• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
Oldalak: ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... <<>>
beküldve: 2008-09-18 21:41:44
(#644) Válasz .., (#641) üzenetére
Nanaho
Nanaho
[ Addiktgyanús ]

nah okés,magát a szót ismerem,de ezzel nem lettem okosabb!! én bármilyen mangát tudok előre,de ennek sehogy sem tudtam utána járni úgy mint a Dn mangának sem.!

Miért nem lettél okosabb? Mint már mondtam ez már egyértelmű egy ideje. Ja, hogy a forrás érdekel? Asszem Csaba (A mangafan szerkesztője) mondta.

nah valaki megszánt,thx !

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-09-18 21:40:51
(#643) Válasz Nagashi (#642) üzenetére
Nanaho
Nanaho
[ Addiktgyanús ]
Elég triviális, hogy a huszonnemtomhanyadik kötetet megélt sorozatnak nem csak az első részét adják ki

gondoltam h egyszer kiadják a köv.kötete,engem az érdekel h hol olvasták az infót,ennyi!!
miért olyan nehéz válaszolni erre az egyszerű kérdésre??

beküldve: 2008-09-18 21:38:44
(#642) Válasz Nanaho (#640) üzenetére
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]
Elég triviális, hogy a huszonnemtomhanyadik kötetet megélt sorozatnak nem csak az első részét adják ki

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-09-18 21:38:36
(#641) Válasz Nanaho (#640) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

nah okés,magát a szót ismerem,de ezzel nem lettem okosabb!! én bármilyen mangát tudok előre,de ennek sehogy sem tudtam utána járni úgy mint a Dn mangának sem.!

Miért nem lettél okosabb? Mint már mondtam ez már egyértelmű egy ideje. Ja, hogy a forrás érdekel? Asszem Csaba (A mangafan szerkesztője) mondta.

beküldve: 2008-09-18 21:36:01
(#640) Válasz .., (#639) üzenetére
Nanaho
Nanaho
[ Addiktgyanús ]

Azt monod h NANA 2?? ez tuti honnan van az infó??ha tényleg igaz istenné/istennőé avatlak!!

Ez már jó ideje triviális.

Szerk: Nanaho 2008-09-18 21:37:42
beküldve: 2008-09-18 21:33:16
(#639) Válasz Nanaho (#638) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

Azt monod h NANA 2?? ez tuti honnan van az infó??ha tényleg igaz istenné/istennőé avatlak!!

Ez már jó ideje triviális.

beküldve: 2008-09-18 21:19:44
(#638) Válasz Kaminaga (#635) üzenetére
Nanaho
Nanaho
[ Addiktgyanús ]
Vagyok, emberek!!!!

Most néztem meg a BR filmet (battle royale)...hát örülök h a könyvet előbb olvastam...a film vége vidámabb sztem mint a könyvé....jahh...hogy ez OFF volt? gomenne

Con: márnagyon XD

Daimoon: tudom a választ...mijaz h nem jár pont? ez igencsak fejtörős kérdés volt XD
Sztem a te amvd jobban sikerült, mint az én trancsír-higurashim a firstbornra.....ezt csak úgy bevallom néked...hugicám XD

Lesz AS3 meg Rémmetró2, meg Naruto6, meg Nana2, szal már nagyon heppi vok....még ki kell bírnom a hnapi napot a suliban, meg a hétvégét, meg a jövő hetet

Nem húzunk el együtt páran a moziba? Ha úgyis jöttök DN1-re....csak úgy megkérdeztem XD

Pl.: szombat d.u, vagy este? XD

Végre, 1 hét múlva reggel az apámnál 4kor kitépem a hajamat és felrakom az ultrakicsi Nana-parókát XD meg persze be fog szólni h mi ez a szoknya és bakancs? na de már nagyon várom XD

Szombaton (ezen a hvégén) : Loli cp próba (teljes)...kulisszaképek térítés ellenében kaphatóak XD

beküldve: 2008-09-18 21:13:12
(#637) Válasz buzifaszvagyok (#636) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Ja ha lene szervezve egy közös mozizás, akkor legalább a vidékieknek annyival könyebb lenne, hogy a helyiekkel együtt mennének

5*os ötlet.

beküldve: 2008-09-18 20:52:00
(#636)
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
Ja ha lene szervezve egy közös mozizás, akkor legalább a vidékieknek annyival könyebb lenne, hogy a helyiekkel együtt mennének

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-18 19:57:50
(#635)
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
Vagyok, emberek!!!!

Most néztem meg a BR filmet (battle royale)...hát örülök h a könyvet előbb olvastam...a film vége vidámabb sztem mint a könyvé....jahh...hogy ez OFF volt? gomenne

Con: márnagyon XD

Daimoon: tudom a választ...mijaz h nem jár pont? ez igencsak fejtörős kérdés volt XD
Sztem a te amvd jobban sikerült, mint az én trancsír-higurashim a firstbornra.....ezt csak úgy bevallom néked...hugicám XD

Lesz AS3 meg Rémmetró2, meg Naruto6, meg Nana2, szal már nagyon heppi vok....még ki kell bírnom a hnapi napot a suliban, meg a hétvégét, meg a jövő hetet

Nem húzunk el együtt páran a moziba? Ha úgyis jöttök DN1-re....csak úgy megkérdeztem XD

Pl.: szombat d.u, vagy este? XD

Végre, 1 hét múlva reggel az apámnál 4kor kitépem a hajamat és felrakom az ultrakicsi Nana-parókát XD meg persze be fog szólni h mi ez a szoknya és bakancs? na de már nagyon várom XD

Szombaton (ezen a hvégén) : Loli cp próba (teljes)...kulisszaképek térítés ellenében kaphatóak XD

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-09-18 19:58:23
beküldve: 2008-09-18 19:20:51
(#634) Válasz Daimoon (#633) üzenetére
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Remélem legalábbis
oks köszi!!!!

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-09-18 18:55:25
(#633) Válasz Daimoon (#632) üzenetére
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Remélem legalábbis

Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Daimoon 2008-09-18 19:01:04
beküldve: 2008-09-18 18:55:14
(#632) Válasz Berni (#631) üzenetére
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Berni : Fórumtali 11-kor a PeCsa Előtti padoknál. Ugye?

beküldve: 2008-09-18 18:49:20
(#631) Válasz Nagashi (#629) üzenetére
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Na nee, szurin megy a sikongatás?
nanáá tűiszonyom van, de ilyenkor kitűzök egy célt magam elé és hát végülis még így is félek ,de nem kell előrángatni a sor végéről mint ahogy edig tették látták hogy én félek a legjobban és akkor, nah Bettikém gyere csak te leszel az első!!! (xD)

Daimonn:Jah nembaj túléljük sztem!!!! a témától már azért ne szakadjunk el szal azt tudjátok , hogy mikor lesz a fórumtali????

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-09-18 18:46:19
(#630) Válasz Nagashi (#629) üzenetére
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Na nee, szurin megy a sikongatás?

Neem^^ Szurii

Oldalak: ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... <<>>