Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Én még finomabbik verziót kaptam. Kedden van 5 órám, a többi nap 6. (Nem is olyan vészes a 9. osztály.)
Bazd.Én most mentem 7.-be és minden nap 6 óránk van + emelt szintű angolom van és hétfőn 5 óra utána kórus(Amire hálaég nem járok) és utána betettek egy úszást!Mennyi eszük van ezeknek?
Mit nem adnák egy emeltszintű angolért..msot majd alhatok órán, mert a középsulis anyagot már ezer éve tudom..
Én még finomabbik verziót kaptam. Kedden van 5 órám, a többi nap 6. (Nem is olyan vészes a 9. osztály.)
Bazd.Én most mentem 7.-be és minden nap 6 óránk van + emelt szintű angolom van és hétfőn 5 óra utána kórus(Amire hálaég nem járok) és utána betettek egy úszást!Mennyi eszük van ezeknek?
Nem szívesen áldoznám fel, az egyik legjobb program. De ha muszáj, akkor uzsgyi fórumtalira.
Heti 2x 7 óra, 2x 6, 1x4. 5 matek, öt angol XD
És a Con előtti péntek tanítás nélküli Reneszánysz-nap
Az lópikula... én most vagyok tizedikes, és nekem tavaly heti 40 órám volt (Mint most is, eggyel félreszámoltam, mert beleszámoltam a másik csoport számtechjét is)
Na de ez nem olyan dolog amin versengeni kellene.
Amúgy szakközépbe járok.
A témához: Fényképezzetek is majd, annyira zavart hogy nyáriról nem készültek képek (Meg tök csendben futott le az egész)
Nekem hétfő 7, a többi 6, kivéve a péntek, ami minden 2. héten 7.
Hogy a témához is hozzászóljak: kiderült, hogy egyik osztálytársam vasárnap megy, haverom mindkét nap, én szombaton akartam menni, de kénytelen vagyok így mindkét napon jelen lenni
Én 8.os vok és szerda hét a többi hat és van egy nulladik órám csütörtökön
Uhh ti hova jártok ?? Kínzó táborba ez kőkemény ,de nem akarok senkit megsérteni
az még jobb
óóó de gázz, szegénykém
Remélem nekünk nem tervezik ezt...
Tudjátok h a sulee második napján hány óránk lesz? 8 Hát nem gáz??? XD Azért mi sem vagyunk stréberek