Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
Csak szombatra akarok. :) Eleve rosszul vagyok a tömegtől és egy ilyen esemény elég egy napra... xD Majd talán egyszer elmegyek két napra. Vagy nem. xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
LOL, jól megpakoltad magad jegyekkel XD
-nekem sajna nem lehet a kezemben, mert elővételes...
-csak szombatra jössz? ....szegény
-nekem sajna nem lehet a kezemben, mert elővételes...
-csak szombatra jössz? ....szegény
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Tailor, ez az, amire gondolok?
Ha arra gondolsz hogy jegyüzérként tengetem a szabadidőmet akkor nem. Csak okulván egy elöző esetből ahol a fele társaság akikkel mentem nem jutott be inkább magamra vállalom a jegyekből való bevásárlást.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Nekem azt tudnom kéne? OO
Plusz, ha mangafanosra elmegyek, akkor a többire is illene, én viszont nem vagyok hajlandó négyfelé rohangálni (ha nem öt). >.<"
Nem megyek sehova. >D
Plusz, ha mangafanosra elmegyek, akkor a többire is illene, én viszont nem vagyok hajlandó négyfelé rohangálni (ha nem öt). >.<"
Nem megyek sehova. >D
Hanon, reméltük, eljössz, de nem számítottunk többre. (vagy csak a magam nevében beszéljek? )
Fórumtali 11 órakor, eddig ez a legutóbbi biztos időpont.
Tailor, ez az, amire gondolok?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-09-05 20:31:02
beküldve: 2008-09-05 20:27:44
(#490) Nekem azt tudnom kéne? OO
Nem megyek sehova. >D
Nem megyek sehova. >D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ő a con napjára gondolt.
//update: ó, bocsánat, előző postomban úgy értettem a helyszínen nem tudsz két napos jegyet venni.
De azt hol hangsúlyozza, hogy nem lehet boltban jegyet venni? Oda van írva, elővételben lehet interneten keresztül, és a partnereknél, ami igaz csak pár napja teljes, de a felsorolásban eddig is itt volt.
//update: ó, bocsánat, előző postomban úgy értettem a helyszínen nem tudsz két napos jegyet venni.
De azt hol hangsúlyozza, hogy nem lehet boltban jegyet venni? Oda van írva, elővételben lehet interneten keresztül, és a partnereknél, ami igaz csak pár napja teljes, de a felsorolásban eddig is itt volt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-09-05 18:40:05
beküldve: 2008-09-05 17:03:06
(#486) És akkor uran mégis miért írta ezt?
"Igen, lesz jegy a PeCsánál a con előtt, de csak egynapos (ahogy te is írtad)."
Jó, h félreértések lesznek ebből.
"Igen, lesz jegy a PeCsánál a con előtt, de csak egynapos (ahogy te is írtad)."
Jó, h félreértések lesznek ebből.
MIANEVED?!
Ha veszel egy kiló kenyeret a boltban, akkor az nem elővétel. Ha a bankban átutalsz pénzt és később veszed át a boltban a kenyeret, akkor az elővétel.
Na most helyettesítsd be a kiló kenyér helyére a kétnapos Con jegyeket. Akkor most ki nem ismeri az elővétel kifejezést és annak értelmét?
Zsolti: miért lenne az?
Na most helyettesítsd be a kiló kenyér helyére a kétnapos Con jegyeket. Akkor most ki nem ismeri az elővétel kifejezést és annak értelmét?
Zsolti: miért lenne az?
Szerk: .., 2008-09-05 17:03:30
Ha akármilyen boltban veszed, az is elővétel. :)
Szerk: ha a con-on veszed, akkor az ott van helyben, de ha ELŐRE megveszed egy boltban, és a rendezvényre JEGGYEL A ZSEBEDBEN mész, akkor az elővétel volt, nem? Omg...
Szerk: ha a con-on veszed, akkor az ott van helyben, de ha ELŐRE megveszed egy boltban, és a rendezvényre JEGGYEL A ZSEBEDBEN mész, akkor az elővétel volt, nem? Omg...
Szerk: Zsolti 2008-09-05 17:15:10
Abszolút rossz volt a megfogalmazás: "Figyelem, két napos jegyet csak elővételben lehet vásárolni!". És jobb oldalt a menüsorban van az "Elővétel" menüpont. Itt senki sem beszélt előrendelésről, amit te belekevertél. Ebből sehogy sem jön le az, hogy lehet kapni a boltokban is. Sőt, direkt hangsúlyozza, hogy nem lehet.
Ennyit a MATról, szerintem nem kevés ember kárára volt ez a hibájuk.
Jelen esetben a MAT egyetlen hibája, hogy feltételezte, a conra jegyet váltani szándékozók ismerik az 'elővétel' kifejezést és annak értelmét, ezért nem mérnöki precizitással fogalmaztak.
Kyoto:
Akinek nem inge, és más hasonló népi bölcsességek... ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Őszintén, ennél konkrétabban mégis hogyan magyarázod el azt, hogy helyszínen nem tudsz jegyet venni, csak előre?
Abszolút rossz volt a megfogalmazás: "Figyelem, két napos jegyet csak elővételben lehet vásárolni!". És jobb oldalt a menüsorban van az "Elővétel" menüpont. Itt senki sem beszélt előrendelésről, amit te belekevertél. Ebből sehogy sem jön le az, hogy lehet kapni a boltokban is. Sőt, direkt hangsúlyozza, hogy nem lehet.
Jepp, Kiora-csannak és nekem már van jegyünk!
Kész, eldöntöttem: következő országgyűlési választáson arra szavazok, aki garantálja, hogy negyedévente mindenkivel iratnak egy szövegértési feladatsort, és aki száz pontból nem ér el ötvenet, azt eladják rabszolgának egy afrikai országba.
AZ jó
És remélem
Nem rám értetted az OFF-ot
MIANEVED?!
beküldve: 2008-09-05 16:46:11
(#480) Jepp, Kiora-csannak és nekem már van jegyünk!
Kész, eldöntöttem: következő országgyűlési választáson arra szavazok, aki garantálja, hogy negyedévente mindenkivel iratnak egy szövegértési feladatsort, és aki száz pontból nem ér el ötvenet, azt eladják rabszolgának egy afrikai országba.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-09-05 16:46:45