Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
beküldve: 2008-09-05 09:38:21
(#464) Mivel úgy tűnik, egyre több emberke rendelkezik már a jegyekkel:
AKKOR SZOMBATON 11-KOR ÁLL A FÓRUMTALI???
AKKOR SZOMBATON 11-KOR ÁLL A FÓRUMTALI???
Amúgy, jut eszembe: a talihoz nem is kell jegy... az a pecsán kívül lesz...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Már csak vasárnapi jegy maradt
Szívatsz...
Nem, nézd csak meg a honlapon.
Szerintem valmit csúnyán benéztél, mert szó sincs ilyenről a honlapon, továbbá tegnap óta lehet venni jegyeket a partnereknél, így a Pecsában is. Nem hiszem, hogy fél nap alatt kifogytak volna.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-09-04 21:29:36
(#462) Haverom ugy rendelte meg hogy két szombati és két vasárnapi jegyet külön és úgy asszem 500 -al drágább volt
beküldve: 2008-09-04 21:27:50
(#461) Drágáim!Én ma a Trillianben vettem egy 2 napos jegyet szval.ha még maradt szerintem gyorsan szaladjatok és vegyetek amennyit tudtok,mert volt,hogy hatosával vették a jegyeket.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Már csak vasárnapi jegy maradt
Szívatsz...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Gondolom igen, de nem hiszem hogy miattad kinnmaradnak ücsörögni.
Már megbeszéltem Chikával és azt mondta, hogy úgy is kint lesz, szóval már tárgytalan^^
Gondolom igen, de nem hiszem hogy miattad kinnmaradnak ücsörögni.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-09-04 20:47:21
(#456) Már csak vasárnapi jegy maradt
Egy fontos kérdés: attól még, hogy nincs jegyem, mehetek fórumtalira? Mert ugye az kint lesz elvileg.
Egy fontos kérdés: attól még, hogy nincs jegyem, mehetek fórumtalira? Mert ugye az kint lesz elvileg.
Szerk: .., 2008-09-04 20:48:24
kell ere jegy??? ha igen hol és menyiért lehet szerezni. most mennék elöszőr ijesmire de már várom
Igen kell.
[Link]Itt minden információt megtalálsz,és jegyet is rendelhetsz elő,ha van még,de már azt hiszem csak vasárnapra.
Ha sietsz a PeCsába,és a SakuraZakába is foghatsz,ja és
erre,mennyiért,először,ilyesmire
Elővételes jegyvásárlás:
- Interneten át: a www.animecon.hu honlapon lehet jegyeket vásárolni. Ehhez először regisztrálni kell, majd megrendelni a jegyeket. Ezután BANKI ÁTUTALÁSSAL (másfajta pénzátutalást nem áll módunkban elfogadni) kell elküldeni a MAT számlájára a kívánt összeget, a közlemény rovatban feltüntetve a regisztrációs rendszerben használt felhasználói azonosítót (e-mail címet), hogy tudjuk, kihez tartozik a befizetés. Amikor a pénz megérkezik, a regisztrációs rendszerben visszajelezzük, hogy a jegyfoglalás sikeres volt.
Számlaszámunk: 12010532-00131941-00100006 (Raiffeisen Bank), Számlatulajdonos: Magyar Anime Társaság.
Az átutalás határideje szeptember 12.
Lényegkiemelés jegyvásárlásról.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
kell ere jegy??? ha igen hol és menyiért lehet szerezni. most mennék elöszőr ijesmire de már várom
Igen kell.
[Link]Itt minden információt megtalálsz,és jegyet is rendelhetsz elő,ha van még,de már azt hiszem csak vasárnapra.
Ha sietsz a PeCsába,és a SakuraZakába is foghatsz,ja és
erre,mennyiért,először,ilyesmire
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-09-04 17:32:53
beküldve: 2008-09-04 17:19:33
(#453) kell ere jegy??? ha igen hol és menyiért lehet szerezni. most mennék elöszőr ijesmire de már várom
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Naruto fejpánt követő föld-föld rakéta - csekk
Mennyiért adod darabját?
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Ez lesz a második Conjuk, de már előre be van ígérve a tavaszi, és az őszi is, ha a közelben lesz, akkor a Nyári is^^
Mellesleg nagyon jól érezték magukat tavasszal, de tele voltak előítéletekkel, amelyek gyorsan köddé váltak, amikor meglátták a sok mosolygó arcot, a sok CosPlayert, és végül, de nem utolsó sorban a lányukat a színpadon^^
Szerintem az, hogy ott voltak nem gátolt engem semmiben, és Őszre is ugyanezt ígérték. Nyuugi nem fogok a fórumtalira a két ősömmel a hátam mögött érkezni, de lehet, hogy bemutatom 1-2 embernek őket
Mert büszke vagyok rájuk, hogy túlélnek egy ilyen napot, ami mondjuk ki, gyakran, legtöbb esetben az ő szemükkel nézve : Különleges
Mellesleg nagyon jól érezték magukat tavasszal, de tele voltak előítéletekkel, amelyek gyorsan köddé váltak, amikor meglátták a sok mosolygó arcot, a sok CosPlayert, és végül, de nem utolsó sorban a lányukat a színpadon^^
Szerintem az, hogy ott voltak nem gátolt engem semmiben, és Őszre is ugyanezt ígérték. Nyuugi nem fogok a fórumtalira a két ősömmel a hátam mögött érkezni, de lehet, hogy bemutatom 1-2 embernek őket
Mert büszke vagyok rájuk, hogy túlélnek egy ilyen napot, ami mondjuk ki, gyakran, legtöbb esetben az ő szemükkel nézve : Különleges
Te nem is tudod, hogy milyen mázlista vagy... Anyám írtózik mindentől, ami japán...
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Szerk: ヴェゼンディ・バラージュ 2008-09-04 17:02:58
Naruto fejpánt követő föld-föld rakéta - csekk
Mennyiért adod darabját?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White