Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Igazad van, elfelejtettem, hogy kinn volt a borító, csak megrendelni nem lehetett hétfőig. De azt tudtam, hogy valamit már nagyon akartam akkor, csak még nem volt megcsinálva
De a megjelenés ELŐTT.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Moderátor 2010-12-16 22:52:44
Hétvégenként nem szokták kirakni. Legalábbis a nyári conos megjelenéseket is hétfőn tették fel, ha jól emlékszem.
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:42:05
Ha megjelent volna a honlapon kint lenne.
Ezek szerint a válasz: nem... :(
Válasz Kotoko (#1023) üzenetére: Engem valahogy régebben... Nem tudom, növök ki belőle?
De van egy-kettő, amitől csak jelentős összeg fejében válnék meg
Ezek szerint a válasz: nem... :(
Válasz Kotoko (#1023) üzenetére: Engem valahogy régebben... Nem tudom, növök ki belőle?
De van egy-kettő, amitől csak jelentős összeg fejében válnék meg
*Felesleges idézet törölve. Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:41:15
beküldve: 2010-11-21 08:46:06
(#1025) beküldve: 2010-11-18 11:51:20
(#1024) Én sem adnám el, majd 5-10 év után újra előlehet venni elolvasni. :)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Jah értem...én mondjuk akkor sem adnám el...nemtom...engem olyan büszkeséggel tölt el, mikor ránézek a mangagyűjteményemre
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:42:26
Azért adnád el, mert még sok idő mire megjelenik? Ebben nem értem a logikát...
nem
azért fogalmazódott meg, mert unom folyton újra és újra elolvasni az eddigi köteteket és már unom
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:40:11
beküldve: 2010-11-08 17:25:25
(#1020) de hát a NANA 1 befejezett manga. amiböp összesen 21 olyan mangakötet van amit magyarországon is adnak ki. és az animét csak a manga feléig csinálták. nemtom mit akartok hogy befejezzék. és eggyáltalán 1 fansub is lefordította az összes fejezetet??
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Ha nem is azért, de szerintem már a NANAt nem folytatja a mangaka félbemarad mint sok más, példa erre az X/1999 amit már jórégtől nem folytatnak vagy legalább befejeznék.
Nem biztos még korántsem, hogy vége lenne annyival, ami a elkészült.
Tény, hogy Yazawa Ai nem nyúlt a mangához már lassan fél éve, de ne felejtsük el, hogy azért maradt félbe, mert majd egy évig kórházban volt...
Majd csak lesz elég energiája, (meg rugdossák annyit a fanok) hogy befejezze a NANAt.
Szerintem ne add el, jó lesz az. Hisz, ha eddig beszerezted akkor mért ne folytatnád vagy esetleg hagyod meg?
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:46:35
beküldve: 2010-11-07 18:51:21
(#1017) Ha nem is azért, de szerintem már a NANAt nem folytatja a mangaka félbemarad mint sok más, példa erre az X/1999 amit már jórégtől nem folytatnak vagy legalább befejeznék.
Táncolj Hercegnő!
Azért adnád el, mert még sok idő mire megjelenik? Ebben nem értem a logikát...
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:43:40
NAGYON, NAGYON HOSSZÚ IDŐ...
Olyannyira, hogy az is megfogalmazódott bennem egy pillanatra, hogy eladom az eddigi 6 kötetet... Oo
Olyannyira, hogy az is megfogalmazódott bennem egy pillanatra, hogy eladom az eddigi 6 kötetet... Oo
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:43:05
beküldve: 2010-10-31 09:32:55
(#1014)