Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
nah okés,magát a szót ismerem,de ezzel nem lettem okosabb!! én bármilyen mangát tudok előre,de ennek sehogy sem tudtam utána járni úgy mint a Dn mangának sem.!
Miért nem lettél okosabb? Mint már mondtam ez már egyértelmű egy ideje. Ja, hogy a forrás érdekel? Asszem Csaba (A mangafan szerkesztője) mondta.
nah valaki megszánt,thx !
Elég triviális, hogy a huszonnemtomhanyadik kötetet megélt sorozatnak nem csak az első részét adják ki
gondoltam h egyszer kiadják a köv.kötete,engem az érdekel h hol olvasták az infót,ennyi!!
miért olyan nehéz válaszolni erre az egyszerű kérdésre??
Elég triviális, hogy a huszonnemtomhanyadik kötetet megélt sorozatnak nem csak az első részét adják ki
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
nah okés,magát a szót ismerem,de ezzel nem lettem okosabb!! én bármilyen mangát tudok előre,de ennek sehogy sem tudtam utána járni úgy mint a Dn mangának sem.!
Miért nem lettél okosabb? Mint már mondtam ez már egyértelmű egy ideje. Ja, hogy a forrás érdekel? Asszem Csaba (A mangafan szerkesztője) mondta.
Azt monod h NANA 2?? ez tuti honnan van az infó??ha tényleg igaz istenné/istennőé avatlak!!
Ez már jó ideje triviális.
Szerk: Nanaho 2008-09-18 21:37:42
Azt monod h NANA 2?? ez tuti honnan van az infó??ha tényleg igaz istenné/istennőé avatlak!!
Ez már jó ideje triviális.
Vagyok, emberek!!!!
Con: márnagyon XD
Lesz AS3 meg Rémmetró2, meg Naruto6, meg Nana2, szal már nagyon heppi vok....még ki kell bírnom a hnapi napot a suliban, meg a hétvégét, meg a jövő hetet
Nem húzunk el együtt páran a moziba? Ha úgyis jöttök DN1-re....csak úgy megkérdeztem XD
Pl.: szombat d.u, vagy este? XD
Végre, 1 hét múlva reggel az apámnál 4kor kitépem a hajamat és felrakom az ultrakicsi Nana-parókát XD meg persze be fog szólni h mi ez a szoknya és bakancs? na de már nagyon várom XD
Szombaton (ezen a hvégén) : Loli cp próba (teljes)...kulisszaképek térítés ellenében kaphatóak XD
Most néztem meg a BR filmet (battle royale)...hát örülök h a könyvet előbb olvastam...a film vége vidámabb sztem mint a könyvé....jahh...hogy ez OFF volt? gomenne
Daimoon: tudom a választ...mijaz h nem jár pont? ez igencsak fejtörős kérdés volt XD
Sztem a te amvd jobban sikerült, mint az én trancsír-higurashim a firstbornra.....ezt csak úgy bevallom néked...hugicám XD
Lesz AS3 meg Rémmetró2, meg Naruto6, meg Nana2, szal már nagyon heppi vok....még ki kell bírnom a hnapi napot a suliban, meg a hétvégét, meg a jövő hetet
Nem húzunk el együtt páran a moziba? Ha úgyis jöttök DN1-re....csak úgy megkérdeztem XD
Végre, 1 hét múlva reggel az apámnál 4kor kitépem a hajamat és felrakom az ultrakicsi Nana-parókát XD meg persze be fog szólni h mi ez a szoknya és bakancs? na de már nagyon várom XD
Szombaton (ezen a hvégén) : Loli cp próba (teljes)...kulisszaképek térítés ellenében kaphatóak XD
Ja ha lene szervezve egy közös mozizás, akkor legalább a vidékieknek annyival könyebb lenne, hogy a helyiekkel együtt mennének
5*os ötlet.
beküldve: 2008-09-18 20:52:00
(#636) Ja ha lene szervezve egy közös mozizás, akkor legalább a vidékieknek annyival könyebb lenne, hogy a helyiekkel együtt mennének
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-18 19:57:50
(#635) Vagyok, emberek!!!!
Most néztem meg a BR filmet (battle royale)...hát örülök h a könyvet előbb olvastam...a film vége vidámabb sztem mint a könyvé....jahh...hogy ez OFF volt? gomenne
Daimoon: tudom a választ...mijaz h nem jár pont? ez igencsak fejtörős kérdés volt XD
Sztem a te amvd jobban sikerült, mint az én trancsír-higurashim a firstbornra.....ezt csak úgy bevallom néked...hugicám XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-09-18 19:58:23
Remélem legalábbis
oks köszi!!!! Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Daimoon 2008-09-18 19:01:04
Berni : Fórumtali 11-kor a PeCsa Előtti padoknál. Ugye?
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Na nee, szurin megy a sikongatás?
nanáá tűiszonyom van, de ilyenkor kitűzök egy célt magam elé és hát végülis még így is félek ,de nem kell előrángatni a sor végéről mint ahogy edig tették látták hogy én félek a legjobban és akkor, nah Bettikém gyere csak te leszel az első!!! (xD)Daimonn:Jah nembaj túléljük sztem!!!! a témától már azért ne szakadjunk el szal azt tudjátok , hogy mikor lesz a fórumtali????
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Na nee, szurin megy a sikongatás?
Neem^^ Szurii
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)