• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
Oldalak: ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... <<>>
beküldve: 2008-09-11 18:07:04
(#569) Válasz Hiko-chan (#568) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
vidd csak magaddal őket, a helyszínen még lesz 1500 szombati és 1500 vasárnapi jegy.

Wow! Tényleg?Ilyen sok jegy? ez király Köszii

Bizony pl még nekem és barátnőmnek sincs meg öcsémnek és a haverjának, pedig mi Miskolciak vagyunk, de nem aggódok. Pénteken lemegyünk pestre barátnőmmel a szállásra, aztán majd felkelünk korán.

no pussy, just the dicks
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-09-11 17:54:22
(#568) Válasz buzifaszvagyok (#566) üzenetére
Hiko-chan
Hiko-chan
[ Gyalog ]
vidd csak magaddal őket, a helyszínen még lesz 1500 szombati és 1500 vasárnapi jegy.

Wow! Tényleg?Ilyen sok jegy? ez király Köszii

"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
beküldve: 2008-09-11 17:53:53
(#567)
Nikica
Nikica
[ Új arc ]
Gyerekek volt mostanában vki a Trillianban jegyért? v vki nem tudja,h van-e még?mert azt olvastam a neten,h ott is elfogytak...... rem nem igaz!!

beküldve: 2008-09-11 17:30:05
(#566) Válasz Hiko-chan (#565) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
Elfogytak a jegyek, nem tud rendelni a két haverom, nem jöhetnek velem!!! Ha valakinem netán van fölösleges jegye, akkor szóljon!!!!

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-11 17:28:47
(#565)
Hiko-chan
Hiko-chan
[ Gyalog ]
Elfogytak a jegyek, nem tud rendelni a két haverom, nem jöhetnek velem!!! Ha valakinem netán van fölösleges jegye, akkor szóljon!!!!

"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
beküldve: 2008-09-11 14:48:37
(#564) Válasz Songá (#563) üzenetére
Lichi
Lichi
[ Új arc ]
köszi ^^ persze hogy szurkolok de remélem lesz jegyem :/

Ez nagyon durva, hogy még közel 3 hét van, de olfogytak a jegyek^^
Nekem van,szal örülökxD

2-3 nap alatt elfogyott az összes jegy ezt nem számítottam bele, így nem is mentem rögtön jegyért, aztán hétvégén meg már megtudtam hogy hé. elfogyott az összes jegy.

beküldve: 2008-09-11 14:27:10
(#563) Válasz Lichi (#558) üzenetére
Songá
Songá
[ Gyalog ]

Ez nagyon durva, hogy még közel 3 hét van, de olfogytak a jegyek^^
Nekem van,szal örülökxD

Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-09-11 14:22:23
(#562) Válasz Cukorbaba (#561) üzenetére
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Wááá, mikor lesz már 26.-a... T_T

Pont a Con előtt 1 nappal... de hogy jön ez ide?!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-09-11 13:30:20
(#561)
Cukorbaba
Cukorbaba
[ Új arc ]
Én is készülök ám a conra. :] Most akarok venni egy könyvet, ami az obentok-ról szól. ^^ Már a nagy bevásárlás is meg volt. :) S a múltkor megérkezett nagy örömömre a bentos dobozkám is.
S én is előrendeltem conra jó néhány figurát, szerintem miattuk most a mangákat hanyagolni is fogom. T_T Pedig ha a NANA második kötete megjelnik, azt mindenképpen megszeretném venni. xD Meg esetleg a Jpop Idol-t. >.<
Wááá, mikor lesz már 26.-a... T_T

beküldve: 2008-09-10 18:33:47
(#560) Válasz Daimoon (#559) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
Köszi a sok drukkolást mindenkitől előre is XD
Ha levetítik a top5ben, akkor majd közönségszavazatokat gyűjtünk...kiállunk a színpadra és eltáncoljuk a Haruhi Suzumiyás endinget, nomeg pár magyar néptáncot hadd örüljenek nekünk

Nah.. Daimoonkám ^^ arra kivi vok...XD az infót meg tanulni!!! az a kedvenc tantárgyam!

A parókám még mindig nincs itt..hála a kedves Katan barátnémnak...remélem meglesz conra (Nanához...)
A bakancsot hnap veszem...aztán kb minden meglesz XD
AMVt ma töltöm fel...elvileg...ha minden igaz.

Már csak pár hét (pontosabban: ez, még 1 és még 5 nap XD)
(Számolni meg matek tagozatos létemre nem tudok )

MSNen néha vok...elvileg nekem is tanulnom kéne XD

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-09-10 17:37:25
(#559) Válasz Kaminaga (#557) üzenetére
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Kaminagám^^!

Pötyögj egy pár sort majd a csíkmentes ragyogásról, mert rámfér XD Lusta disznó létemre apa készítette el a stáblistát és a címet, mert tanulok hejjde nagyon^^

Ma vettem meg a Páncélfűzéshez a dolgokat végre valahára és az antikvár könyvek árából az Árnybíró 11-et

Most Infót tanulok, tömör 10 oldal elméletből holnap doga lesz... De én nem tudok figyelni XD Kaminaga, ma mákos létemre 3 órán is Koppány csoportjával voltunk, és mellém ült az órán, és vég " Hentáj " - ozta az egészet. Egyedül ezt a szót tudja Japánul , N.C. XD Új Pixek majd mennek MSN-en, ha leszedtem a telómról őket XD Végigkandiztam az angolt, Hátsó padban fotózgattam a misztert XD

Agyilag le vagyok terhelve maximálisan, tanulás és a Con izgalmai, habár anya lemondta a diplomatatalálkozót, azért még közbejöhet ez-az XD
Eldőlt : Hajnali 3 -kor kelek, összeszedem magam háromnegyed óra alatt, és paróka nélkül, kontyosan utazok majd XD Egy olyan 7 fele már ott leszek, a parkolóban vedlek át terveim szerint XD És utánna buli, egy dolog a húzós, a bracer-em csak péntek délután készül el, kifogyott az anyag XD
Fáradt vagyok, de azért Concentrálok a Conra XD És már a fél tanári kar tudja hogy mi lesz szept. 27-28.-án a PeCsában^^
A Rajztanár pedig megengedte h mangarajzolással teljesítsem az első félévet XD

Sorry a sok offért, de nem enged fel msn-re

Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Daimoon 2008-09-10 17:38:08
beküldve: 2008-09-10 17:00:06
(#558) Válasz Kaminaga (#557) üzenetére
Lichi
Lichi
[ Új arc ]

Szerk: Lichi 2008-09-10 17:00:48
beküldve: 2008-09-10 16:12:29
(#557) Válasz Lichi (#556) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
Majd szurkoljatok a rajzversenynél

oké, én szurkolni fogok!

De ti is nekem az amv-versenyen

Már kész van..egy kis segítséggel csíkmentesen ki tudtam renderelni...arigatou Lord Hunter
Már csak fel kell rakni az ftp-re...

beküldve: 2008-09-10 12:19:43
(#556) Válasz Kaminaga (#548) üzenetére
Lichi
Lichi
[ Új arc ]
hol csináltatod? vagy honnan veszed? lécci áruld el XD

mi a barátnőimmel varrjuk, bár anyagért még mindig nem mentünk el :'D hétfőn jött volna egyik volt osztálytársam hogy vegyünk anyagot de nem jelentkezett Bár egy kis segítséget kapunk az osztálytársam anyukájától, de lehet pont nem fog ráérni, remélem valahogy csak sikerül ^^"

Ki mikor kel? Höhö... Ha nem szerzek jegyet aludni se fogok, nem hogy felkelni. mert akkor tényleg odamegyek hajnali öt körül és megveszem a jegyeket

Rajzomat én is holnap adom fel, ha elkészül a fanart is ami.. hát annyira nem biztos de holnap után remélem azért feltudom adni. :S De a con hangulat itt is megvan. Osztályomban vagyunk így hárman akik nagy anime/manga/japán őrültek szóval mi így már készülünk, tervezgetünk. gyűjtögetjük a pénzt, számolgatjuk az aprókat Remélem elég pénzt összekaparok :S

Majd szurkoljatok a rajzversenynél

beküldve: 2008-09-09 15:24:25
(#555) Válasz Daimoon (#553) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]

jahh...Kopi rulz XD majd msnen andalogsz nekem még egy sort..ezt nem úszod meg, Daimoonkám ^^

Kelés az nekem is jó korán lesz, pláne ha a barátnőimmel Óbudáról útra kelünk gyalog, és tömegközlekedéssel a Pecsáig...ráadásul teljes cpben XD
Már előre fetrengek a röhögéstől, hogyan fognak ránk nézni a villamoson XD
Majd vasárnap lesz jó, a kötésekkel és a művérrel X)
Am. nekem is pici tincsenként kell a hajamat felnyalni a fejemre, mert a Nana-paróka, és az én hajhosszom közt van egy kicsi különbség ^^"

Btw. kész az AMV-m, rajzot nem küldök, jegy megvan, Nana-parókám még mindig nem jött meg, szal tiszta ideg vok...20 soros bakancs megrendelve, kötésekhez van itthon anyag, ilyenkor örülök az orvos-szüleimnek XD

Nekem még inkább bad feeling, mert a con hetén hétfőn évismétlő dogát írok geometriából, ami azt jelenti, h egészen a 7.es anyagtól a 10.esig minden tételt, állítást, definíciót meg kell tanulni...elvileg....én nem nagyon szoktam...ezért kapok minden évben 2est XD remélem ez most nem így lesz...majd teszek róla ^^"

Majd később jelentkezem XD

-->MSN

Oldalak: ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... <<>>