Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2010-04-14 03:43:52
(#937) Felcsillant egy kis remény a 6.-os kötet megjelenik elvileg (gyakorlatilag nem biztos) a SakuraConra. Az új Mondoban hirdetik!
beküldve: 2010-04-12 17:13:09
(#936) Látjátok ezért veszem én meg a mangákat inkább boltban -ami a kezemben van az már biztos megjelent .
Mindenki fel a fejjel, lesz még nekünk karácsony
Mindenki fel a fejjel, lesz még nekünk karácsony
beküldve: 2010-04-10 18:47:19
(#935) Aylah is the newest Nana fan! Ide nekem az összes kötetet, de sebesen!:)
"If this is all a dream, don't wake me up."
Természetesen van listánk és a Conon átvehető lesz. Aki nem veszi át, annak kipostázzuk.
Mivel nekem ötödik mangaként volt rendelve (szóval a 3+1 akcióba nem zavart bele) lehetne esetleg úgy, hogy mellé veszek még három másik dolgot, és a legolcsóbbat ingyen kapom meg?
Szerk: Mithril 2010-04-10 08:56:24
Ráadásul én 3+1 akcióval rendeltem, ezért most attól félek, hogy megint ki kell fizetnem...
Mint már írtam, nem arra utazunk, hogy pár mangával átverjünk.
Az akcióval is egy jogot szereztél meg (olyan mintha kifizetted volna).
Nem kell dokumentálnod, a név alapján azonosítunk a listánkon.
De mivel lennél előbbre ha heti fél órában közölnénk: még nem tudjuk mi sem a megjelenés időpontját.
Szerintem elég egyszer, egy helyre leírni hogy "még mi sem tudjuk a megjelenését" és onnantól kezdve ha vki megkérdezi vmelyik topicban hogy mikor jelenik meg akkor a többi fórumozó oda tudja irányítani hogy x topicban y hsz-t olvasd el...
De még mindig az lenne a legjobb ha a főoldalra ki lenne írva, szerintem.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Természetesen van listánk és a Conon átvehető lesz. Aki nem veszi át, annak kipostázzuk.
De én ott szeretnék lenni a conon, ha megoldható, de aztán meg a nyugtát kidobtam, mert arra számítottam, hogy néhány nap, max néhány hét és kihozzák.
Ha nincs csekkem, de oda tudok adni pl. egy személyit vagy lakcímkártyát akkor is oddaadják?
Ráadásul én 3+1 akcióval rendeltem, ezért most attól félek, hogy megint ki kell fizetnem...
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
... nektek jár a NANA 6. kötete. Ha nem hajlandók odaadni, akkor már jogi dolgokkal lehet eljárni ellenük.
Mindent lehet ránk mondani, csak azt nem, hogy ilyen téren nem vagyunk korrektek. Még az olyan esetekben is kicseréljük a terméket ha nem a mi hibánk (pl. rosszul választott, stb).Csak a karácsonyi nagy rendeléseket küldtük ki a Nana 6 nélkül. Ezt a döntést is azért hoztuk, hogy a többi kötet kerüljön a fa alá.
Más a megjelenés csuszása. Ez valóban kellemetlen. De mivel lennél előbbre ha heti fél órában közölnénk: még nem tudjuk mi sem a megjelenés időpontját.
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:15:20
Tudom, nekem is így van :) (Mondjuk nekem ötödik kötetként lett rendelve.)
De ilyet hol lehetne elintézni? Nekem is jó lenne, mert megyek conra. Küldünk nekik egy e-mailt? Eddig egy nanás e-mailre sem válaszoltak, nem? Egyáltalán meg fog jelenni conra? Még arról sem tudunk semmit...
De ilyet hol lehetne elintézni? Nekem is jó lenne, mert megyek conra. Küldünk nekik egy e-mailt? Eddig egy nanás e-mailre sem válaszoltak, nem? Egyáltalán meg fog jelenni conra? Még arról sem tudunk semmit...
Szerk: Mithril 2010-04-09 13:42:52
Azzal még nem volt probléma, hogy nem küldik el (és nem is lesz, remélem), csak azzal van, hogy még nem jelent meg!
Szerintem Mascamaru arra gondolt hogy ha conra megjelenik akkor nehogy már az legyen hogy kipostázzák az embereknek, hanem hadd vegyék át conon aki megy rá.
És van olyan ember akinek nem küldték el a Nana 6. kötetet, de a többit amit rendelt hozzá (3+1 akció) azt igen hogy karácsonyra odaérjen.
De ez arra lenne megoldás, hogy már kifizettük, megjelent, de nem küldték el. Azzal még nem volt probléma, hogy nem küldik el (és nem is lesz, remélem), csak azzal van, hogy még nem jelent meg!
beküldve: 2010-04-08 13:13:04
(#925) Sokan szerintem azért türelmetlenek, mert már kifizették. 2000FT meg nem kevés. :(
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nem lehetne legalább heti egy órát rászánni a fórumra, és válaszolgatni a felmerülő kérdésekre?
Szerintem már unják a folytonos kérdéseket. Mindenki ugyanazt kérdezi akár fórumon, akár levélben. És tapasztalatból mondom hogy rengeteg ember nem olvassa vissza a fórumot, még ha csak 3 hsz-el is előbb írták le a kérdésére a választ! Egyszerűen könnyebb kérdezni, mint keresni hátha leírták már vhova.... (ezt most általánosságba értem, nem konkrétan a Nana 6. kötetével kapcsolatban)
DE! még így is annyit tehetne a Mangafan hogy a főoldalra (amit elvileg úgyis mindenki lát) kiírja hogy mi van vagy mi várható a kötettel kapcsolatban. Ez így lenne korrekt.
DE! a Mangafan részéről is megértem a dolgot, hiszen eddig is hiába csinált bakikat, hibákat a rajongók felől ez volt a reakció "nem baj, legalább kijött idővel" vagy "örüljünk hogy legalább kiadják" vagy "lehet hogy várni kell, de legalább igényes kiadás lett" stb.... Ha egy kiadó minden egyes hibájáért pozitív visszajelzést kap, akkor nem is fog igyekezni azon hogy a hibákat kijavítsa! Ezért is vannak még 4 év után is helyesírási vagy gépelési hibák a kötetekben, néha egy-egy csúszás a kiadásban stb...
Szerk: vadooc 2010-04-08 10:14:13
beküldve: 2010-04-07 22:21:28
(#922) Nekem csak simán kezd elegem lenni hogy húzzák az ember idegeit, miközben szerintem szépen lassan elszivárognak a fanok , vevők és leendő vevők....
November óta nem tudtak semmit sem tenni .... azóta várom :(
November óta nem tudtak semmit sem tenni .... azóta várom :(
Ez nekem is eszembe jutott, de nem lenne túl sok értelme egy címből egyszerre többet kiadni... Sajna...