Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Ne húzd fel magad rajta, h vki ilyen kritikával illette.
Egyáltalán nem húztam fel magam rajta. Úgy tűnt? Akkor bocsi.
koppy: fogják folytatni (állítólag), majd ha befejeződik a manga, akkor a fennmaradó fejezetekből is csinálnak animét. Szóval ne aggódj!
beküldve: 2010-06-09 09:34:13
(#981) nekem a nana a kedvenc sorozatom !!!!
ez egy nagyszer sorozat!!!
kár hogy nem készül belőle több!!
és kár hogy olyan későn van!! és hogy nincs minden nap!!
de akkor is egy nagyon jo és egy nagyon izgalmas sorozat!!
ez egy nagyszer sorozat!!!
kár hogy nem készül belőle több!!
és kár hogy olyan későn van!! és hogy nincs minden nap!!
de akkor is egy nagyon jo és egy nagyon izgalmas sorozat!!
Az egy dolog, de semmiképp sem lehet rámondani, hogy "gyenge manga". Maximum csak azt, hogy nem jön be a stílusa, ezért inkább nem veszek ilyet soha többé. Vagy valami hasonló :)
Legalábbis szerintem.
Mondjuk, ha én tudnám magamról, hogy csak a véres, lefejezős mangák jönnek be, akkor bele se olvasnék ebbe :) Bár az is igaz, hogy mindent ki kell próbálni.
Legalábbis szerintem.
Mondjuk, ha én tudnám magamról, hogy csak a véres, lefejezős mangák jönnek be, akkor bele se olvasnék ebbe :) Bár az is igaz, hogy mindent ki kell próbálni.
Ne húzd fel magad rajta, h vki ilyen kritikával illette.
Igaz nem gyenge manga, mert pl nekem a kedvenceim közé tartozik(igaz gyorsabban is mehetne a kiadása, de ez nem lényeg...),de én is olvastam már olyan mangát, mint pl D a vámpírvadász, ami eleinte megfogott megvettem az elő 3 kötetet, de rájöttem hiba volt mert nem érdekel.(el is adtam) Nem olyan a történet, h le tudjon kötni. és nem feltétlenül kell olyan történetnek lennie ami romantikus, v verekedős v akármi. Nekem az a lényeg, h azonosulni tudjak vmelyik szereplővel vagy leginkább a történettel.
beküldve: 2010-06-07 18:37:03
(#979) Az egy dolog, de semmiképp sem lehet rámondani, hogy "gyenge manga". Maximum csak azt, hogy nem jön be a stílusa, ezért inkább nem veszek ilyet soha többé. Vagy valami hasonló :)
Legalábbis szerintem.
Legalábbis szerintem.
beküldve: 2010-06-07 18:24:48
(#978) Szerintem nem kell leteremteni vki azért mert leírta véleményét.Az a lényeg, h bárki aki olvast v nézte leírja a gondolatát...de ez remélem nem csak szerintem van így
Sztem elég gyenge manga, meg az anime sem valami nagy szám. De persze ízlés kérdése. Én pl jobban szeretem az olyan mangákat ahol fröcsköl a vér hullanak a fejek, repkednek a végtagok
Akkor nem az a baj a mangával, hogy gyenge, inkább az, hogy nem a te műfajod...
Sztem elég gyenge manga, meg az anime sem valami nagy szám. De persze ízlés kérdése. Én pl jobban szeretem az olyan mangákat ahol fröcsköl a vér hullanak a fejek, repkednek a végtagok
nem kell leszólni azt a mangát leszólni amit nem szeretcc mert nem itt van a helye...
Szerintem is jobbak azok a mangák ahol minden véres...
nem kell leszólni azt a mangát leszólni amit nem szeretcc mert nem itt van a helye...
beküldve: 2010-06-03 19:18:29
(#971) Sztem elég gyenge manga, meg az anime sem valami nagy szám. De persze ízlés kérdése. Én pl jobban szeretem az olyan mangákat ahol fröcsköl a vér hullanak a fejek, repkednek a végtagok
életszerű problémákat és helyzeteket ábrázol szerintem
Nem csak szerinted, valóban ez a lényege...
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-03 18:08:04
(#969) én is valahogy így voltam a Nanával, majd a 3at fizet 4et vihet akció miatt ingyen megkaphattam. és rettentően megtetszett, pedig azt hittem hogy csak két csajszi meg minden. de életszerű problémákat és helyzeteket ábrázol szerintem, és nagyon jó
Szerintem nem valami jó ez a manga...
(már bocsi )
(már bocsi )
Az egy dolog, hogy nem valami jó szerinted, de akkor mondj néhány okot, hogy miért nem tetszik :) Kíváncsi vagyok :)