• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
Oldalak: ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... <<>>
beküldve: 2008-09-24 19:12:05
(#704)
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
Yay!!!!! Új hírek: XD
-nem lesz bakancsom XD ma hívott fel a bolt tulaja h jövő hét szerdára jön a cipellőcském...ez van T_____T
-van már parókám!!!!! hnap kapom meg

Már csak a hnapi és hnap utáni napot kéne kibírni a suliban...aztán fiesta....

Daimoon: nem bíírom!!!

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-09-23 18:13:35
(#703) Válasz Daimoon (#702) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
I. - a te AMVdnek sztem 20%nál egy kicsit több esélye van...mondjuk úgy 98%??? Az sztem reális
II. - ahh...a kesztyűd hát sebaj...sztem nem sok embert fog zavarni XD

III. - Koppiék veletek jönnek? Mármint ti hozzátok fel őket, vagy külön jönnek? *autó-karaván* XD

IV. - mondtam h verd agyon a szentségtelen postásbácsit!!!

Nahh akkor most látjátok is, kedves feleim, h miért lett olyan agresszív az amvm....

V. - Máni....kb én is annyit, lehet h egy 10essel többet...ezt majd még megbeszélem magammal

///tudtátok h skizofrén vagyok??? XD///

sms...na, azt várni fogom ...ha én leszek ott hamarabb, akkor én felhívlak...de lehet h még mindig nem fogom feltölteni a telefonomat /mármint pénzzel/, akkor olyan "Az sms feladója visszahívást kért öntől......"-kezdetű smst fogsz kapni....

Szerk: Kaminaga 2008-09-23 18:14:10
beküldve: 2008-09-23 18:06:56
(#702) Válasz Kaminaga (#701) üzenetére
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Kaminaga:

AMV-m : Még mindig megvan rá az esély, hogy nem csuktak ki engem. Kb. 20%. Azért bízok benne. Habár erős a mezőny, van rá esélyem, hogy legalább levetítsenek.
Cosplay:
Minden Oké, Csak kasza nincs, és csuklódísz. Holnap dolgozok rajta, mint már írtam.

És elveszett az egyik kesztyűm. Mármint, CosPlayes kesztyűm, szaal csak egy lesz rajtam, vicces látvány leszek.

Még valami:

A Koppány Cosplaye is elkészült. Én marha, segítettem neki. Ez az én nagy szívem, folyton kihasználnak pff XD

Rajz : Beérkezett, habár a postásbácsi drága összehajtogatta a művem, úgy kábé 50 felé XD

Máni : 20k-t viszek, a többi marad itthon talonban. a Con utáni megjelenésekre is gondolok

Egyéb: Várom a szombatot, pénteken végigalszom a Reneszánsz-napot, mert éjszaka nem fog menni az alvás, érzem XD És szombaton...
Kaminaga, ha más nem, az én sms-em fog felébreszteni XD

Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-09-23 17:40:28
(#701) Válasz Daimoon (#700) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
huhh....
igen...nézd úgy, hogy már CSAK 4 XD
Nekem eddig könnyű volt...beteg voltam/vagyok (de am. már télleg jobban vagyok....nem vagyok lázas meg semmi, szal nem kell félnetek, conra biztosan megyek )
Hétfőn és ma is itthon voltam...vagyis Daimoonosan: punnyadtam XD és még hnap is fogok...utána 1 nap kemény suli (7óra), pénteken laza suli (2 töri fakt. + 1algebra + 2infó fakt. + 1ofő XD)...
Aztán pénteken nyomás apához, ott alszok nála, szombaton meg korán kelés, és kilencre kint is leszek a pecsánál X)

Cp:
Osaki Nana: szegény Nanának még mindig nincsen parókája..elvileg ezen a héten meg lesz....elvileg...nagyon remélem T___T
Bakancs meg a bolt tulaja szerint még péntek előtt megjön futárral, szal a miatt nem kell aggódnom

AMV:
erős meggyőződésem, h ki lett csukva....még nem erősítette meg a zsűri, de már megkérdeztem...ha lesz válasz, akkor leírom ide is...de sztem az lesz, amit én gondolok...

De most rakom fel az amv.org-ra, szal meg lehet nézni XD

ennyi....remélem, azért jól fogom ezeken kívül is érezni magam....főleg h a Mangafan is kedveskedett nekünk

beküldve: 2008-09-23 17:31:05
(#700) Válasz Rudymester (#699) üzenetére
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Szerintem is XD

4 nap, 4 hosszú nap.
Pénteken semmi tanulás, Renszánsz-nap, egyébként is csak 4 órám lett volna,abból 2 rajz, magyarul punnyadás.
Apa most hozza haza a dekopírfűrészt, holnap egész délután dolgozom a kaszán.
Már látom lelki szemeim előtt a csütörtököt : " Ömmm elnézést Péká/Mardzsó/Maris néni, nem tudtam tanulni/házit írni/utánajárni mert kaszát készítettem, és csuklóvértet XD
Mire ő O_O * milyen ez a gyerek? Ilyen kifogást még nem hallottam *

Pedig a horgászat lett volna a legjobb KIFOGÁSOK terén XD
Tanárokról ennyit, a lényeg : Tali 4 nap múlva

beküldve: 2008-09-23 07:08:41
(#699) Válasz superkrumply (#695) üzenetére
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
Gondolom a legolcsóbbat kapod ingyen. KEreskedői szemszögből ez a logikus.

beküldve: 2008-09-23 01:58:37
(#698) Válasz Hanon (#696) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
*lekuporodik egy sarokba és elgondolkozik az életén*

Ó te szegény... *buksisimi*
Egyél egy kis csokoládét, az boldogság-hormont termel!

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-22 19:25:50
(#697) Válasz superkrumply (#695) üzenetére
kobutasensei
kobutasensei
[ Új arc ]

Mellesleg mindig vágytam egy ilyen akcióra!! Pont 4 manga hiányzik... habár az Árnybíró 1500, akkor melyiket kell kifizetni, 3 2000 Ft-osat vagy elég 2-őt + az Árnybírót?

Szerintem az az 500 ft már nem oszt nem szoroz, a lényeg h egy ingyen van. Feltéve ha az árnybíró is szerepel az akcioban

beküldve: 2008-09-22 19:25:13
(#696)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Mindjárt 27.-e. Te jóságos úristen, mindjárt con, amiből következik, hogy közvetlen utána pedig 29.-e, új Rasmus album (single és egy kocert alapján már élből van rajta 2 jó szám, csak a többi is minimum ilyen jó legyen), ami azt jelenti, hogy utána 30.-a ami azt jelenti, hogy véget ér a Hellsing. Oo *lekuporodik egy sarokba és elgondolkozik az életén* Mégcsak az sem biztos, hogy a Dawnt befejezi, szóval ráadásul killer shota nélkül is maradok, hát nem hiszem el. @___@

Remélem azért átvészelem szívszélütés nélkül ezt a 4 kritikus napot.

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-09-22 19:09:05
(#695)
superkrumply
superkrumply
[ Addiktgyanús ]
Mi az osztálykirándulásról jövünk el Pénteken ott alszunk és szombat reggel visszavonatozunk a bnőmmel amíg a többiek alszanak (le van tisztázva) Érdekes lesz...

Mellesleg mindig vágytam egy ilyen akcióra!! Pont 4 manga hiányzik... habár az Árnybíró 1500, akkor melyiket kell kifizetni, 3 2000 Ft-osat vagy elég 2-őt + az Árnybírót?

Szerk: superkrumply 2008-09-22 19:11:34
beküldve: 2008-09-22 18:57:49
(#694)
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Nekem 4melós napot... viszont hétfőn fellázadok és nem megyek "suliba" XD
Alszok egész nap.
szombaton nagyon korán kelek, későn érek haza, vasárnap megint korán kelek későn érek haza =D
Lesz mit hétfőn kipihenni.

MIANEVED?!
beküldve: 2008-09-22 18:55:03
(#693) Válasz Usagi-chan (#692) üzenetére
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
NEkem addig még le kell nyomnom 3 melós napot, de legalább addig sem figyelek a témára és könnyebb a várakozás. :)

beküldve: 2008-09-22 18:13:26
(#692)
Usagi-chan
Usagi-chan
[ Megszállott ]
Mai naptól fogva őrületes Con-lázba égek, már minden kész, már csak a napnak kell eljönnie. (Csak a feljutás macerás, vonatok miatt). De legyen már 27-e. Nagyon be vagyok zsongva. (De ki nem? )

beküldve: 2008-09-20 17:45:16
(#691)
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Nyahh^^
Hét nap és banzáj
Bulizunk egy jót, mindenki találkozik mindenkivel, csinálunk egy csomó fotót és mindez akkor lesz a legjobb, ha az a csúnya eső nem szól közbe

beküldve: 2008-09-20 13:14:34
(#690) Válasz Daimoon (#689) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
youtube...lazán kapcsolódik:

Nekem nincs hang netes videomegosztókon...már vagy 1 hónapja HLP PLZ!

És jó a hangfalad? Vagy akkor ott alul nincsen kijelölve a hang kivétele gomb? XD Nem nézlek hülyének, de én is gyakran véletlen lenyomom XD

Netes videomegosztókon,mint mondottam. Azaz winampba mondjuk van->ergo jó a hangfal és a beállítások.

no pussy, just the dicks
Oldalak: ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... <<>>