Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2010-09-29 19:28:25
(#998) beküldve: 2010-09-29 19:14:37
(#997) beküldve: 2010-09-29 19:14:28
(#996) Ezt nagyon sajnálom, mert már rettenetesen vártam :(
Remélem nem azért ilyen lassú, mert rosszul fogy, és veszteséges.... :(
Remélem nem azért ilyen lassú, mert rosszul fogy, és veszteséges.... :(
Szerk: Moderátor 2010-09-30 00:25:50
beküldve: 2010-09-29 09:11:32
(#994) beküldve: 2010-09-24 22:51:42
(#993) a NANA legjobb. imádom a zenéket amik az animében vannak és a manga is tökéletes. és énis azonusulok a szereplőkkel. és 1 olyan nőre vágyom mint o.nana. megálmodtam hogy 1 animecon-on 1 o.nana cosplayos lány lessz a bnőm
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-09-24 21:45:10
(#992) Én is alig tudom kivárni,h kiadják. Valójában arra is kiváncsi vagyok, h az animét fogják-e egyátalán tovább folytatni???nagyon jó lenne mert csak ezután jön a fekete leves
beküldve: 2010-08-04 15:40:57
(#989) hát itt végül is a leteremtés azt jelentette számomra, h nem kell másnak a véleményét cikizni, ha nem tetszik ,mert azért van a topic, h ha pozití ha negatív a vélemény azt leírja az illető. Lehet,h téged megbántottalak akkor ne haragudj,de ez volt a véleményem...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-09-30 00:47:54
Szerintem nem kell leteremteni vki azért mert leírta véleményét.Az a lényeg, h bárki aki olvast v nézte leírja a gondolatát...de ez remélem nem csak szerintem van így
És ki teremtette le?
Szerk: _gabi 2010-06-14 14:37:29
Szerk: Moderátor 2010-06-14 13:16:10
beküldve: 2010-06-14 09:35:01
(#985) Lényegében az "azonosulást " nem csak egy személyre értem.hanem minden szereplőre.h miért tett amit tett, mit tettem volna én a helyében, egyetértek a gondolataival.
Ha példának vesszük a NANA c mangát akkor beláthatjuk, h mindenki önző és kitol a másikkal, ha nem is szándékosan,de megteszi. ha sorba vesszük
1, Yasu: rábeszéli Rent, h menjen a trapnest gitárosának és hagyja ott a szerelmét, a bandát (ami megjegyzem lehet h befuthatott volna rennel is.) és az eddigi életét, amit szeretett.(lehet jót akart, meg lehetőség,de mégis...)csak, h yasu meg tudja magának nyerni Nanát, h mindig megvédi.
2, Takumi: minden és mindeki, amit v aki más szeret magának akar, mert a gyerek kora olyan volt amilyen. Tudott volna változtatni, ha akart volna, h ne olyan legyen, mint az apja, akit okol a rossz családi környezet miatt.
3, O.Nana: ő magának akarja azokat az embereket, akiket a trapnest "elvett" tőle, holott nyugodtan szeretheti rent, és K.nanával is bármikor bezsélhetne,anélkül, h haragudna rá. Mert amit hachi elkövetett csak az ő sara és ha bnőjének tekinti nem egy kutyának, akkor bármikor megtudták volna beszélni a dolgokat.
4, Hachi: inkább naív mint önző, könnyen irányítható, nem akar független lenni, h megmutassa h erős,.
5, Ren: ö önző, mert csak nanát akarja és bármit megtenne érte, mert ha nincs vle fél emeber.(na ez a nem semmi, talán ő a kedvenc önző alakom )
6,Nobu: túl idealista, önzőnek ö sem mondható. naív mint hachi, érzelmes, ami nem baj, de ha meg akar tartani egy nőt, akkor nem meghátrálni kellene, hanem felhúzi a kesztyűt és cselekedni.
7, Shin. ő igazából egy gyerek testben lévő, felnőtt. korán kellett megtapasztalnia a rossz dolgokat. de ő azért őnző, mert soha nem voolt szerelmes és igazából ez nem is olyan rossz dolog, ha vki azért olyan, mert meg akar szerezni egy személyt.
8, Reira: ő inkább mazoista, mert valljuk be amellett a férfi mellett maradni, aki nem mutat ki olyan érzelmet iránta, mint amilyet szeretne, az csak kínozza magát.de az énekével magához tudja láncolni takumit...ezen még gondolkodom.....
Bocsánat, ha vkinek nem tetszik a véleményem, de ha elgondolkodtok a tartalmán nagyjábból ezek jönnek ki. senki kedvenc szereplőjét nem akartam megbántani ezt vegyétek figyelembe
Ha példának vesszük a NANA c mangát akkor beláthatjuk, h mindenki önző és kitol a másikkal, ha nem is szándékosan,de megteszi. ha sorba vesszük
1, Yasu: rábeszéli Rent, h menjen a trapnest gitárosának és hagyja ott a szerelmét, a bandát (ami megjegyzem lehet h befuthatott volna rennel is.) és az eddigi életét, amit szeretett.(lehet jót akart, meg lehetőség,de mégis...)csak, h yasu meg tudja magának nyerni Nanát, h mindig megvédi.
2, Takumi: minden és mindeki, amit v aki más szeret magának akar, mert a gyerek kora olyan volt amilyen. Tudott volna változtatni, ha akart volna, h ne olyan legyen, mint az apja, akit okol a rossz családi környezet miatt.
3, O.Nana: ő magának akarja azokat az embereket, akiket a trapnest "elvett" tőle, holott nyugodtan szeretheti rent, és K.nanával is bármikor bezsélhetne,anélkül, h haragudna rá. Mert amit hachi elkövetett csak az ő sara és ha bnőjének tekinti nem egy kutyának, akkor bármikor megtudták volna beszélni a dolgokat.
4, Hachi: inkább naív mint önző, könnyen irányítható, nem akar független lenni, h megmutassa h erős,.
5, Ren: ö önző, mert csak nanát akarja és bármit megtenne érte, mert ha nincs vle fél emeber.(na ez a nem semmi, talán ő a kedvenc önző alakom )
6,Nobu: túl idealista, önzőnek ö sem mondható. naív mint hachi, érzelmes, ami nem baj, de ha meg akar tartani egy nőt, akkor nem meghátrálni kellene, hanem felhúzi a kesztyűt és cselekedni.
7, Shin. ő igazából egy gyerek testben lévő, felnőtt. korán kellett megtapasztalnia a rossz dolgokat. de ő azért őnző, mert soha nem voolt szerelmes és igazából ez nem is olyan rossz dolog, ha vki azért olyan, mert meg akar szerezni egy személyt.
8, Reira: ő inkább mazoista, mert valljuk be amellett a férfi mellett maradni, aki nem mutat ki olyan érzelmet iránta, mint amilyet szeretne, az csak kínozza magát.de az énekével magához tudja láncolni takumit...ezen még gondolkodom.....
Bocsánat, ha vkinek nem tetszik a véleményem, de ha elgondolkodtok a tartalmán nagyjábból ezek jönnek ki. senki kedvenc szereplőjét nem akartam megbántani ezt vegyétek figyelembe
beküldve: 2010-06-12 12:02:56
(#984) Én minden új animét és mangát úgy keózedek nézni v olvasni h kiválasztok egy két helyes aranyos stb figurát... és ha a velük történtek elég jóók akkor folytatom
Egy sármos karakter miatt is végig tudok nézni egy vértől tocsogó animét
és egy helyes szereplő miatt elolvasok egy romantikus lassan folyó mangát
Egy sármos karakter miatt is végig tudok nézni egy vértől tocsogó animét
és egy helyes szereplő miatt elolvasok egy romantikus lassan folyó mangát
"Dattebayo"
Nekem az a lényeg, h azonosulni tudjak vmelyik szereplővel vagy leginkább a történettel.
Nekem is. Én már jártam úgy, hogy a történet elsőre nem volt az én műfajom, de a szereplőket annyira megkedveltem , hogy onnantól kezdve a történetet is egyre jobban megszerettem, végén kedvenc is lett. Nana is ilyen volt.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym