Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
beküldve: 2008-09-04 15:44:00
(#449) Szombati jegy - csekk
Bejárati tömegoszlató plazma kéziágyú - csekk
Pultelőtti sepregető surikenvető - csekk
Nagytermi helyteremtő repeszgránát - csekk
Naruto fejpánt követő föld-föld rakéta - csekk
Oké, mehetünk!
Bejárati tömegoszlató plazma kéziágyú - csekk
Pultelőtti sepregető surikenvető - csekk
Nagytermi helyteremtő repeszgránát - csekk
Naruto fejpánt követő föld-föld rakéta - csekk
Oké, mehetünk!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Akkor 11:00-kor találkozó már csak azt nem tom hol
Pecsa előtt a padoknál!
Nekem már a jegyem is megvan!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-09-04 15:00:14
beküldve: 2008-09-04 13:43:31
(#447) Akkor 11:00-kor találkozó már csak azt nem tom hol
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-09-04 13:15:38
(#446) Most azt mondjátok meg nekem, hogy mi az a ParaPara?
Barátod a Google Definíció az ötödik hozzászólásban.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-09-04 08:46:42
(#443) Mit nem adnák egy emeltszintű angolért..msot majd alhatok órán, mert a középsulis anyagot már ezer éve tudom..
Szerintem kezdjük egy alapszintű magyarral.
Bocs Necro ez kibuggyant, de fájt volna, ha bent marad! Písz
Ez hatalmas!!!
A fórumtali akkor legyen 11.00 v. 11.30-kor, addigra már úgyis ott van mindenki és nem ütközik semmi cirkusszal.
Megvéve
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-03 21:11:13
(#441) a fórumtali jó ötlet nagyon, mondjuk én nem szólok semmit ,mert addigra úgyis elfelejtem ... lehet fel kéne írnom v.hová
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2008-09-03 21:11:26
beküldve: 2008-09-03 20:41:34
(#440) Azzal a 11:00 időponttal inkább ki vagyok békülve. Mindenesetre már 11:00 körül ott leszek, lelépek az Aikido bemutatóról.
beküldve: 2008-09-03 16:27:53
(#439) elvileg fórumtali szombat 11-11:30 környékén..legalábbis eddig úgy fest h ebből mégis mi lesz azt még nem tom...
Okés, köszike^^
Az az időpont nekem is jó^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-09-03 15:50:09
(#437) elvileg fórumtali szombat 11-11:30 környékén..legalábbis eddig úgy fest h ebből mégis mi lesz azt még nem tom...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Sziasztok! Csak egy pillenetra ugrottam fel, sajnos nem tudom visszaolvasni, amit írtatok. Fórumtaili akkor mikor is lesz? Mire jutottatok? Előre köszi^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-09-03 07:47:22
(#435) a fórumtali nkem is jó ..és vki mondta h készítsünk képet..minek elhívjuk gege haverját "sanyit" és meg van oldva ..mindenki készüljön fel h kiugrik a bokorból és lefotoz..de naon szeretjük őt.. (..szoal nem bántom..sőt.. )..akk tali időpontja jó mindenkinek?
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..