• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
Oldalak: ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... <<>>
beküldve: 2008-09-19 18:01:22
(#659) Válasz Jégrózsa (#658) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Sziasztok! Tudna nekem vki segíteni? első conom lenne, de nem tudom a helyszínen fogok e még kapni jegyet! Mert hosszú sor stb. esetleg ha tudtok vkit akinek van 2 szabd jegye, vagy szerintetek ha 8ra odaérek lesz e még jegyem, vagy olyan hosszú lesz a sor? köszike
egy picit hülyén fogalmaztam

Drága Rózsabimbó!
Itt NINCS olyan, akinek lenne két szabad jegye - szerintem legalábbis... kizárt... akinek esetleg van, na, annak sincs... a 8 órás érkezés pedig bukta... ha azt szeretnéd, hogy egyáltalán esélyed legyen a helyszínen jegyet venni, akkor minimum 6-ra menj ki a PeCsához... később nem érdemes... és még így is rengeteget fogsz sorban állni...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-09-19 17:58:43
(#658)
Jégrózsa
Jégrózsa
[ Gyalog ]
Sziasztok! Tudna nekem vki segíteni? első conom lenne, de nem tudom a helyszínen fogok e még kapni jegyet! Mert hosszú sor stb. esetleg ha tudtok vkit akinek van 2 szabd jegye, vagy szerintetek ha 8ra odaérek lesz e még jegyem, vagy olyan hosszú lesz a sor? köszike
egy picit hülyén fogalmaztam

Gaara21
beküldve: 2008-09-19 15:03:26
(#657) Válasz Kaminaga (#656) üzenetére
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]

Elvenni? Őket? Én kérném sírva a világtól hogy csak egy napra szabadítsanak meg tőlük^^!
A szerelem sötét verem, ez már nálam beigazolódott. Családi vonás, nővérkém

Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-09-19 15:00:50
(#656) Válasz Daimoon (#655) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
Daimoon:

Én nem mondtam h el akarom őtet venni tőled...Miből gondolod??? Nem tehetek ilyet a saját húgommal XDXD

Édes drágám...nekem az igazat megvalva van szerelmem...csak ő ezt nem tudja XDXD //megnyugodhatsz...a sulimba jár...és évfolyamtársam XD //

Ennyit az én szerelmi életemről...nem igazán izgalmas XD

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-09-19 14:55:02
(#655) Válasz Kaminaga (#654) üzenetére
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Kaminaga:

Ha Raito, ha nem, ha a télapónak öltözik is az én hülye Koppányom marad És kész, nem változik XD

Persze, ezt ahogy Nézzük, lehet a Te hülye Koppányod is, Kaminaga, ha szeretnéd Mondjuk úgy szűrtem le, hogy teccik neked XD Mert kinek nem? XD A lényeg, hogy jön a Conra, és menekülni fogok előle, mígnem utólér a végzetem, és Misha-ként le fogom róla vakargatni a Fangirl-öket, mert ő az Én Koppányom, és az is marad^^!!!!!! N.C.

beküldve: 2008-09-19 14:39:57
(#654) Válasz Daimoon (#648) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]

óóóh!!!! hozdelőket hozdelőket!!! onegaiiiiiii!!!!!! XD
Raito...anyám!!!!! egy élő és lélegző Raito!!! majd segíts neki becpzni...XD

Válaszok:
1. - dehogynem...de ezt majd úgyis meglátod a conon...nekem lesz igazam!! XD
2. - nahh...nemtom...leköpte? XD télleg nem tom...majd msn...XD hétvégén fönt leszek, de csak neked, csak most, féláron XD
3. - én is..... ~con
4. - XD akkor másnap már meg is látom, h jó lett-e a cpd XD bár sztem nem fogok csalódni XD
5. - te szegény...uff..legközelebb ha arra jár, üsd le valami keménnyel XD
6. - az még nekem sincs...főleg h vasárnap veszem meg a bakancsomat, ami 20ezer pénz XD
7. - eeggen....hétvége XD ma csak 6 órám volt szal heppi vótam...eléggé XD

Ma a buszon elájultam XD a 137essel jöttem haza, és láttam egy k**va helyes bishit (azé nem japán fijú volt, sajnos)...kb. 14 év körüli, angyali arcú, és nálam egy fejjel kisebb *ezek a pasizós szokások...* szal jól nézhettem ki, amint 17 éves fejjel egy nálam jóval kisebb fiút méregettem fél szemmel na de most inkább erről ennyit XD
Ma új szerzemény: ~Mondóóóó!!!!!!!!

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-09-19 14:40:40
beküldve: 2008-09-19 14:07:36
(#653) Válasz alister (#651) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
//Figyelem, az éjszakai járatokra most már nem jó a nappali jegy, külön ott kell megvenni!//

Köszi, hogy szólsz, nagy lett volna a meglepetés és nem kellemes Hát igazából 1es villamos a jó, vagy nem emlékszel múltkor melyikkel mentem? Úgy emlékszem 1-es volt. Szóval utánajárok, hogy az mikortól jár

Megvan, ja az 1es volt az. Szombat hajnalban 04:22 kor indul első, ha jól értelmeztem

no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-19 14:13:46
beküldve: 2008-09-19 14:06:35
(#652) Válasz alister (#651) üzenetére
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]

a békávé gyerekek, a békávé Csak nincsen benne koffein XD

beküldve: 2008-09-19 14:04:11
(#651) Válasz buzifaszvagyok (#650) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
valószínű pénteken már budán leszek a szálláson és szombat hajnal 3 kor lemegyek sétálgatni

Szép. Bár az érdekelne, hogy hajnali háromkor hogy jössz át Budáról a PeCsához... //Figyelem, az éjszakai járatokra most már nem jó a nappali jegy, külön ott kell megvenni!//

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-09-19 14:04:22
beküldve: 2008-09-19 13:56:04
(#650) Válasz alister (#649) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
Még mindig nem stresszelek különösebben a Con miatt - pontosabban nem a Con miatt. Jegy megvan, lóvé még nem (de így vagy úgy meglesz), nem versengek és nem öltözök be *konzerv-aktív ott-a-Q*, kisállatot nem tartok és úgy szólván minimális az esély arra, hogy olyan valakivel futok össze, akivel nem akarok...

Hasonló, leszámítva a jegyet, de valószínű pénteken már budán leszek a szálláson és szombat hajnal 3 kor lemegyek sétálgatni, amíg ki nem nyit a pénztár. Pontosabban el nem ekzd gyűlni a sor. Akkor már beállok és nem lesz több sétálgatás

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-19 13:49:22
(#649)
alister
alister
[ True mangafan ]
Még mindig nem stresszelek különösebben a Con miatt - pontosabban nem a Con miatt. Jegy megvan, lóvé még nem (de így vagy úgy meglesz), nem versengek és nem öltözök be *konzerv-aktív ott-a-Q*, kisállatot nem tartok és úgy szólván minimális az esély arra, hogy olyan valakivel futok össze, akivel nem akarok...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-19 12:30:56
(#648) Válasz Kaminaga (#635) üzenetére
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Kaminaga:
1. - Nem lett jobb a csöpögős-nyálas-melyiket válasszam AMV-m, mint a te szupermenőbombasztikus Higurashid^^
2. - a fejtörő kérdésre kapsz 1 pontot, ha kitalálod hogy mit csinált a matektanárral akkor kapsz még párat. ( az összegyűjtott pontokat a Conon be lehet váltani valamire Nővérkém XD 100-nál kapsz egy Origami - L figurát zsírpapírból *vízlepergetős* )
3. - Nagyon várom már a Cont

Kaminaga ismét hozzád szólok : Koppányék is jönni akarnak, és nagyon úgynéz ki, hogy jönnek is, de csak hogy engem boldogítsanak, és hogy ne legyen egy nyugodt hétvégém sem XD Mellesleg Kopi Death Note-os Raito lesz a tervei szerint már egy DN-t is szerzett, és elcsalta a Mondom. Ér ez? Ugye , hogy nem XD

4. - Nekem csak jövőhét pénteken lesz összpróbám CP-ügyileg, de csak azért, mert Pénteken lesz befejezve a csuklódísz XD
5. - A beküldött rajzomat a postásbácsi szépen összegyűrte, úgyhogy használhatatlan állapotban vannak a műveim. Ennyit a munkámról.
6.- Még egy vasam sincs, 7végén derül ki, hogy mennyit viszek
7. - Hétvége^^! És már nincs sok nap hátra

Szerk: Daimoon 2008-09-19 12:31:27
beküldve: 2008-09-19 07:20:29
(#647) Válasz Nanaho (#646) üzenetére
Tailor
Tailor
[ Addiktgyanús ]
és ezt pontosan hol jelntette ki

Van egy olyan érzésem hogy a Nyári Conon. :]

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-09-18 21:45:57
(#646) Válasz .., (#645) üzenetére
Nanaho
Nanaho
[ Addiktgyanús ]
Elég triviális, hogy a huszonnemtomhanyadik kötetet megélt sorozatnak nem csak az első részét adják ki

De az nem feltétlenül lenne biztos, hogy pont a conra adják ki. De mivel Csaba-sensei mondta, ezért igen.

és ezt pontosan hol jelntette ki,mert átnéztem a Nana fórumtopicot,de nem találtam ilyet. amúgy ha ezt mondja akkor elhiszem neki,tiszta jószívűségből

Szerk: Nanaho 2008-09-18 21:46:43
beküldve: 2008-09-18 21:42:20
(#645) Válasz Nagashi (#642) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Elég triviális, hogy a huszonnemtomhanyadik kötetet megélt sorozatnak nem csak az első részét adják ki

De az nem feltétlenül lenne biztos, hogy pont a conra adják ki. De mivel Csaba-sensei mondta, ezért igen.

Oldalak: ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... <<>>