Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
LOL csak szépen azt a para-parát XD
Azért még éjfélig van időd XDXD
Télleg lesz fórumtalee....elfelejtettem gomenasai ~desu ^^"
Azért még éjfélig van időd XDXD
Télleg lesz fórumtalee....elfelejtettem gomenasai ~desu ^^"
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Jajj de jó hamarosan eljön a Nagy Nap XDXD
És tombolunk1-et^^!!
Most éppen renderelek az idegösszeomlás szélén para-parázva XD
Határidő XD
És tombolunk1-et^^!!
Most éppen renderelek az idegösszeomlás szélén para-parázva XD
Határidő XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Tőlem nyugodtan.
rendben, akkor majd vhogy megkereslek titeket a 2500ember közt XD
Fórumtali után csak megismersz majd minket vagy nem.XD
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Tőlem nyugodtan.
rendben, akkor majd vhogy megkereslek titeket a 2500ember közt XD
Megyek MSNre, segítek a renderelésben, mert nekem is xar lett am. XD
AMV: progress: 100%-->feltöltve X)
Már csak bakancs és paróka...
Én is megyek afterpartyra!!! Kivi vok, mijjen lesz XD
én is csatlakozhatok majd?
Tőlem nyugodtan.
beküldve: 2008-09-12 14:34:16
(#579) Megyek MSNre, segítek a renderelésben, mert nekem is xar lett am. XD
AMV: progress: 100%-->feltöltve X)
Már csak bakancs és paróka...
Én is megyek afterpartyra!!! Kivi vok, mijjen lesz XD
én is csatlakozhatok majd?
Szerk: Kaminaga 2008-09-12 14:48:45
beküldve: 2008-09-12 14:04:52
(#578) naneeee asx jössz afterre???
zsíííír ojat úzunk h júj
(meggyőződésem amugy h a nyárinál nemlesz jobb, az hihetetlenül teccett benne h nem "hivatásos" DJ volt hanem mi csináltuk a zenét, és CSAK animezene ment. most pedig csomó jérokk szám is lesz bennt sajna, aminek én nem örülök hisz nemnagyon halgatok iet, de tudom ezzel bizony egyedül vok xD)
zsíííír ojat úzunk h júj
(meggyőződésem amugy h a nyárinál nemlesz jobb, az hihetetlenül teccett benne h nem "hivatásos" DJ volt hanem mi csináltuk a zenét, és CSAK animezene ment. most pedig csomó jérokk szám is lesz bennt sajna, aminek én nem örülök hisz nemnagyon halgatok iet, de tudom ezzel bizony egyedül vok xD)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-09-12 13:56:20
(#577) Valki AMV-s véletlenül...
Minőségileg miben bízhatok meg a legjobban?
template milyen legyen? Kamiinaga Help^^ De bárki más is, aki ért hozzá XD Mert megőrülök^^!!!!! XD
Minőségileg miben bízhatok meg a legjobban?
template milyen legyen? Kamiinaga Help^^ De bárki más is, aki ért hozzá XD Mert megőrülök^^!!!!! XD
Lehet én is maradok.
Detto. Syan majd csatlakozunk hozzád a csajokkal -ha nem gond-, most is jönnek. ^_^
Mért lenne gond?Menjünk minnél többen,de részemről oké.
Szerk: Syan 2008-09-12 13:35:58
Lehet én is maradok.
Detto. Syan majd csatlakozunk hozzád a csajokkal -ha nem gond. ^_^
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-09-12 13:31:19
-elvileg maradok afterpartyra...remélem nem leszek egyedül, és innen, a fórumról is maradni fognak néhányan X)
Kíváncsi vagyok rá, h mijen lesz, a tavaszin nem maradtam ott az utóbulin XD
Lehet én is maradok.
Lehet én is maradok.
Szerk: Syan 2008-09-12 13:20:06
Hajrá Daimoon! ^_^
Jó sok mindennel készülsz a Conra.
Jegyek már nekem is megvéve. Én ennyivel készültem a mostani Conra. Se CP, semmi. A nyári meló lekötött. ^^"
A fórumtalis dolog most hogy áll? Mert oda ki szeretnék nézni azért.
Jegyek már nekem is megvéve. Én ennyivel készültem a mostani Conra. Se CP, semmi. A nyári meló lekötött. ^^"
Szia^^!
Rég beszéltünk^^
Sajnálom, hogy nem jött össze a CP, majd tavasszal
A lényeg, hogy ott leszel ^_^ Fórumtalit nem tudom hogy áll, rangeteg hír volt már, délelőtt 11, délutáni időpontok, Nem tudom mi a helyzet^^
A Lényeg, hogy megyek
Egyébként az én sok mindenemnek a fele nem lett kész, se fanfic nem lett, sem versenyes CosPlay, a rajzra tettem mindent, ott esetleg benne lehetek a legjobb 3-ban, de ki tudja. Fő a pozitív hozzáállás.
AMV pedig hadilábon, minden a mai gyorsaságomon múlik. De nem szeretném összecsapni, az alap megvan, most jön a többi...
Jegyekre az összeg is beérkezett XD És annyira happy vagyok hogy az már nem lehet igaz XD
Kaminaga, ha tudnád mit föl nem adtam a Conért XD Sík ideg voltam, de a Con az Con, az AMV az AMV a határidő az határidő XDXD
Szerk: Daimoon 2008-09-12 13:04:30
Hajrá Daimoon! ^_^
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Jelentem jelentkezek, mert Jelen vagyok^^
Suli túlélve , kemény négy órám volt!
A tegnap délutánomat a CosPlay szelleme lengette be, parókapróba, egyebek XD ( Kaminaga, képek mennek msn-en )
Anyagi gondok megoldva, antikváriumba beadtam egy nagyhalom régi könyvet, kaptam értük mangára valót, nem is keveset Azért bankrablás még áll^^
Egész d.u. AMV-zni fogok, ma van a határidő, be kell fejeznem^^! Kaminaga kérlek, msn, plíííííz ( Háhh Kopis hírek + AMV-ben kéne help)
Nyahh szóval ma szemkikészülésig vágok + töltök + renderelek, én buta az uccsó percre hagytam mindent, nesze nekem^^! De szorítsatok^^
AnimeCon - mod bekapcs, a hétvégém erről szól, óf kórz
Kaminaga, help^^!!!!!!!
Suli túlélve , kemény négy órám volt!
A tegnap délutánomat a CosPlay szelleme lengette be, parókapróba, egyebek XD ( Kaminaga, képek mennek msn-en )
Anyagi gondok megoldva, antikváriumba beadtam egy nagyhalom régi könyvet, kaptam értük mangára valót, nem is keveset Azért bankrablás még áll^^
Egész d.u. AMV-zni fogok, ma van a határidő, be kell fejeznem^^! Kaminaga kérlek, msn, plíííííz ( Háhh Kopis hírek + AMV-ben kéne help)
Nyahh szóval ma szemkikészülésig vágok + töltök + renderelek, én buta az uccsó percre hagytam mindent, nesze nekem^^! De szorítsatok^^
AnimeCon - mod bekapcs, a hétvégém erről szól, óf kórz
Kaminaga, help^^!!!!!!!
beküldve: 2008-09-11 18:10:45
(#570) Sztem ha korán beálltok a sorba (én kb fél7re megyek, pedig már van jegyem XD), akkor kaphattok jegyet, akár mindkét napra...
conra:
-igen...mint az előbb mondottam, ilyen koránkelés...már teljes cp-ben fogok kimenni, szal ha láttok egy sétálgató Nanát, valszeg én leszek, bár ki tudja, lehet h még jó pár Nana lesz rajtam kívül
-elvileg maradok afterpartyra...remélem nem leszek egyedül, és innen, a fórumról is maradni fognak néhányan X)
-Már csak 1pár bakancs és paróka kell a cphez...úgyhogy loholok keresztül/át/össze/vissza Bpen, és keresek egy jó bakancsot, meg még ami kell...
-AMVm most megy a szerverre, remélem legalább levetítik a top5 akció közt...nagyon remélem XD
conra:
-igen...mint az előbb mondottam, ilyen koránkelés...már teljes cp-ben fogok kimenni, szal ha láttok egy sétálgató Nanát, valszeg én leszek, bár ki tudja, lehet h még jó pár Nana lesz rajtam kívül
-Már csak 1pár bakancs és paróka kell a cphez...úgyhogy loholok keresztül/át/össze/vissza Bpen, és keresek egy jó bakancsot, meg még ami kell...
-AMVm most megy a szerverre, remélem legalább levetítik a top5 akció közt...nagyon remélem XD
Daimoon, ha vagy, jelentkezz...X)