Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Ezt szeretem, ha már a kezemben foghatom.
Sajonos Árnybíró 11. nem volt még... Se Libriben
Na mind1...
Amúgy nekem is akadtak félreértési problémáim, a con forumán ezt írta Uran:
Kérdem én: nektek ebből mi esik le?
Mert nekem biza az, h csak internetes rendeléssel lehetett 2napos jegyet venni.
Rákérdeztem, utánna ezt írta...
De aztán csak kiderült, h jah, ezt nem így kellett volna fogalmazni...
Namégegyszer:
Az elővétel, és az előrendelés nem ugyan az.
Syan: Trilllianban két naposat? Azt írták a Con honlapján, hogy 2 naposat csak előrendelni lehet. Nagyon jó, hogy átb*szták a fejünket.
Igen kell.
[Link]Itt minden információt megtalálsz,és jegyet is rendelhetsz elő,ha van még,de már azt hiszem csak vasárnapra.
Ha sietsz a PeCsába,és a SakuraZakába is foghatsz,ja és
ty ty
Daimoon bíztatós hozzászólása következik, gyenge idegzetűek ne olvassák el, vagy ha igen, akkor csak nyugtató mellett.
Nemsokára eljön a nagy nap, mindenki várja már, készül, íratja az orvosával a szív, illetve vérnyomás gyógyszerét. Ahogy egyre jobban és jobban beleéljük magunkat a helyzetbe, hogy három hét van még, tizennégy iskolai vagy munkanapot kell még túlélni, egyre rosszabb lesz. Nyugodjon meg mindenki, ezt most ÉN mondom, míly meglepő. Gondoljunk csak bele : Nemsokára itt a Con! Senki ne izguljon, milyen lesz, hogy lesz. Nem tudhatjuk, mi sem, a szervezők sem. Aggodalmak eloszlása : Lesz-e jegyem?-kérdés. Hát persze hogy lesz, vagy megveszed, vagy megrendeled, ha igazán ott szeretnél lenni, akkor ott leszel, tűzön-vízen, szülői tiltáson át. Ez a mi napunk. Eső? Esőkabát XD Akatsuki tagoknak gumiból készüljön az egyenkabát, azt ajánlom, arra is lehet felleges díszítményt festeni de még hogy!!! XD Pénzhiány? Áll még a bankrablás, három hét alatt valamit összehozunk, fiatal tanácsadónk segítségével. Köszönjük Emese! Eljutási problémák? Titanic Tours utázási iroda - avagy a Jégyhegyen is túl. Egyéb problémák?
Ma megyek oda jegyet venni, de fogalmam sincs, mikor érek a boltba és hogy meddig maradok.
Mostmár nekem sincs
Most hallottam a rádióban, h Budapest-Cegléd-Debrecen vonalon fél és 1órás késések vannak a vonatnál
HA jól hallottam..
Ha hamarabb tudom mentem volna a 10:17-el
Mert én akkor érek oda kb
Ma megyek oda jegyet venni, de fogalmam sincs, mikor érek a boltba és hogy meddig maradok.
Olvastam.
Nem biztos, h ott leszek forumtalin.
De ha igen, akkor OK!
Nekem már megvan a jegyem, úgyhogy majd csak conon találkozunk...
Hát sajnálom =(
Azért hátha jelentkezik valaki 11ig, a vonatom 11:17kor indul
(itt van 5percre az állomás)
Ráadásul Conra is egyedül megyek...
De most összekötöm a kellemeset a hasznossal: Megveszem az Árnybíró 11-et is
Nekem már megvan a jegyem, úgyhogy majd csak conon találkozunk...