Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Azért lehet, hogy a nyugodtabban kezelnénk a témát, akkor gyorsabban reagálnának.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én kevésbé szívesen válaszolnék annak, aki "üvöltve" követeli a választ, mint annak aki nyugisan.
Ennek ellenére meg tudlak érteni... Én is szeretném már a kezemben tartani a hatodik kötetet *.* (A barátnőimről nem is beszélve, akik már mióta kérdezgetik, hogy megjelent-e már...)
Nem tudom, ki hogy van vele, de én kevésbé szívesen válaszolnék annak, aki "üvöltve" követeli a választ, mint annak aki nyugisan.
Ennek ellenére meg tudlak érteni... Én is szeretném már a kezemben tartani a hatodik kötetet *.* (A barátnőimről nem is beszélve, akik már mióta kérdezgetik, hogy megjelent-e már...)
Sajnálom, de már nagyon ki vagyok borulva...
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Azért lehet, hogy a nyugodtabban kezelnénk a témát, akkor gyorsabban reagálnának.
Szerintem nem.
Mangafan Webbolt topicba:
beküldve: 2010-01-11 22:02:59
A Nana 6 mikorra várható körülbelül? Nem türelmetlenkedem csak könnyebb úgy várni valamit, ha tudom, mikor kaphatom meg.
Ebbe a topicba
beküldve: 2010-02-09 23:10:49
Karácsonyra ígérték, de azt nem mondták melyik évire Már két hónapja kifizettem lassan, de manga még sehol. Mindenesetre remélem azért áprilisra meglesz, előbbi időpontban már nem merek reménykedni. Én elhiszem hogy sok herce-hurca van egy kiadással, de egy választ a webboltos topicban majdnem egy hónapja feltett kérdésemre kaphattam volna.
Szerintem ezek normális hangvételűek voltak. Írtam nekik emailt is több mint egy hónapja. Az is normális hangvételű volt. Amiben annyit írtam, hogy majd ha megjelenik a Nana 6., akkor, ha rendelnék még valamit akciósan összevonnák e nekem, és várom a válaszukat ez lehetséges lenne e, vagy ha nem elállnék a manga megvásárlásától és visszakérném az árát, amit akkor már két hónapja kifizettem.
Válasz erre sem érkezett. Egyszer sem voltam tiszteletlen és nyugodtan kezeltem a dolgokat úgy érzem. December 18-án fizettem ki + - 1-2 nap, még két hét és ennek 4 hónapja lesz. Az, hogy információt szeretnék kapni és velem együtt még sokan mások teljes mértékben érthető.
beküldve: 2010-04-02 13:11:55
(#903) Azért lehet, hogy a nyugodtabban kezelnénk a témát, akkor gyorsabban reagálnának.
beküldve: 2010-04-01 19:36:51
(#902) Khmm...
4 hónapja csúszik és már elég kiakasztó...
De tényleg IDEJE LENNE ÍRNI ERRE A KIB*SZOTT HONLAPRA!! *üvöltve*
4 hónapja csúszik és már elég kiakasztó...
De tényleg IDEJE LENNE ÍRNI ERRE A KIB*SZOTT HONLAPRA!! *üvöltve*
Én pl. nem felejteném el, mivel már ki van fizetve...
De azért én még reménykedek, hogy conra megjelenik.
De azért én még reménykedek, hogy conra megjelenik.
Szerk: Mithril 2010-04-01 15:16:37
beküldve: 2010-04-01 14:14:55
(#900) De mi a francnak vannak fórumok ezen a nyomorult honlapon, ha senki nem válaszol semmire és pot lesz*rják, hogy ki mit gondol. Egyébként ennek az egész országnak a betegsége az hogy senkit semmiről nem tájékoztatnak. Miért esne nehezükre legalább hetente írni, hogy mi van? Ha már egyszer a kiadott dátumoknál nem jelenik meg soha a manga. vagy vennék már le a francba a "MEGY A NYOMDÁBA" ablakból, meg a webboltból, meg mindenhonnan. legalább tagadnák a létezését! Nem létezik magyar 6. NANA! NINCS! És akkro senki nem is akadékoskodna. Aztán amikor majd jövőre megjelenik már mindenki el is felejtetti, hogy volt ilyen csúszás, mert nem is volt minek csúsznia.
Én amugy havonta egyszer nézek fel ide, de azért gáz hogy már lassan 4-5 hónapja csúsznak egy kiadvánnyal.
Én amugy havonta egyszer nézek fel ide, de azért gáz hogy már lassan 4-5 hónapja csúsznak egy kiadvánnyal.
Someday the Dream will End
beküldve: 2010-03-30 18:50:33
(#899) Neeeem?
Hát tényleg nem...
Egyáltalán:
Szerkesztik ezt a nyamvadt honlapot, vagy a "gazdasági válság" már őket is elérte?
Elegem van, de már annyira, hogy én már ebben az évben sem vagyok biztos...
Hát tényleg nem...
Egyáltalán:
Szerkesztik ezt a nyamvadt honlapot, vagy a "gazdasági válság" már őket is elérte?
Elegem van, de már annyira, hogy én már ebben az évben sem vagyok biztos...
az április is erősen megkérdőjelezhető
Szerintem Conra biztosan kijön. (tudom, ez nem vigasztal senkit sem)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
A kiadótól van valamilyen hivatalos álláspont a megjelenéssel kapcsolatban? (Végül is ez itt az ő fórumuk, nem?)
Az olyan szerencsétlenek, mint én is, akik megrendelték és kifizették már decemberben, szerintem szívesen vennének egy offisöl kinyilatkoztatást.
Az olyan szerencsétlenek, mint én is, akik megrendelték és kifizették már decemberben, szerintem szívesen vennének egy offisöl kinyilatkoztatást.
Az olyan szerencsétlenek, mint te ^^ Már írtak több fórumbejegyzést és emailt is a kiadónak. De hát semmiféle visszajelzés nem érkezett. Már februárban mondtam, szerintem ne reménykedjünk márciusi megjelenésben, de most van egy olyan érzésem, hogy az április is erősen megkérdőjelezhető. Sőt én még azon is gondolkozom, hogy érdemes lesz e jövőben innen bármit is rendelni, ha már ennyire figyelnek a vásárlóikra.
beküldve: 2010-03-29 22:11:44
(#896) A kiadótól van valamilyen hivatalos álláspont a megjelenéssel kapcsolatban? (Végül is ez itt az ő fórumuk, nem?)
I'll let some air come in the window / Kind of wakes me up a little / I don't turn on the radio / Coz they play shit, like... you know
beküldve: 2010-03-28 12:26:48
(#895) Na a francba, igazatok volt...
Tényleg ne várjuk már erre a hónapra... -.-"
Tényleg ne várjuk már erre a hónapra... -.-"
Én meg pont, hogy nem xD
Én azért vettem meg nem sokkal az után a Nanát, hogy megtanuljak belőle mangát rajzolni... xD
Akkor még nem is tudtam, hogy van egy ilyen honlapja a kiadónak... Eccerűen csak levettem a könyvespolcról. Döntenem kellet: vagy a Nana, vagy az Árnybíró. xD
Döntöttem: két hónap múlva megtaláltam a második részt, megvettem. Aztán megint két hónap múlva a haramdikat. A negyediket már néztem, hogy mikor jelenik meg, az ötödiket megrendeltem, a hatodikat... khmm... Azt is...
Én azért vettem meg nem sokkal az után a Nanát, hogy megtanuljak belőle mangát rajzolni... xD
Akkor még nem is tudtam, hogy van egy ilyen honlapja a kiadónak... Eccerűen csak levettem a könyvespolcról. Döntenem kellet: vagy a Nana, vagy az Árnybíró. xD
Döntöttem: két hónap múlva megtaláltam a második részt, megvettem. Aztán megint két hónap múlva a haramdikat. A negyediket már néztem, hogy mikor jelenik meg, az ötödiket megrendeltem, a hatodikat... khmm... Azt is...
Azt gondolom, hogy a Hachi...
De attól még nem akarom megnézni az animét... ^^"
Pedig én azzal kezdtem és áááááá azóta imádom,persze a mangát is de az anime varázsolt el először.
Azt gondolom, hogy a Hachi...
Ez most nem nagyon kapcsolódik az iménti témához, de nem állhatom meg...
FIGYELEM!
Aki nem akar semmi részletet tudni a Nana további részeiből, az ne klikkeljen!!!!!!!
FIGYELEM!
Aki nem akar semmi részletet tudni a Nana további részeiből, az ne klikkeljen!!!!!!!
Nos... Az egyik haverom elszólta magát és megtudtam, hogy az egyik Nana terhes lesz... -.-" De ez mikor és melyik Nana?
Hát ezek a dolgok az animében is benne vannak,és tök könnyű kitalálni hogy melyik:)Csak gondolkodj és rájössz,főleg ha ismered a két lány személyiségét stb..