Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
Nem baj, mostmár elintézem conon, mivel vasárnap írtam azt az emailt, szal így hamarabb lesz és végre elolvashatom! Erre vártam már régen!
Gaara21
Köszi
1000 % h hibás 8 oldalam hiányzik (Beyblade + az az ereklyevadászat és még vmi) mindegy is. De akkor megnyugodtam! Rendes vagy, h írsz, te vagy az első!!!!
Nekem is volt már hibás mondom, akkor azt ígérték, h postán küldenek másikat -> ez 4hónapja volt kb. és az újság azóta is jön
De ne aggódj, személyesen más
nekem is volt hibás mondom és írtam mailt és pár napra rá meg is jött postán az újság! szal nekem kicserélték és szvsz mindenki másnak kicserélik ha nem keveredik el az emil véletlenül!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
[/QUOTE]
Nekem is volt már hibás mondom, akkor azt ígérték, h postán küldenek másikat -> ez 4hónapja volt kb. és az újság azóta is jön
De ne aggódj, személyesen más [/QUOTE]
No igen, értem! Személyesen elintézem Meg gondolom te is
De ne aggódj, személyesen más [/QUOTE]
No igen, értem! Személyesen elintézem Meg gondolom te is
Gaara21
Köszi
1000 % h hibás 8 oldalam hiányzik (Beyblade + az az ereklyevadászat és még vmi) mindegy is. De akkor megnyugodtam! Rendes vagy, h írsz, te vagy az első!!!!
De ne aggódj, személyesen más
MIANEVED?!
Viszem a conra becserélni a Mondomat egy hibátlanra, mert senki nem válaszol! Remélem becserélik!
1000%, h ha megmutatod, és tényleg hibás akkor kapsz másikat, nyugi.
Köszi
Gaara21
Viszem a conra becserélni a Mondomat egy hibátlanra, mert senki nem válaszol! Remélem becserélik!
1000%, h ha megmutatod, és tényleg hibás akkor kapsz másikat, nyugi.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-09-25 16:39:37
(#713) Viszem a conra becserélni a Mondomat egy hibátlanra, mert senki nem válaszol! Remélem becserélik!
Gaara21
nyányá^^
Már csak: ~2 days to go XD
-paróka : ma még nincs...elvileg hnap lesz XD
-bakancs: nincs, és conig nem is lesz T____T
Várni....tudok én olyat?
Már csak: ~2 days to go XD
-paróka : ma még nincs...elvileg hnap lesz XD
(parókával együtt kapok eredeti japán Nana DVDt XD)
-bakancs: nincs, és conig nem is lesz T____T
Várni....tudok én olyat?
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Igen,szombaton 11-kor a Pecsa előtti padoknál^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Daimoon 2008-09-25 15:49:59
beküldve: 2008-09-25 15:46:53
(#710) Kaminaga:
Helyzet:
- Tegnap kész lett a kasza, vonultam a 210-es nyéllel az utcán, levertem egy két mókust a fasorban^^!
- csuklódísz ma lesz kész ha minden igaz
- Holnap nincs tanulás, csak suli
- És már csak egy dolog van hátra...Várni
Helyzet:
- Tegnap kész lett a kasza, vonultam a 210-es nyéllel az utcán, levertem egy két mókust a fasorban^^!
- csuklódísz ma lesz kész ha minden igaz
- Holnap nincs tanulás, csak suli
- És már csak egy dolog van hátra...Várni
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
háátt..igen...mind2 elkövetkező nap nehéz lesz XD
Am. mindenkinek sok sikert kívánok mindenhez: értek ezalatt versenyt, cpt (ahol nem versenyzel XD), shoppingolást, DN filmnézést moziban, és heppi-fíling-keltést magunkban az egész hétvégére, és utána is, az őszi szünetig XD
Nekem már csak a kék hosszú parókámat kell kifésülnöm XD tud vki valami jó módszert? //ha lehet ne nagyon hajkefét...mert már próbáltam, és hullik a paróka haja XD //
Am. mindenkinek sok sikert kívánok mindenhez: értek ezalatt versenyt, cpt (ahol nem versenyzel XD), shoppingolást, DN filmnézést moziban, és heppi-fíling-keltést magunkban az egész hétvégére, és utána is, az őszi szünetig XD
Nekem már csak a kék hosszú parókámat kell kifésülnöm XD tud vki valami jó módszert? //ha lehet ne nagyon hajkefét...mert már próbáltam, és hullik a paróka haja XD //
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-09-24 19:38:53
(#706) Teljes ruhapróba volt ma,smink és hajsütés,hogy ne a Con napján,korán reggel jöjjek rá,hogy így meg így mégse jó a hajam...
Az alsószonyám enyhén utolsóperces darab,de nem baj,ugye,kell az a kis adrenalin,és rájöttem,hogy a hajsütővas alattomos egy dög XD
Barátnőmnek még ma segítettem CP-t varrni,büszkén jelenthetem ki,hogy igenis jó lett,holnap befejezek mindent,és jön a legnehezebb...a karba tett kézzel való tétlenkedés,ezt bírom a legrosszabbul.
Hogy fogok még két teljes,ismétlem,teljes napot kibírni?Plusz a Con előtti éjszaka,kjáá
Az alsószonyám enyhén utolsóperces darab,de nem baj,ugye,kell az a kis adrenalin,és rájöttem,hogy a hajsütővas alattomos egy dög XD
Barátnőmnek még ma segítettem CP-t varrni,büszkén jelenthetem ki,hogy igenis jó lett,holnap befejezek mindent,és jön a legnehezebb...a karba tett kézzel való tétlenkedés,ezt bírom a legrosszabbul.
Hogy fogok még két teljes,ismétlem,teljes napot kibírni?Plusz a Con előtti éjszaka,kjáá
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
huhh....
igen...nézd úgy, hogy már CSAK 4 XD
Nekem eddig könnyű volt...beteg voltam/vagyok (de am. már télleg jobban vagyok....nem vagyok lázas meg semmi, szal nem kell félnetek, conra biztosan megyek )
Hétfőn és ma is itthon voltam...vagyis Daimoonosan: punnyadtam XD és még hnap is fogok...utána 1 nap kemény suli (7óra), pénteken laza suli (2 töri fakt. + 1algebra + 2infó fakt. + 1ofő XD)...
igen...nézd úgy, hogy már CSAK 4 XD
Nekem eddig könnyű volt...beteg voltam/vagyok (de am. már télleg jobban vagyok....nem vagyok lázas meg semmi, szal nem kell félnetek, conra biztosan megyek )
Hétfőn és ma is itthon voltam...vagyis Daimoonosan: punnyadtam XD és még hnap is fogok...utána 1 nap kemény suli (7óra), pénteken laza suli (2 töri fakt. + 1algebra + 2infó fakt. + 1ofő XD)...
Ezen a héten én is betegen feküdtem itthon, erre az az eszes doki nem kiírt csütörtökig, hogy pénteken menjek? Szóval még egy csütörtök, meg egy munkás péntek... -_- Munkás péntek, főzéssel vegyítve az obento-versenyre. Szombaton korán kelés, készülődés az obento-versenyre, majd go con, figurák átvétele... Várás... Mangák vétele... ÁÁÁ! Már alig várom... >.<
Már csak 2 nap!