Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Wow! Tényleg?Ilyen sok jegy? ez király Köszii
Bizony pl még nekem és barátnőmnek sincs meg öcsémnek és a haverjának, pedig mi Miskolciak vagyunk, de nem aggódok. Pénteken lemegyünk pestre barátnőmmel a szállásra, aztán majd felkelünk korán.
Wow! Tényleg?Ilyen sok jegy? ez király Köszii
vidd csak magaddal őket, a helyszínen még lesz 1500 szombati és 1500 vasárnapi jegy.
Ez nagyon durva, hogy még közel 3 hét van, de olfogytak a jegyek^^
Nekem van,szal örülökxD
2-3 nap alatt elfogyott az összes jegy ezt nem számítottam bele, így nem is mentem rögtön jegyért, aztán hétvégén meg már megtudtam hogy hé. elfogyott az összes jegy.
Ez nagyon durva, hogy még közel 3 hét van, de olfogytak a jegyek^^
Nekem van,szal örülökxD
Pont a Con előtt 1 nappal... de hogy jön ez ide?!
S én is előrendeltem conra jó néhány figurát, szerintem miattuk most a mangákat hanyagolni is fogom. T_T Pedig ha a NANA második kötete megjelnik, azt mindenképpen megszeretném venni. xD Meg esetleg a Jpop Idol-t. >.<
Wááá, mikor lesz már 26.-a... T_T
Ha levetítik a top5ben, akkor majd közönségszavazatokat gyűjtünk...kiállunk a színpadra és eltáncoljuk a Haruhi Suzumiyás endinget, nomeg pár magyar néptáncot hadd örüljenek nekünk
Nah.. Daimoonkám ^^ arra kivi vok...XD az infót meg tanulni!!! az a kedvenc tantárgyam!
A parókám még mindig nincs itt..hála a kedves Katan barátnémnak...remélem meglesz conra (Nanához...)
A bakancsot hnap veszem...aztán kb minden meglesz XD
AMVt ma töltöm fel...elvileg...ha minden igaz.
Már csak pár hét (pontosabban: ez, még 1 és még 5 nap XD)
(Számolni meg matek tagozatos létemre nem tudok )
MSNen néha vok...elvileg nekem is tanulnom kéne XD
Pötyögj egy pár sort majd a csíkmentes ragyogásról, mert rámfér XD Lusta disznó létemre apa készítette el a stáblistát és a címet, mert tanulok hejjde nagyon^^
Ma vettem meg a Páncélfűzéshez a dolgokat végre valahára és az antikvár könyvek árából az Árnybíró 11-et
Most Infót tanulok, tömör 10 oldal elméletből holnap doga lesz... De én nem tudok figyelni XD Kaminaga, ma mákos létemre 3 órán is Koppány csoportjával voltunk, és mellém ült az órán, és vég " Hentáj " - ozta az egészet. Egyedül ezt a szót tudja Japánul , N.C. XD Új Pixek majd mennek MSN-en, ha leszedtem a telómról őket XD Végigkandiztam az angolt, Hátsó padban fotózgattam a misztert XD
Agyilag le vagyok terhelve maximálisan, tanulás és a Con izgalmai, habár anya lemondta a diplomatatalálkozót, azért még közbejöhet ez-az XD
Eldőlt : Hajnali 3 -kor kelek, összeszedem magam háromnegyed óra alatt, és paróka nélkül, kontyosan utazok majd XD Egy olyan 7 fele már ott leszek, a parkolóban vedlek át terveim szerint XD És utánna buli, egy dolog a húzós, a bracer-em csak péntek délután készül el, kifogyott az anyag XD
Fáradt vagyok, de azért Concentrálok a Conra XD És már a fél tanári kar tudja hogy mi lesz szept. 27-28.-án a PeCsában^^
A Rajztanár pedig megengedte h mangarajzolással teljesítsem az első félévet XD
Sorry a sok offért, de nem enged fel msn-re
oké, én szurkolni fogok!
De ti is nekem az amv-versenyen
Már kész van..egy kis segítséggel csíkmentesen ki tudtam renderelni...arigatou Lord Hunter
Már csak fel kell rakni az ftp-re...
mi a barátnőimmel varrjuk, bár anyagért még mindig nem mentünk el :'D hétfőn jött volna egyik volt osztálytársam hogy vegyünk anyagot de nem jelentkezett Bár egy kis segítséget kapunk az osztálytársam anyukájától, de lehet pont nem fog ráérni, remélem valahogy csak sikerül ^^"
Ki mikor kel? Höhö... Ha nem szerzek jegyet aludni se fogok, nem hogy felkelni. mert akkor tényleg odamegyek hajnali öt körül és megveszem a jegyeket
Rajzomat én is holnap adom fel, ha elkészül a fanart is ami.. hát annyira nem biztos de holnap után remélem azért feltudom adni. :S De a con hangulat itt is megvan. Osztályomban vagyunk így hárman akik nagy anime/manga/japán őrültek szóval mi így már készülünk, tervezgetünk. gyűjtögetjük a pénzt, számolgatjuk az aprókat Remélem elég pénzt összekaparok :S
Majd szurkoljatok a rajzversenynél
jahh...Kopi rulz XD majd msnen andalogsz nekem még egy sort..ezt nem úszod meg, Daimoonkám ^^
Kelés az nekem is jó korán lesz, pláne ha a barátnőimmel Óbudáról útra kelünk gyalog, és tömegközlekedéssel a Pecsáig...ráadásul teljes cpben XD
Már előre fetrengek a röhögéstől, hogyan fognak ránk nézni a villamoson XD
Majd vasárnap lesz jó, a kötésekkel és a művérrel X)
Am. nekem is pici tincsenként kell a hajamat felnyalni a fejemre, mert a Nana-paróka, és az én hajhosszom közt van egy kicsi különbség ^^"
Btw. kész az AMV-m, rajzot nem küldök, jegy megvan, Nana-parókám még mindig nem jött meg, szal tiszta ideg vok...20 soros bakancs megrendelve, kötésekhez van itthon anyag, ilyenkor örülök az orvos-szüleimnek XD
Nekem még inkább bad feeling, mert a con hetén hétfőn évismétlő dogát írok geometriából, ami azt jelenti, h egészen a 7.es anyagtól a 10.esig minden tételt, állítást, definíciót meg kell tanulni...elvileg....én nem nagyon szoktam...ezért kapok minden évben 2est XD remélem ez most nem így lesz...majd teszek róla ^^"
Majd később jelentkezem XD
-->MSN