Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2010-03-17 19:04:37
(#875) de mostmár tényleg idelye hogy megjelenjen mert mostmár lassan a 7. kéne hogy megjelenjen aztán még a 6. sincs kint:)
Az ookéé, hogy csúszhat néhány napot, de három hónap az én szótáramban nem számít néhány napnak...
Erre csak azt tudom mondani, amit lentebb Gaboo írt: "nem akarja senki elmagyarázni egy kiadó működését." Hidd el, van okuk a késlekedésre. A türelmetlenkedéstől nem fog hamarabb megjelenni (conig szerintem biztos meglesz).
Aki kifizette, az más; az tényleg igaz, hogy válaszolhatnának ilyen esetben.
Jah...
De én is kifizettem, írtam, nem válaszoltak...
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Az ookéé, hogy csúszhat néhány napot, de három hónap az én szótáramban nem számít néhány napnak...
Erre csak azt tudom mondani, amit lentebb Gaboo írt: "nem akarja senki elmagyarázni egy kiadó működését." Hidd el, van okuk a késlekedésre. A türelmetlenkedéstől nem fog hamarabb megjelenni (conig szerintem biztos meglesz).
Aki kifizette, az más; az tényleg igaz, hogy válaszolhatnának ilyen esetben.
beküldve: 2010-03-16 20:57:35
(#872) Az ookéé, hogy csúszhat néhány napot, de három hónap az én szótáramban nem számít néhány napnak...
Nem szeretnék vergődni, hogy igazán megjelenhetne már stb. Úgyis csak az lenne a válasz, hogy nem akarja senki elmagyarázni egy kiadó működését.
De ha kiírják, hogy megjelenés 03.15. - ami már azért is furcsa, mert munkaszüneti nap -, és ha már ilyen csúszás után írnak egy dátumot, legalább tényleg megjelenhetne akkor...
De ha kiírják, hogy megjelenés 03.15. - ami már azért is furcsa, mert munkaszüneti nap -, és ha már ilyen csúszás után írnak egy dátumot, legalább tényleg megjelenhetne akkor...
A megjelenés dátuma csak tervezett dátum, egyszer írta is Csaba, hogy van, hogy csak beírnak egy kb. időpontot, a tényleges megjelenés pedig csúszhat. (Egyébként pedig még nem jelent meg.)
Szerk: _gabi 2010-03-16 17:15:02
beküldve: 2010-03-16 17:03:18
(#867) A megjelenéstől számítva kb 1-2 hét mire eljut a könyvesboltokba. Illetve az sem 100% hogy azonnal frissítik az oldalt hogy "megjelent".
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-03-16 16:39:02
(#866) Nem szeretnék vergődni, hogy igazán megjelenhetne már stb. Úgyis csak az lenne a válasz, hogy nem akarja senki elmagyarázni egy kiadó működését.
beküldve: 2010-03-16 15:57:08
(#865) Csak fogy??
Nekem már nincs semmi!
És nézzenek oda:
Március 16.-a van erre a nana státusza:
Előkészületben!
Elegem van...
Kitycat, megértelek. Én is már egy csomó ideje várom, ki is fizettem, de SEMMI!
Legalább reagálhatnának, például dobhatnának egy választ arra a ki*****tt levélre!
Nekem már nincs semmi!
És nézzenek oda:
Március 16.-a van erre a nana státusza:
Előkészületben!
Elegem van...
Kitycat, megértelek. Én is már egy csomó ideje várom, ki is fizettem, de SEMMI!
Legalább reagálhatnának, például dobhatnának egy választ arra a ki*****tt levélre!
Szerk: Crimson Moon 2010-03-16 16:00:13
Sziasztok!
Még Novemberben rendeltem meg a 6.ik kötetet és 4 hónaphja várom már hogy elolvassam a kötetet, de hát, igyekszem türelmesen kivárni ^^ De ha ennyit váratnak minket legalább valami ajándékot vagy a pósta költséget vegyék le^^ Szerintem
Még Novemberben rendeltem meg a 6.ik kötetet és 4 hónaphja várom már hogy elolvassam a kötetet, de hát, igyekszem türelmesen kivárni ^^ De ha ennyit váratnak minket legalább valami ajándékot vagy a pósta költséget vegyék le^^ Szerintem
Nem csak szerinted van ez így. Én már írtam nekik levelet, hogy a következő rendelésemmel, vonják össze had legyen 3+1 akció, vagy az árát adják vissza. Mert már 4 hónapja várom a semmit a pénzemért. De semmi reakció szerintem még nem is látták, pedig a válaszukat várom melyik opcióra van esély. Azért mindennek van egy bizonyos határa.
Hát jó lenne már tudni valamit! Még várok, de nekem is fogy a türelmem
Sziasztok!
Nem csak szerinted van ez így. Én már írtam nekik levelet, hogy a következő rendelésemmel, vonják össze had legyen 3+1 akció, vagy az árát adják vissza. Mert már 4 hónapja várom a semmit a pénzemért. De semmi reakció szerintem még nem is látták, pedig a válaszukat várom melyik opcióra van esély. Azért mindennek van egy bizonyos határa.
beküldve: 2010-03-16 09:42:55
(#862) Sziasztok!
Mégsem jelenik meg ma?
A nemzeti ünnep mond valamit neked??
Mivel ma elvileg zárva van minden,ezért szerintem erre a hétre várd a 6.dik kötetet.
Igen, mond valamit... de akkor miért a mai napot írták ki megjelenési dátumnak?
Szerintem csak azért hogy szálljunk már le róluk...