Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
egy picit hülyén fogalmaztam
Drága Rózsabimbó!
Itt NINCS olyan, akinek lenne két szabad jegye - szerintem legalábbis... kizárt... akinek esetleg van, na, annak sincs... a 8 órás érkezés pedig bukta... ha azt szeretnéd, hogy egyáltalán esélyed legyen a helyszínen jegyet venni, akkor minimum 6-ra menj ki a PeCsához... később nem érdemes... és még így is rengeteget fogsz sorban állni...
egy picit hülyén fogalmaztam
Elvenni? Őket? Én kérném sírva a világtól hogy csak egy napra szabadítsanak meg tőlük^^!
A szerelem sötét verem, ez már nálam beigazolódott. Családi vonás, nővérkém
Én nem mondtam h el akarom őtet venni tőled...Miből gondolod??? Nem tehetek ilyet a saját húgommal XDXD
Édes drágám...nekem az igazat megvalva van szerelmem...csak ő ezt nem tudja XDXD //megnyugodhatsz...a sulimba jár...és évfolyamtársam XD //
Ennyit az én szerelmi életemről...nem igazán izgalmas XD
Ha Raito, ha nem, ha a télapónak öltözik is az én hülye Koppányom marad És kész, nem változik XD
Persze, ezt ahogy Nézzük, lehet a Te hülye Koppányod is, Kaminaga, ha szeretnéd Mondjuk úgy szűrtem le, hogy teccik neked XD Mert kinek nem? XD A lényeg, hogy jön a Conra, és menekülni fogok előle, mígnem utólér a végzetem, és Misha-ként le fogom róla vakargatni a Fangirl-öket, mert ő az Én Koppányom, és az is marad^^!!!!!! N.C.
óóóh!!!! hozdelőket hozdelőket!!! onegaiiiiiii!!!!!! XD
Raito...anyám!!!!! egy élő és lélegző Raito!!! majd segíts neki becpzni...XD
Válaszok:
1. - dehogynem...de ezt majd úgyis meglátod a conon...nekem lesz igazam!! XD
2. - nahh...nemtom...leköpte? XD télleg nem tom...majd msn...XD hétvégén fönt leszek, de csak neked, csak most, féláron XD
3. - én is..... ~con
4. - XD akkor másnap már meg is látom, h jó lett-e a cpd XD bár sztem nem fogok csalódni XD
5. - te szegény...uff..legközelebb ha arra jár, üsd le valami keménnyel XD
6. - az még nekem sincs...főleg h vasárnap veszem meg a bakancsomat, ami 20ezer pénz XD
7. - eeggen....hétvége XD ma csak 6 órám volt szal heppi vótam...eléggé XD
Ma a buszon elájultam XD a 137essel jöttem haza, és láttam egy k**va helyes bishit (azé nem japán fijú volt, sajnos)...kb. 14 év körüli, angyali arcú, és nálam egy fejjel kisebb *ezek a pasizós szokások...* szal jól nézhettem ki, amint 17 éves fejjel egy nálam jóval kisebb fiút méregettem fél szemmel na de most inkább erről ennyit XD
Ma új szerzemény: ~Mondóóóó!!!!!!!!
Köszi, hogy szólsz, nagy lett volna a meglepetés és nem kellemes Hát igazából 1es villamos a jó, vagy nem emlékszel múltkor melyikkel mentem? Úgy emlékszem 1-es volt. Szóval utánajárok, hogy az mikortól jár
Megvan, ja az 1es volt az. Szombat hajnalban 04:22 kor indul első, ha jól értelmeztem
a békávé gyerekek, a békávé Csak nincsen benne koffein XD
Szép. Bár az érdekelne, hogy hajnali háromkor hogy jössz át Budáról a PeCsához... //Figyelem, az éjszakai járatokra most már nem jó a nappali jegy, külön ott kell megvenni!//
Hasonló, leszámítva a jegyet, de valószínű pénteken már budán leszek a szálláson és szombat hajnal 3 kor lemegyek sétálgatni, amíg ki nem nyit a pénztár. Pontosabban el nem ekzd gyűlni a sor. Akkor már beállok és nem lesz több sétálgatás
1. - Nem lett jobb a csöpögős-nyálas-melyiket válasszam AMV-m, mint a te szupermenőbombasztikus Higurashid^^
2. - a fejtörő kérdésre kapsz 1 pontot, ha kitalálod hogy mit csinált a matektanárral akkor kapsz még párat. ( az összegyűjtott pontokat a Conon be lehet váltani valamire Nővérkém XD 100-nál kapsz egy Origami - L figurát zsírpapírból *vízlepergetős* )
3. - Nagyon várom már a Cont
Kaminaga ismét hozzád szólok : Koppányék is jönni akarnak, és nagyon úgynéz ki, hogy jönnek is, de csak hogy engem boldogítsanak, és hogy ne legyen egy nyugodt hétvégém sem XD Mellesleg Kopi Death Note-os Raito lesz a tervei szerint már egy DN-t is szerzett, és elcsalta a Mondom. Ér ez? Ugye , hogy nem XD
4. - Nekem csak jövőhét pénteken lesz összpróbám CP-ügyileg, de csak azért, mert Pénteken lesz befejezve a csuklódísz XD
5. - A beküldött rajzomat a postásbácsi szépen összegyűrte, úgyhogy használhatatlan állapotban vannak a műveim. Ennyit a munkámról.
6.- Még egy vasam sincs, 7végén derül ki, hogy mennyit viszek
7. - Hétvége^^! És már nincs sok nap hátra
Van egy olyan érzésem hogy a Nyári Conon. :]
De az nem feltétlenül lenne biztos, hogy pont a conra adják ki. De mivel Csaba-sensei mondta, ezért igen.
és ezt pontosan hol jelntette ki,mert átnéztem a Nana fórumtopicot,de nem találtam ilyet. amúgy ha ezt mondja akkor elhiszem neki,tiszta jószívűségből
De az nem feltétlenül lenne biztos, hogy pont a conra adják ki. De mivel Csaba-sensei mondta, ezért igen.