Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
beküldve: 2008-09-08 20:45:13
(#553) Ma totális Con-feelinget varázsoltam itthon, Összpróba volt, nyaktól felfele ( Magyarul Paróka, maszk + vámpírfog XD )
Nem lett volna ciki, ha nem hozza épp a postás a Tarot Cafémat, dehát most így járt, mit tud tenni, nem néz oda^^!
Ki mikor kel ? Hát én korán, mert a hajamat pici tincsenként kell feltűzni, ami esetemben nem 2 perc XD És én nem tudom mit kezdek akkor, ha szívás lesz az M0-án...Csúcsforgalom, szombat, most 7végén is mentek ám a rémhírek... Egyedül emiatt tartok, hogy időben ott legyek, anyu szerint keljünk 3-kor...De olyan karikás lesz a szemem, hogy csak na...Max beállok Itachinak az Akatsuki Bandák valamelyikébe^^!
Best : Jegyeim megvannak, beérkezett a pénz, AMV-mel nem kímélem meg a zsűrit, pénteken beküldöm, hadd folyjanak el a nagy csöpitől^^
Rajzom holnap postázom XD
Túlvagyok a kezdeti nemjönösszesemmi-sokkon, ezt ajánlom nektek is, Túlélést^^! Most méginkább jó a feeling, Kaminaga a tettes, ő mindent tud
Nem lett volna ciki, ha nem hozza épp a postás a Tarot Cafémat, dehát most így járt, mit tud tenni, nem néz oda^^!
Ki mikor kel ? Hát én korán, mert a hajamat pici tincsenként kell feltűzni, ami esetemben nem 2 perc XD És én nem tudom mit kezdek akkor, ha szívás lesz az M0-án...Csúcsforgalom, szombat, most 7végén is mentek ám a rémhírek... Egyedül emiatt tartok, hogy időben ott legyek, anyu szerint keljünk 3-kor...De olyan karikás lesz a szemem, hogy csak na...Max beállok Itachinak az Akatsuki Bandák valamelyikébe^^!
Best : Jegyeim megvannak, beérkezett a pénz, AMV-mel nem kímélem meg a zsűrit, pénteken beküldöm, hadd folyjanak el a nagy csöpitől^^
Rajzom holnap postázom XD
Túlvagyok a kezdeti nemjönösszesemmi-sokkon, ezt ajánlom nektek is, Túlélést^^! Most méginkább jó a feeling, Kaminaga a tettes, ő mindent tud
Kaminaga : Megint csak grat^^ és tudod : Kopi powaa^^!
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-09-08 20:09:03
(#552) Ja, bocsika, meg vagyok keverve. Köszi a felvilágosítást, s akkor annak sok sikert, aki beöltözik. ^^" Már nem is idézek inkább. xD
Nem hülye kérdés ^^
Persze,be lehet öltözni,lehet benne mászkálni,fényképezkedni,meg öreg néniket rémisztgetni a városba,meg ilyenek...na jó,belelendültem -.-ˇ
És minek "öltöznél be"?
Persze,be lehet öltözni,lehet benne mászkálni,fényképezkedni,meg öreg néniket rémisztgetni a városba,meg ilyenek...na jó,belelendültem -.-ˇ
És minek "öltöznél be"?
Akatsuki tagnak gondoltam magamat
Persze csak akkor, ha addigra el is készül a ruhám...
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
Nem hülye kérdés ^^
És minek "öltöznél be"?
És minek "öltöznél be"?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-09-08 19:23:13
beküldve: 2008-09-08 19:01:48
(#549) Nekem ez lesz az első Con-om és nem igazán vagyok ebben jártas, tehát megkérdezném: Be lehet öltözni anélkül hogy versenyeznénk, vagy hülyeség lenne? Tudom hülye kérdés de én ilyen vagyok ...
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
XD
nekem is kéne vmi tüllszoknya, vmi fekete és bordó vagy lila...hol csináltatod? vagy honnan veszed? lécci áruld el XD
nekem is kéne vmi tüllszoknya, vmi fekete és bordó vagy lila...hol csináltatod? vagy honnan veszed? lécci áruld el XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-09-08 18:59:43
(#547) én voltam a bűnös akinek decora szoknyája lesz legalábbis olyasmi :S rószaszín lesz és tüllből. de nem leszek tele csatokkal szerintem bár még nem sok elképzelésem van ^^" mellesleg még csak vasárnapi jegyem van conra :/ ma voltam trillianban, megvettem és elhoztam az utolsó trigun-t
De Neked sok sikert hozzá! Majd talán találkozunk a conon. ^^
nemtom kitől vetted az idézetet, de az nem tőlem volt XD
én soha nem öltöznék be ilyennek X) gomenasai ^^"
ha félreértettél, én csak megmagyaráztam neked a legjobb tudásom szerint
én gótloli leszek meg Osaki Nana
Ööö... Mi az a decora? oO
Decora: japán öltözködési stílus...
legjobban akkor tudom elmagyarázni, ha azt mondom (vagyis írom XD):
ha voltál már conon, akkor láthattál olyan lányokat, akiknek a hajukban millió csat volt, és egy csomó nyakláncuk és karkötőjük volt, az öltözködésükben az uralkodó szín a rózsaszín, valamint pár Hello Kittys cucc
Am. színekben: színes, vidám ruhák...+gyakran plüssállatok és gyerekjátékok XD
Remélem, jó amit ide leírtam
Ja, már emlékszem ^^ Még le is fényképeztem őket. ^^ Szeretem azt a stílust, csak fotózni, beöltözni nem öltöznék be. ^^" De Neked sok sikert hozzá! Majd talán találkozunk a conon. ^^
Decora: japán öltözködési stílus...
legjobban akkor tudom elmagyarázni, ha azt mondom (vagyis írom XD):
ha voltál már conon, akkor láthattál olyan lányokat, akiknek a hajukban millió csat volt, és egy csomó nyakláncuk és karkötőjük volt, az öltözködésükben az uralkodó szín a rózsaszín, valamint pár Hello Kittys cucc
Am. színekben: színes, vidám ruhák...+gyakran plüssállatok és gyerekjátékok XD
Remélem, jó amit ide leírtam
De elég lenne ha végre kész lenne a decorás szoknyám xD
beküldve: 2008-09-08 17:44:01
(#542) Én a főzőversenyre jelentkeztem, s úgy izgulok.
Már nagyjából megvan, hogy miket szeretnék főzni, sütni, de akkor is... >.<
Amúgy ma érkezett meg az bentom (a dobozka, amibe az ételt rakják, lehet, hogy nem így van a helyes neve), amit direkt azért rendeltem, hogy legyen miben tálalnom. ^^"
Szerencsére nekem már van jegyem.
Wáááá, már alig várom~
Már nagyjából megvan, hogy miket szeretnék főzni, sütni, de akkor is... >.<
Amúgy ma érkezett meg az bentom (a dobozka, amibe az ételt rakják, lehet, hogy nem így van a helyes neve), amit direkt azért rendeltem, hogy legyen miben tálalnom. ^^"
Szerencsére nekem már van jegyem.
Wáááá, már alig várom~
Szerk: Cukorbaba 2008-09-08 17:45:15
5 órát? jéézusom. jó nem vagyok messze a pecsától de... mit csinálok 4 órán keresztül ott?
Javasoltam volna, h menj ki vedd meg a jegyet aztán menj haza és nyitásra vissza..
De pénztárnyitás csak 9kor van asszem ...
MIANEVED?!
Javasolnám inkább az 5 órát, sokkal valószínűbb, hogy akkor ténlyeg te leszel az első, van egy olyan érzésem, hogy 7-kor már javába nagy sor lesz.
Nekem szerencsére már megvan a jegyem, két napra, szállásom még nincs, nem baj jó lesz majd a parkba a padon, viszek egy párnát jó sok újságpapírt, egy kis pálinkát, hogy ne fázzak, és hátha még adakozik is nekem vki, mert csövesnek néz
Nekem szerencsére már megvan a jegyem, két napra, szállásom még nincs, nem baj jó lesz majd a parkba a padon, viszek egy párnát jó sok újságpapírt, egy kis pálinkát, hogy ne fázzak, és hátha még adakozik is nekem vki, mert csövesnek néz
5 órát? jéézusom. jó nem vagyok messze a pecsától de... mit csinálok 4 órán keresztül ott? ma megvettem a vasárnapi jegyet már csak egy szombati kéne :S
hát mi is gondoltunk már arra h ott alszunk bár nekem fölösleges lenne tényleg 30-45 percre lakok a pecsától és anyáék valszeg értem jönnek :P