Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
Na nee, szurin megy a sikongatás?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
jah jó neked én próbálom bnőmet aktivizálni ,de most néhány dolog miatt le vagyunk törve pl jövőhét szuri(xD),meg a felvételis cuccok, versenyek minden egyéb majd szerintem mi csak a kövi hétem kapjuk el ezt a "Con feelinget" ....(na meg a pénz ég azt is gyűjtenem kell ám )...
Nyehh én is kapom mostanában a kötelező védőszurit. a Con mellékhatásai ellen is kellene egy XD
Sulinkban a fiúk ( évfolyamom 42 fiú, 11 lány!) totál lezsibbasztanak a poénjaikkal, úgyhogy nem fogok különösebb fájdalmat érezni, van egy sejtésem...xD
Con...Con..con...Ezzel kelek, ezzel fekszem XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
jah jó neked én próbálom bnőmet aktivizálni ,de most néhány dolog miatt le vagyunk törve pl jövőhét szuri(xD),meg a felvételis cuccok, versenyek minden egyéb majd szerintem mi csak a kövi hétem kapjuk el ezt a "Con feelinget" ....(na meg a pénz ég azt is gyűjtenem kell ám )...
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-09-18 18:33:08
Berni:
Egyszerűen csak túlságosan Con-feeling^^
És totál készülök
Egyszerűen csak túlságosan Con-feeling^^
És totál készülök
Én totál nyugodt vagyok.
Jövő 7vége már Con oO
Meg van a jegyem innentől nyugi van con előtti péntekig.
Jah ezen már én is túl vagyok szerencsére a jegyeket itthon őrzöm hihi Jövő 7vége már Con oO
Daimonn:Miért mi a baj ????
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Én totál nyugodt vagyok.
Jövő 7vége már Con oO
Jövő 7vége már Con oO
De jó neked, Nyugodt tudsz lenni ezekben a nehéz időkben XD
Sajna ez nekem nem megy
beküldve: 2008-09-18 18:13:17
(#623) Én totál nyugodt vagyok.
Jövő 7vége már Con oO
Jövő 7vége már Con oO
MIANEVED?!
Én nem tudom, meddig bírom még^^
Kezdek totálisan kikészülni XD
2 napja logopédushoz mentem, aki aszonta, hogy szakmán belül teljesen normális az, hogy vámpírfogas egyedeket oktat. Erre varrjatok gombot XD
És én elmentem az iskolai logopédushoz, és Daimoonsan hülyét csináltam magamból, szokás szerint XD
Telnek az unalmas sulibajárós hétköznapok, enyhe Conváró körítéssel. Matekórán olvastam az Új Mondo-t, enyhén feelingbe jöttem XD
Ez a nagy helyzet. Conos rémálmaim nekem is vannak, ott vagyok, ott a sok megjelenés és összvissz 300 ft van nálam XD
Engem az AMV top 20-listája sajnos nem fenyeget, átlag alatt teljesítettem jóval XD
~ 9 days left~
Kezdek totálisan kikészülni XD
2 napja logopédushoz mentem, aki aszonta, hogy szakmán belül teljesen normális az, hogy vámpírfogas egyedeket oktat. Erre varrjatok gombot XD
És én elmentem az iskolai logopédushoz, és Daimoonsan hülyét csináltam magamból, szokás szerint XD
Telnek az unalmas sulibajárós hétköznapok, enyhe Conváró körítéssel. Matekórán olvastam az Új Mondo-t, enyhén feelingbe jöttem XD
Apropó matek : a tancsinénink a két hét alatt négyszer kapott sírógörcsöt, és kétszer akarta beadni az ELŐRE elkészített felmondását. Ennyit a Nyolcadikos matek-szakos csoportról XD A fiúk megint bealakítottak XD Kaminaga: Költői kérdés: Szerinted ki volt a vezércsődör? XD Nem jár pont a helyes válaszért.
Ez a nagy helyzet. Conos rémálmaim nekem is vannak, ott vagyok, ott a sok megjelenés és összvissz 300 ft van nálam XD
Engem az AMV top 20-listája sajnos nem fenyeget, átlag alatt teljesítettem jóval XD
~ 9 days left~
beküldve: 2008-09-18 12:12:13
(#621) Ok, ma elolvasom a fanficeket, lehet, hogy még szavazok is ^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-17 22:32:14
(#620) Daimoon: Kopiékkal te nagyon haladsz ám....
Tee pasizós!!!! csak meg ne szívd egyszer
Már csak 10 nap...
Szombaton teljes vasárnapi-cp próba lesz, ekkor buli lesz nálunk, eljön pár barátunk...így fogom fogadni őket XD
Majd ha fotózkodok, felrakok egy képet, h tudjátok hogyan fogok kinézni vasárnap XD
Yayy...de várom már....
Minden éjszaka (szó szerint!!! ez nagyon komoly!!!) conos rémálmaim vannak. Ma hajnalban úgy ébredtem fel, h a szavazólapon ott volt az amv-m, és nem vetítették le XDXD
És kb. mindig ilyenek...azért álmodok a conról, mert minden éjszaka tervezem, vagy a Nana cp-t, vagy a shoppingolást XD
Na...ennyit a türelmemről
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-09-17 17:56:11
Ma megérkeztek a beküldött rajzaim. Most kezdek félni igazán.
áááá
Jövőhét pénteken kell elkészítenem a csuklódíszemet, akkor lesz hozzá anyag. Ha nem...akkor megszívtam.
Pénteken reneszánsz-nap lesz a suliban úgyis, nem kell táska, nem tanulunk, csak hülyülünk, Helyi CosPlay, udvaribolond-szépségverseny
Nem neveztem, de én leszek a Boszorkány a GothLoli-ruhában XD
Én már nagyon készülök, Pénzem még egy vas sincs, hétvégén beszerző-körút XD
Addig is suli, tanulás,
És Készülés 1000-rel a Conra, már csak 11 nap
Bírjuk még ki
áááá
Jövőhét pénteken kell elkészítenem a csuklódíszemet, akkor lesz hozzá anyag. Ha nem...akkor megszívtam.
Pénteken reneszánsz-nap lesz a suliban úgyis, nem kell táska, nem tanulunk, csak hülyülünk, Helyi CosPlay, udvaribolond-szépségverseny
Nem neveztem, de én leszek a Boszorkány a GothLoli-ruhában XD
Én már nagyon készülök, Pénzem még egy vas sincs, hétvégén beszerző-körút XD
Addig is suli, tanulás,
Kaminaga : Hülyülés Kopiékkal XD Ne tudd meg, mi volt ma...xD
Dolgozatok, stb.És Készülés 1000-rel a Conra, már csak 11 nap
Bírjuk még ki
Azt meg lehet tudni valahonnan, hogy az egyes fanficeket ki írta? Csak azért kérdem, mert ugye pl. cosplay az nevesítve van. És hát nem mintha sok hasznom lenne belőle, de azért szeretném tudni, kire szavaztam.
nem mellesleg: volt egy ami nagyon tetszett
neked melyik tetszett?:$
I my dreams I can fly (:
beküldve: 2008-09-16 14:36:30
(#615) Nekem sosincs kedvem elolvasgatni őket, pedig biztos jók.
Na lehet, hogy ma este ráveszem magam...végülis az Én szavazatom is számít
Na lehet, hogy ma este ráveszem magam...végülis az Én szavazatom is számít
no pussy, just the dicks