Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
beküldve: 2011-09-21 08:23:09
(#17) Jajj de régen is láttam ezt az animét. Nagyon beteges de jó anime egy kicsit felkellet dolgoznom nekem is miket nézek.De végül is a végén megtetszett csak ugye 4 része van és a vége hogy is mondjam "rossz" de am elmegy.
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2009-03-20 22:23:20
(#16) hááát. hol is kezdjem...
Nekem első nézetre sokkoló hatású volt! Kicsit túl "elfajzottnak" találtam.
Második nézetre egyre inkább érdekelni kezdett. Aztán amikor megnéztem harmadszorra is akkor meg már kifejezetten tetszett azigaz h kell hozzá egy kis idő mire megemészted h mi történik, de utána nagyon tetszeni fog!!!
És a barátnőmet is sikerült evvel megfertőzni!!!
Nekem első nézetre sokkoló hatású volt! Kicsit túl "elfajzottnak" találtam.
Második nézetre egyre inkább érdekelni kezdett. Aztán amikor megnéztem harmadszorra is akkor meg már kifejezetten tetszett azigaz h kell hozzá egy kis idő mire megemészted h mi történik, de utána nagyon tetszeni fog!!!
És a barátnőmet is sikerült evvel megfertőzni!!!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2009-01-06 18:24:16
(#15) Újabban egyre jobban tetszenek ezek a morális kérdéseket felvető animék, bár ezt még régen láttam. Jól volt megcsinálva szerintem.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2008-07-04 14:10:44
(#14) engem nagyon magával ragadott, csakis ajánlani tudom mindenkinek!! És én is majdnem sírtam rajta...
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
Akkor mindenképpen sort kerítek rá. Köszi.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Moderátor 2011-10-07 13:04:03
Én véletlenül találtam rá a YouTube-on és egy rakat AMW-t néztem meg, ami ebből az OVA-ból készült. Magát a filmet nem néztem meg, de az AMW-k kedvet csináltak hozzá. Nagyon szép a karkterdizájn. Nagyon szép anime-nek tűnik.
És MILLYEN GYÖNYÖRŰŰŰ zenéi vannak!!!!!!!!!!!!!! Nézd meg mielőbb!
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2008-06-11 17:03:02
(#11) Ez gyors volt Arigatou!
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
Szerk: Moderátor 2011-10-07 13:03:32
beküldve: 2008-06-11 15:50:08
(#9) Sikerült meggyőznöm valakit haladás.
Te hol olvasod a mangát, neten? Esetleg egy linket tudsz küldeni (ha nem is a topicba linkelve de e-mailban esetleg? )
Vagy hogy/ hol keressek rá ?
Te hol olvasod a mangát, neten? Esetleg egy linket tudsz küldeni (ha nem is a topicba linkelve de e-mailban esetleg? )
Vagy hogy/ hol keressek rá ?
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
én a topic hatására elkezdtem mangát, de még csak az elején járok. Egész jó
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-10-07 13:03:12
beküldve: 2008-06-10 21:52:13
(#7) Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
Szerk: stefyy 2008-06-10 21:53:06
Óóóó, bakter!!! 2x is. De ciki.
Hát gondolhatod hogy nem azért írtam így, mert nem tudom hogy kell.
De kösz. Áááh. *Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Moderátor 2011-10-07 13:02:36
beküldve: 2008-06-09 22:30:41
(#5) Fumihiko-nak:
Amúgy csak ajánlani tudom az animét mert szerintem nagyonjó . És tényleg bocs
nem kötözködés de az AMV-t sima és nem dupla V-vel kell írni, mivel az Anime Music Video rövidítése, és bocsi de a V és W betűkért néha harapok
Amúgy csak ajánlani tudom az animét mert szerintem nagyonjó . És tényleg bocs
Szerk: stefyy 2008-06-09 22:36:34
beküldve: 2008-06-09 20:01:09
(#4) Mind az OVA-t, mind a live actiont szeretem, mindkettő nagyon jó, bár azt elismerem, hogy a Yorit alakító színész valamivel több beleélést is tanúsíthatott volna, ugyanakkor ez a "kissé unott, vagy inkább belefáradt" megoldás is nagyon tetszett, érdekes színezetet kapott tőle a movie.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-06-09 19:33:55
(#3) Én véletlenül találtam rá a YouTube-on és egy rakat AMW-t néztem meg, ami ebből az OVA-ból készült. Magát a filmet nem néztem meg, de az AMW-k kedvet csináltak hozzá. Nagyon szép a karkterdizájn. Nagyon szép anime-nek tűnik.