majd később Hachi-ba de ezt a maga módján fogja kimutatni gondolom a többi manga kötetben

Szerk: Nanaho 2010-06-03 01:24:14
Takumi "lyukra játszik..."
Maga módján szerintem szereti. Sok könyvben van Takumi féle fiú, Sokan ott is azt hiszik csak szexet akar a lánytól, de aztán kiderül, hogy nem.
-------------
Örülök, hogy más is kedveli Takumit rajtam kívül.
Takumi kisugárzásával ill jellemével nincs semmi gond, sőt very sexy

Maga módján szerintem szereti. Sok könyvben van Takumi féle fiú, Sokan ott is azt hiszik csak szexet akar a lánytól, de aztán kiderül, hogy nem.
-------------
Örülök, hogy más is kedveli Takumit rajtam kívül.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2010-05-10 18:06:45
beküldve: 2010-05-10 16:18:46
(#962) Korrektül kipostázva megkaptam, köszönet érte.
I'll let some air come in the window / Kind of wakes me up a little / I don't turn on the radio / Coz they play shit, like... you know
Szerk: Mithril 2010-05-10 14:01:01
beküldve: 2010-05-10 10:55:37
(#960) igaz a mondás ezek szerint, h "jobb később, mint soha", mert kései gyümölcs finomabb, mint az éretlen.
Köszönet Mangafan

Köszönet Mangafan
beküldve: 2010-05-07 18:01:09
(#959) Már okén van, megoldódott...
(köszi Mangafan! xD)
(köszi Mangafan! xD)
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-05-05 21:05:25
(#958) No, én direkt vártam addig míg megjelenik, nem rendeltem már hónapokkal ezelőtt meg. Az előbb adtam le a rendelést, jön hozzá a LoveCom 2, a Kensin 8 és a Chrno 4. :)
beküldve: 2010-05-05 17:07:24
(#957) Áá, a francba, most mit csináljak??
Azt mondták, aki átveszi a Conon, azt bejegyzik és nem küldik ki neki a Nana 6-ot...
Én mégis, kimentem a Conra, átvettem, leírták a nevem és a címem, mégis kiküldtek egyet, igy már kettőt kaptam ingyen!!!
Most mit a francot csináljak?
Még a végén rendőri puccsot küldenek a házunk elé??
Pedig ez nem az én hibám...
Azt mondták, aki átveszi a Conon, azt bejegyzik és nem küldik ki neki a Nana 6-ot...
Én mégis, kimentem a Conra, átvettem, leírták a nevem és a címem, mégis kiküldtek egyet, igy már kettőt kaptam ingyen!!!

Most mit a francot csináljak?
Még a végén rendőri puccsot küldenek a házunk elé??
Pedig ez nem az én hibám...

Melyikek? *kíváncsi*
Hosszú lenne őket leírni, de főleg Takumis jelenetekre gondolok. Én őt bírom jobban. Mások előtt szeret bunkón viselkedni , de belül magányos és szeretetre vágyik. Múltja miatt érthető, hogy ilyen lett. Ilyen szereplőket minden könyvben könnyen megkedvelem. Sok idő kell ahhoz, hogy megváltozzon, de az ilyen típusú szereplők a történet haladtával mindig pozitív irányban változnak.
Nobu nekem túl fiatal és kisfiús Hachihoz. Jobban szeretem ha a fiú idősebb a lánynál.
Takumin kívül még Rent és Yasut bírom.
Végre valaki(k) rajtam kívül,aki nem anti-Takumista :) Én is őt kedvelem inkább.Hachi egyébként is elég gyerek időnként segítség nélkül is.. :)
"If this is all a dream, don't wake me up."
Melyikek? *kíváncsi*
Hosszú lenne őket leírni, de főleg Takumis jelenetekre gondolok. Én őt bírom jobban. Mások előtt szeret bunkón viselkedni , de belül magányos és szeretetre vágyik. Múltja miatt érthető, hogy ilyen lett. Ilyen szereplőket minden könyvben könnyen megkedvelem. Sok idő kell ahhoz, hogy megváltozzon, de az ilyen típusú szereplők a történet haladtával mindig pozitív irányban változnak.
Nobu nekem túl fiatal és kisfiús Hachihoz. Jobban szeretem ha a fiú idősebb a lánynál.
végre valaki!!egyet értek!!sztem Nobu hát Hachihoz képest picit olyan kisfiús..aranyos,kedves,de nem hiszem inkább Takumi!!(öt én is szívesen elfogadnám mint fiúbarátom

Rosetta-ch@n
Na, szerintem meg pont nem...
Nobu és Hachi pont összeillenek szerintem...
Nobu és Hachi pont összeillenek szerintem...
De mondjuk Hachi Takumitól lesz terhes... És azért szakít a Nobuval...
Melyikek? *kíváncsi*
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2010-05-01 13:01:42