Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Szerk: Moderátor 2011-08-26 20:54:33
beküldve: 2011-08-26 12:37:33
(#1059) Úgy tudom, hogy csak az első évad ment le. De javítsatok ki ha tévedek.
"Emlékszünk a múltra és várjuk a jövőt."
beküldve: 2011-08-26 11:29:39
(#1058)
Szerk: Sora94 2011-08-26 12:16:04
Köszi szépen.Azt nem tudod hogy a manga mikor fog folytatódni vagy a 22. kötetnél vége??
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 20:53:58
Feltehetően ősszel jelenik majd meg. Nyáron csak a Vampire Knight 2 és a Death Note 11 jelenik meg.
beküldve: 2011-08-25 12:27:58
(#1055) beküldve: 2011-07-07 12:52:19
(#1054) Azt mondták, hogy minden megjelenés egy rendezvényhez köthető..:/ most ebből nem lehet tudni...de remélem idén meg lesz:))
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-07-01 10:57:54
(#1053) Helló!
Nem tudja valaki, hogy mikorra várható a 8. kötet? Már nagyon várok rá, remélem mi hamarabb kint lesz.
Előre is köszi
Nem tudja valaki, hogy mikorra várható a 8. kötet? Már nagyon várok rá, remélem mi hamarabb kint lesz.
Előre is köszi
Köszi. Remélem folytatja a NANA-t, a kedvenc mangám, nagyon rossz lenne ha nem folytatódna
De azért gyógyulgasson csak
De azért gyógyulgasson csak
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Azt írták, hogy már jobban van, de nem derült ki hogy egyáltalán akarja-e folytatni a mangát.
beküldve: 2011-05-10 14:42:06
(#1050) Valaki nem tudja, hogy Yazawa Ai jobban van már? Vagy még mindig nagyon beteg?
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Ha most kéne választanom, hogy melyik a legjobb manga a magyarul megjelentek közül én a Nanát mondanám. Imádom. :)
Én is a Nanát mondanám Én is nagyon szeretem. Nagyon fordulatos és jó történet. Azoknak az osztálytársaimnak is tetszett mivel bevittem nekik, akik nem animések/mangásak.
Már alig várják, hogy vigyem nekik a kövi részt
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Jelenleg 21 kötetes, de még nincs befejezve, csak hiatuson van a mangaka betegsége miatt.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-12 00:16:29
beküldve: 2011-05-03 17:13:48
(#1047) Nemtudja valaki h kb hány részes lesz a manga? Kösz
The hardest part is letting go out your dreams. .
beküldve: 2011-03-05 12:15:47
(#1046) 7. kötet 10/10
Sokat kellett várni erre a kötetre, de megérte. Most sem lehetett benne csalódni. Emlékszem amikor először olvastam bele a Nanába, akkor még semmi jót nem találtam a sorozatban. Most már sokszor láttam az animét, olvasom a mangát is, a történet meg egyre jobban tetszik. Most is Takumi és Ren jelenetei jöttek be a legjobban, nagyon kedvelem őket. Remélem idén sok Nana fog még megjelenni, minél hamarabb elszeretnék érni a 12. kötetig. Ha most kéne választanom, hogy melyik a legjobb manga a magyarul megjelentek közül én a Nanát mondanám. Imádom. :)
Sokat kellett várni erre a kötetre, de megérte. Most sem lehetett benne csalódni. Emlékszem amikor először olvastam bele a Nanába, akkor még semmi jót nem találtam a sorozatban. Most már sokszor láttam az animét, olvasom a mangát is, a történet meg egyre jobban tetszik. Most is Takumi és Ren jelenetei jöttek be a legjobban, nagyon kedvelem őket. Remélem idén sok Nana fog még megjelenni, minél hamarabb elszeretnék érni a 12. kötetig. Ha most kéne választanom, hogy melyik a legjobb manga a magyarul megjelentek közül én a Nanát mondanám. Imádom. :)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2011-03-05 12:15:59