Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
beküldve: 2008-09-16 09:28:58
(#614) Azt meg lehet tudni valahonnan, hogy az egyes fanficeket ki írta? Csak azért kérdem, mert ugye pl. cosplay az nevesítve van. És hát nem mintha sok hasznom lenne belőle, de azért szeretném tudni, kire szavaztam.
nem mellesleg: volt egy ami nagyon tetszett
Akkor nem ott ahol én.
Merre hol?
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
(bocs, matektagozatos vagyok XDXD)
Dettó Hol?
Árpád Gimnázium (3.ker.)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Daimoon:
-"Neeem...nem kelek fel a Tamagochi-fesztiválod miatt..."-zzzzzz
Anya tőlem megkérdezte h pontosan mikor lesz a KOMIK CSON!! és ez nem kitaláció, pontosan igy hangzott el...
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Daimoon:
Anya tőlem megkérdezte h pontosan mikor lesz a KOMIK CSON!! és ez nem kitaláció, pontosan igy hangzott el...
Daimoon:
okke, akkor várom az sms-t
Én feltehetőleg már kb 8-fél9 körül kint leszek...de ez apámtól függ:
-Apa kelj fel...mennem kell a conra!!!
(Ez egy beszélgetésrészlet volt, a con reggelén valószínűleg elhangzó dialógusból apám és közöttem XD)
Btw...télleg telnek a napok...már csak 12...és ez csak ma van...holnap már csak 11 XDXD
*na jó, befejeztem*
Mai napon első 5 óra után észrevettem h eltelt már 5 óra, és már csak 2 van hátra a 7ből (bocs, matektagozatos vagyok XDXD)
Am. ma megkaptam a kék parókámat (~Gothic Lolita görl-höz)
A Nanásat még várom, de az is meglesz, nemkellfélni XDXD
*izgul*
okke, akkor várom az sms-t
Én feltehetőleg már kb 8-fél9 körül kint leszek...de ez apámtól függ:
-Apa kelj fel...mennem kell a conra!!!
(Ez egy beszélgetésrészlet volt, a con reggelén valószínűleg elhangzó dialógusból apám és közöttem XD)
Btw...télleg telnek a napok...már csak 12...és ez csak ma van...holnap már csak 11 XDXD
*na jó, befejeztem*
Mai napon első 5 óra után észrevettem h eltelt már 5 óra, és már csak 2 van hátra a 7ből (bocs, matektagozatos vagyok XDXD)
Am. ma megkaptam a kék parókámat (~Gothic Lolita görl-höz)
A Nanásat még várom, de az is meglesz, nemkellfélni XDXD
*izgul*
beküldve: 2008-09-15 20:29:59
(#606) Kaminaga, ma eldőlt.
hajnali 3-kor kelek, 6-kor indulás, ha kicselezzük az m0-át, akkor pont kilencre ott vagyok^^! + 20 perc nelássonmegsenki öltözés kettős szülői takarással a parkolóban, Daimoonosan, akkor számoljunk rá 10 percet. Ha Már beértünk Pestre, nyomok egy sms-t.^^
Így okés?
12 nap van hátra, telnek a napok, telnek. Már a jövő péntek esti msn-ezést várom, melynek az lesz az elköszönése : Tali holnap, a Conon^^ Jujj^^! |
hajnali 3-kor kelek, 6-kor indulás, ha kicselezzük az m0-át, akkor pont kilencre ott vagyok^^! + 20 perc nelássonmegsenki öltözés kettős szülői takarással a parkolóban, Daimoonosan, akkor számoljunk rá 10 percet. Ha Már beértünk Pestre, nyomok egy sms-t.^^
Így okés?
12 nap van hátra, telnek a napok, telnek. Már a jövő péntek esti msn-ezést várom, melynek az lesz az elköszönése : Tali holnap, a Conon^^ Jujj^^! |
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-09-15 20:27:35
(#605) beküldve: 2008-09-15 16:54:34
(#604) Szeretne valaki speciális sminket?
Eben tudok segíteni...
Eben tudok segíteni...
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-09-15 16:51:37
(#603) Én éppen össze tudtam kaparni 3 VASÁRNAPI AnimeCon jegyet.
Szóval vihetem az utazó bőröndöt ,h valamiben elférjenek majd a vásárolt cuccok! xD
Szóval vihetem az utazó bőröndöt ,h valamiben elférjenek majd a vásárolt cuccok! xD
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-09-15 12:51:52
(#602) Ha valaki ritkán látogatja a Con honlapját, és szeret olvasni: lehet szavazni a két kategóriában a legjobb fanficekre. Én már szavaztam, de nem olvastam végig mindet. Jó ötlet volt Humor kategóriát csinálni, bár valamelyik egyáltalán nem volt vicces.
Pont, 13 nap van már csak, ennyit ki lehet bírni Ugye?
Szerintem nem^^
Szerintem nem^^
Szerintem se. El fogtok pusztulni. Pénteken. Este.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem poén ^_^ Az poénabb lesz ha összekenlek XD
Bízz bennem és a hajlakkban, messze még az erő sötét oldala XD ( Nem tudom hogy jön ide, csak apa elméjében körvonalazódik egy Darth Vader Cosplay XDXD)
Pont, 13 nap van már csak, ennyit ki lehet bírni Ugye?
Szerintem nem^^
akkor oda sem megyek hozzád XDXD
Darth Vader...biztos h találkozni akarok én a te szüleiddel??? XDXD
13 nap....pfúúú....ki lehet-e bírni? ......
nem
Miért lehetne? XD Nem bíírom!!!! XD Esküszöm, hnap teljes Nana cpben megyek suliba, Pikachu-s táskával XDXD
Am. te mikor leszel kint, Daimoon?? Mármint korán reggel szombaton kb mikor? Csak a saját reggeli ébredésem miatt...
Szerk: Kaminaga 2008-09-14 14:31:42