Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
-nem lesz bakancsom XD ma hívott fel a bolt tulaja h jövő hét szerdára jön a cipellőcském...ez van T_____T
-van már parókám!!!!! hnap kapom meg
Már csak a hnapi és hnap utáni napot kéne kibírni a suliban...aztán fiesta....
Daimoon: nem bíírom!!!
II. - ahh...a kesztyűd hát sebaj...sztem nem sok embert fog zavarni XD
III. - Koppiék veletek jönnek? Mármint ti hozzátok fel őket, vagy külön jönnek? *autó-karaván* XD
IV. - mondtam h verd agyon a szentségtelen postásbácsit!!!
Nahh akkor most látjátok is, kedves feleim, h miért lett olyan agresszív az amvm....
V. - Máni....kb én is annyit, lehet h egy 10essel többet...ezt majd még megbeszélem magammal
///tudtátok h skizofrén vagyok??? XD///
sms...na, azt várni fogom ...ha én leszek ott hamarabb, akkor én felhívlak...de lehet h még mindig nem fogom feltölteni a telefonomat /mármint pénzzel/, akkor olyan "Az sms feladója visszahívást kért öntől......"-kezdetű smst fogsz kapni....
AMV-m : Még mindig megvan rá az esély, hogy nem csuktak ki engem. Kb. 20%. Azért bízok benne. Habár erős a mezőny, van rá esélyem, hogy legalább levetítsenek.
Cosplay:
Minden Oké, Csak kasza nincs, és csuklódísz. Holnap dolgozok rajta, mint már írtam.
És elveszett az egyik kesztyűm. Mármint, CosPlayes kesztyűm, szaal csak egy lesz rajtam, vicces látvány leszek.
Még valami:
A Koppány Cosplaye is elkészült. Én marha, segítettem neki. Ez az én nagy szívem, folyton kihasználnak pff XD
Rajz : Beérkezett, habár a postásbácsi drága összehajtogatta a művem, úgy kábé 50 felé XD
Máni : 20k-t viszek, a többi marad itthon talonban. a Con utáni megjelenésekre is gondolok
Egyéb: Várom a szombatot, pénteken végigalszom a Reneszánsz-napot, mert éjszaka nem fog menni az alvás, érzem XD És szombaton...
Kaminaga, ha más nem, az én sms-em fog felébreszteni XD
igen...nézd úgy, hogy már CSAK 4 XD
Nekem eddig könnyű volt...beteg voltam/vagyok (de am. már télleg jobban vagyok....nem vagyok lázas meg semmi, szal nem kell félnetek, conra biztosan megyek )
Hétfőn és ma is itthon voltam...vagyis Daimoonosan: punnyadtam XD és még hnap is fogok...utána 1 nap kemény suli (7óra), pénteken laza suli (2 töri fakt. + 1algebra + 2infó fakt. + 1ofő XD)...
Aztán pénteken nyomás apához, ott alszok nála, szombaton meg korán kelés, és kilencre kint is leszek a pecsánál X)
Cp:
Osaki Nana: szegény Nanának még mindig nincsen parókája..elvileg ezen a héten meg lesz....elvileg...nagyon remélem T___T
Bakancs meg a bolt tulaja szerint még péntek előtt megjön futárral, szal a miatt nem kell aggódnom
AMV:
erős meggyőződésem, h ki lett csukva....még nem erősítette meg a zsűri, de már megkérdeztem...ha lesz válasz, akkor leírom ide is...de sztem az lesz, amit én gondolok...
De most rakom fel az amv.org-ra, szal meg lehet nézni XD
ennyi....remélem, azért jól fogom ezeken kívül is érezni magam....főleg h a Mangafan is kedveskedett nekünk
4 nap, 4 hosszú nap.
Pénteken semmi tanulás, Renszánsz-nap, egyébként is csak 4 órám lett volna,abból 2 rajz, magyarul punnyadás.
Apa most hozza haza a dekopírfűrészt, holnap egész délután dolgozom a kaszán.
Már látom lelki szemeim előtt a csütörtököt : " Ömmm elnézést Péká/Mardzsó/Maris néni, nem tudtam tanulni/házit írni/utánajárni mert kaszát készítettem, és csuklóvértet XD
Mire ő O_O * milyen ez a gyerek? Ilyen kifogást még nem hallottam *
Pedig a horgászat lett volna a legjobb KIFOGÁSOK terén XD
Tanárokról ennyit, a lényeg : Tali 4 nap múlva
Ó te szegény... *buksisimi*
Egyél egy kis csokoládét, az boldogság-hormont termel!
Mellesleg mindig vágytam egy ilyen akcióra!! Pont 4 manga hiányzik... habár az Árnybíró 1500, akkor melyiket kell kifizetni, 3 2000 Ft-osat vagy elég 2-őt + az Árnybírót?
Szerintem az az 500 ft már nem oszt nem szoroz, a lényeg h egy ingyen van. Feltéve ha az árnybíró is szerepel az akcioban
Remélem azért átvészelem szívszélütés nélkül ezt a 4 kritikus napot.
Mellesleg mindig vágytam egy ilyen akcióra!! Pont 4 manga hiányzik... habár az Árnybíró 1500, akkor melyiket kell kifizetni, 3 2000 Ft-osat vagy elég 2-őt + az Árnybírót?
Alszok egész nap.
szombaton nagyon korán kelek, későn érek haza, vasárnap megint korán kelek későn érek haza =D
Lesz mit hétfőn kipihenni.
Hét nap és banzáj
Bulizunk egy jót, mindenki találkozik mindenkivel, csinálunk egy csomó fotót és mindez akkor lesz a legjobb, ha az a csúnya eső nem szól közbe
Nekem nincs hang netes videomegosztókon...már vagy 1 hónapja HLP PLZ!
És jó a hangfalad? Vagy akkor ott alul nincsen kijelölve a hang kivétele gomb? XD Nem nézlek hülyének, de én is gyakran véletlen lenyomom XD
Netes videomegosztókon,mint mondottam. Azaz winampba mondjuk van->ergo jó a hangfal és a beállítások.