Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
Ha nem jön össze, akkor tényleg reggel 7kor odamegyek a pecsa elé és leülök a pénztárhoz hogy elsőnek megvegyem a jegyem.
Javasolnám inkább az 5 órát, sokkal valószínűbb, hogy akkor ténlyeg te leszel az első, van egy olyan érzésem, hogy 7-kor már javába nagy sor lesz.
Nekem szerencsére már megvan a jegyem, két napra, szállásom még nincs, nem baj jó lesz majd a parkba a padon, viszek egy párnát jó sok újságpapírt, egy kis pálinkát, hogy ne fázzak, és hátha még adakozik is nekem vki, mert csövesnek néz
Igen, már nem kell sokat aludni XD
Ma olyan szívszorító volt...tudjátok, hol voltam?
...a Pecsában XD a bolhapiacon....tök rossz volt, szinte láttam magam előtt a végtelen sorokat, a kimagasló Zetsut, és Hidan-kaszáját sötöbö XD
Ma olyan szívszorító volt...tudjátok, hol voltam?
...a Pecsában XD a bolhapiacon....tök rossz volt, szinte láttam magam előtt a végtelen sorokat, a kimagasló Zetsut, és Hidan-kaszáját sötöbö XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-09-07 17:46:22
(#537) Hmm....Három hét gyerekek, én már vágom a centit^^
Juppi nemsokára Con^^!!!!
És bulizunk
És shoppingolunk^^
És Fórumtalizunk
Juppi nemsokára Con^^!!!!
És bulizunk
És shoppingolunk^^
És Fórumtalizunk
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
köszike Kyoto!!!!!!!^^1000 hála!!!!Pont jó helyen van,mert mikor jövök hazafele a suliból pont erre mek csak nem mek ki az aluljáróból,hanem mek a metróhozXDköszi még1x!!!
Szerk: Nikica 2008-09-07 16:13:12
ne aggódj! Ha rólad van a díjad elnevezve, akkor vmikor biztos te is kiérdemelted, szal ajánlom h kész legyen XDXDXD
Am. nagyon nagyon nagyon remélem h eljösszz!!! Mi lenne velem nélküled??? XDXD
Én is ezt mondanám^^
Daimoon-díjat Daimoonnak^^!
A díj magában foglalja az elmegyógyszert és egy új egeret, mert széjjelkattingattam a nagy munkában XD
ne aggódj! Ha rólad van a díjad elnevezve, akkor vmikor biztos te is kiérdemelted, szal ajánlom h kész legyen XDXDXD
XD hát akkor majd erősen próbálkozok
Mondjuk párszor én is elhagytam a barátnőimet a SakuConon...meg ők is engem XD
Emlékdíjat én is kérek!!! Majdnem 2 hónapba telt, mire elkészültem az amv-mel...ami 5 perces lett
És így is ki fogják zárni sztem TT____TT
Emlékdíjat én is kérek!!! Majdnem 2 hónapba telt, mire elkészültem az amv-mel...ami 5 perces lett
Nem fogják, nyugi^^
Díjat átadtam XD
Nekem nincsen jegyem, nem kapták meg a pénzt, de legalább 5 napja utaltam. akkor most mi van? Daimoonnak be kell jutnia a Conra, ha máshogy nem, akkor zsebben XD ( Jó nagy zseb kell akkor)
Ha nem jutok be én akkor nem tudom, szerintem nagyjelenetet rendezek, vagy majd anya bejuttat a Japán nagykövettel Megvannak a forrásaim^^
Nyehh az én AMV-met be sem küldöm, nem lesz kész
Szerk: Daimoon 2008-09-07 13:15:44
XD hát akkor majd erősen próbálkozok
beküldve: 2008-09-06 23:08:11
(#531) A két haveromnak (akik miatt kéne két napra mennem) se lesz valószínűleg jegyük. Szóval nagyon beintett most nekem a világ Akar a rossz baj menni úgy vasárnap, hogy nem lesznek ott.
Szerk: .., 2008-09-06 23:09:24
Nekem még most sincs jegyem mert még nem tisztázott, hogy 1 avagy 2 napra megyek, hát nem nagyszerű?
Szia
Nekem sincs sőt ahogy elnézem nem is lesz.
Majd megoldom
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-09-06 22:12:35
(#529) Akkor nekem is adhatnának egy díjat Én is várom már és készülök a conra. Bár lehet hogy jegyem nem lesz ha így halad. Mert elvileg elfogyott budapesten mindenhol, de azért hétfőn körbejárok mindenhol. Ha nem jön össze, akkor tényleg reggel 7kor odamegyek a pecsa elé és leülök a pénztárhoz hogy elsőnek megvegyem a jegyem. Nem gondoltam volna hogy 2-3 nap alatt elfogy az összes jegy. Deeee.. ennyit a jegybeszerzésemről. Nem vagyok a legügyeebb belőle
Nos öö... Lehet beöltözök decorának, meg úgy volt hogy fellépek perfomance-ban de végülis csak tavasszal, bár még az se biztos. Viszont a rajzversenyre már augusztus eleje óta készülök, de még csak most sikerült összedobnom egy nem olyan szörnyű rajzot. Még a fanart hátra *hajrá lichi!!*
Cél: kifosztani a mangapultokat, sokat fényképezni, elkerülni a fényképezősöket, egyedül felvásárolni az összes pockyt, gazette-s kitűzőt szerezni, éééés renji vagy ichigo plüss szerzése Persze jó lenne egy rajzversenyes helyezés is :P De elég lenne ha végre kész lenne a decorás szoknyám xD
Nos öö... Lehet beöltözök decorának, meg úgy volt hogy fellépek perfomance-ban de végülis csak tavasszal, bár még az se biztos. Viszont a rajzversenyre már augusztus eleje óta készülök, de még csak most sikerült összedobnom egy nem olyan szörnyű rajzot. Még a fanart hátra *hajrá lichi!!*
Cél: kifosztani a mangapultokat, sokat fényképezni, elkerülni a fényképezősöket, egyedül felvásárolni az összes pockyt, gazette-s kitűzőt szerezni, éééés renji vagy ichigo plüss szerzése Persze jó lenne egy rajzversenyes helyezés is :P De elég lenne ha végre kész lenne a decorás szoknyám xD
Mondjuk am én személy szerint örülök annak h bizonyos oszttársaimnak nem jutott jegy...mind a két napon rajtam lógtak volna...
Kizárt. A conon akkor is elveszítheted az ismerőseid, ha nem is akarod... pláne, ha még akarod is!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-09-06 20:52:11
Kaminaga : Nem hiszem, hogy olyan fanatikusan készülnének a Conra, mint mi^_^!
Én már megkaptam az Őszi Gyógyszer-adagomat a patikából
de nem volt közöttük vérnyomás csökkentő XD Az kellene most leginkább ebben az időszakban, mert minél nagyobb a szervezés, annál nagyobb az esély, hogy valami közbejön... Most felénk hatalmas a Káosz, eluralkodott a rettegés, anyának találkozója van az amerikai nagykövettel a con napján, + jön 16 ország diplomatája XD
De! Lemondta a találkozót, áttette vasárnapra és ez a dolog megoldódott.^^
Ki mit meg nem tesz a Conért
^_^ 3 hét múlva banzáj, gyerekek
Én már megkaptam az Őszi Gyógyszer-adagomat a patikából
Nyehh születési tüdő és arcüregproblémák
de nem volt közöttük vérnyomás csökkentő XD Az kellene most leginkább ebben az időszakban, mert minél nagyobb a szervezés, annál nagyobb az esély, hogy valami közbejön... Most felénk hatalmas a Káosz, eluralkodott a rettegés, anyának találkozója van az amerikai nagykövettel a con napján, + jön 16 ország diplomatája XD
Ez van...Nagy meló, nagy feladatok...
De! Lemondta a találkozót, áttette vasárnapra és ez a dolog megoldódott.^^
Ki mit meg nem tesz a Conért
Azért szeretném, ha a korai elhalálozásom után // ami a tavaszi Mecha-jelmez miatt következik be // Daimoon-emlékdíjjal jutalmaznák meg a legbuzgóbb Conrakészülőket
^_^ 3 hét múlva banzáj, gyerekek
Szerk: Daimoon 2008-09-06 20:40:56
Haha!! Te kis punnyadós!!!! XD Biztos h vhol megszerzed azt a jegyet...de csak Daimoon-osan, tudod....XD
Mondjuk am én személy szerint örülök annak h bizonyos oszttársaimnak nem jutott jegy...mind a két napon rajtam lógtak volna... remélem ezek után sem fognak szerválni vhonnan...az rémálom lenne
Úgy látom jó páran szoktak arra járni
Pedig amikor én ott vagyok, akkor senki sincs ott...
Lehet h ez mind miattam van?
Pedig amikor én ott vagyok, akkor senki sincs ott...
Lehet h ez mind miattam van?
Szijjja Daimoon! Boscee, de ezen a gépen nincs normális msn, ahol most vok...szal itt kívánok neked újabb kéz és lábtörést a sulihoz.
Kaminagaaa^^! Végre látlak Egész nap punnyadtam a Balcsin, és a Conon filóztam XD És még nembiztos hogy van jegyem! De megoldom^^