Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
youtube...lazán kapcsolódik:
Nekem nincs hang netes videomegosztókon...már vagy 1 hónapja HLP PLZ!
És jó a hangfalad? Vagy akkor ott alul nincsen kijelölve a hang kivétele gomb? XD Nem nézlek hülyének, de én is gyakran véletlen lenyomom XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Ilyenről még nem hallottam. Mindjárt hívom a Szellemírtókat.
beküldve: 2008-09-20 13:01:54
(#687) youtube...lazán kapcsolódik:
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-20 13:02:20
Irtó jó lett az AMV-d Rudymester^^!
Nekem nagyon bejövős a zene is, az anime is :)
Nekem nagyon bejövős a zene is, az anime is :)
Ha nem relaxációs zenére megy és ismét Shinkai akkor megven rá az esély, hogy bekerül. Azért remélem a múltkori budapest parádésnál kicsit több ütemszámmal rendelkező zenére vágtad.
Idén nem Shinkai... és igen, idén pörgősebb lesz a zene!!! Ui.: az amv topicba már felraktam a linket...
Alapból kiestem a legjobb 20-ból, de azért köszi XD
ne mondj ilyet....nem szabad!! XDXD
Ne légy pesszimista...én a számválasztásommal csináltam ki a zsűrit XD
Olvastam XD
Sztem engem kizártak. De mivel nem enged be az animecon fórum, nem tudom megérdeklődni...
Ha nem relaxációs zenére megy és ismét Shinkai akkor megven rá az esély, hogy bekerül. Azért remélem a múltkori budapest parádésnál kicsit több ütemszámmal rendelkező zenére vágtad.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
ne mondj ilyet....nem szabad!! XDXD
Ne légy pesszimista...én a számválasztásommal csináltam ki a zsűrit XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Értem.
Én mindent betartottam ami az előírásban szerepel, de technikailag nem vagyok egy nagy szám, szerintem fiatal vagyok még ehhez.
Nem illeszkedtek jól a maszkok, bugparádé és semmi hangulata. A minőségről nem is beszélve.
Drámába ment, ha a zsűri lát benne valamit, talán levetítik. Gyenge lett az AMV-m, de mindent beleadtam, ez van, erre vagyok képes. Tavasszal jobban megy majd minden.
Én mindent betartottam ami az előírásban szerepel, de technikailag nem vagyok egy nagy szám, szerintem fiatal vagyok még ehhez.
Nem illeszkedtek jól a maszkok, bugparádé és semmi hangulata. A minőségről nem is beszélve.
Drámába ment, ha a zsűri lát benne valamit, talán levetítik. Gyenge lett az AMV-m, de mindent beleadtam, ez van, erre vagyok képes. Tavasszal jobban megy majd minden.
Köszi az info-t.
Idén rengeteg videót zártak ki apróságok miatt (hiányzó infó az elejéről/végéről, divx logó stb...) Ha nem követtél el ilyen hibát, akkor megvan minden esélyed. Idén nem fűzök nagy reményt a sikeres (tehát leadják a videómat) szerepléshez, valahogy nem érzem erősnek ezt az amv-met. Most töltöm fel youtube-ra, ha kész lesz, akkor úgyis belinkelem valahova és kíváncsi leszek a reakciókra.
Aki érdekelt az AMV versenyben:
A "poén" és "egyéb" kategóriát összevonták, mert az előbbiben kevés az értékelhető mű.
A "poén" és "egyéb" kategóriát összevonták, mert az előbbiben kevés az értékelhető mű.
Köszi az info-t.
Én majd a con-on akarok keresgélni, mazsolázgatni a standoknál. Az olyan izgi. xD A félrerakatásban az a nem jó, hogy előre elköltöm az összes pénzem. >_<"
Azért csak egy dolgot rakattam félre.
Nekem három hullám a Shopping, egyszer, amikor beszabadulok, a második egy "még akkor visszamegyek azért"
a harmadik pedig "hogy ne maradjon egy forintom se".
Tavasszal 3, azaz 3 forintom maradt XD
Szerk: Daimoon 2008-09-20 11:09:09
beküldve: 2008-09-20 11:06:27
(#677) Aki érdekelt az AMV versenyben:
beküldve: 2008-09-20 11:05:51
(#676) Én majd a con-on akarok keresgélni, mazsolázgatni a standoknál. Az olyan izgi. xD A félrerakatásban az a nem jó, hogy előre elköltöm az összes pénzem. >_<"
Kaminaga, félretetettem magamnak egy ReflectionS yaoi artbookot a comicsinvestnél XD Én már elkezdtem a vadászatot
már én is:
Az animebazárnál eltetettem magamnak egy Haruhi Suzumiya japán mangát XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."