Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
beküldve: 2008-09-06 13:03:59
(#509) Lévén a vidéki Sárkánytűz boltokban csak hétfőtől lehet kapni mindenféle jegyeket, elvileg nem lehetetlen a beszerzés. Plusz tizenkettedikéig még lehet utalással intézni az animecon oldaláról is.
akkor most már sehol sincs jegy?
Nem mintha engem érintene, csak pár haveromat...
Sehol sincs?Se a Trillianban, sem a SakuraZakában?
Nem mintha engem érintene, csak pár haveromat...
Sehol sincs?Se a Trillianban, sem a SakuraZakában?
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-09-06 12:18:22
(#507) Sehol... mindent végigtelefonáltam, a PeCsában meg személyesen voltam... és elővételben sem lehet már....
és Köszi, jó lett volna, de így jártam
és Köszi, jó lett volna, de így jártam
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-09-06 12:18:56
Nincs már Trillianban sem?
PeCsa?
Azt tuti, h SakuraZakában már nincs jegy...
Tegnap délelőtt itt írogattam, h megyek magamnak jegyet venni, ha akkor szóltál volna nagyon szívesen vettem volna neked is...
PeCsa?
Azt tuti, h SakuraZakában már nincs jegy...
Tegnap délelőtt itt írogattam, h megyek magamnak jegyet venni, ha akkor szóltál volna nagyon szívesen vettem volna neked is...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-09-06 12:07:08
beküldve: 2008-09-06 11:55:32
(#505) Ne haragudjatok, ha már volt valami hasonló bejelentés, vagy miegyéb, de az volna a problémám, hogy már 4-én elfogytak a jegyek, a szombatiak, és én csak szombatra tudnék menni... és ma, azaz 6-án már SEHOL nem lehet kapni... csak vasárnapra...
Ezért kérdezném kétségbeesve:
Van-e Valakinek felesleges kétnapos, vagy szombati jegye?? Mert ha létezik ilyen személy, akkor nagyon kérem, szóljon nekem, bármilyen elérhetőségen...(ami a profilomban van)
....
Ezért kérdezném kétségbeesve:
Van-e Valakinek felesleges kétnapos, vagy szombati jegye?? Mert ha létezik ilyen személy, akkor nagyon kérem, szóljon nekem, bármilyen elérhetőségen...(ami a profilomban van)
....
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-09-06 10:16:42
(#504) nah ha jól látom semien más progit nem üt a fórumtali szal lehetelbattyogok rá, aztán meglátom maradok e
pár embert már ismerek, remélem a többiekkel is zökkenőmentesen fog menni az ismerkedés
uff
pár embert már ismerek, remélem a többiekkel is zökkenőmentesen fog menni az ismerkedés
uff
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Most mi?
Elővétel:
Interneten foglalás és a "partnereknél" pl. Trillian-ban, van elővétel.
Ha most rám célozgatsz, akkor kapufa mert én a legelejétől értem ezt, csak uran bezavart, mikor azt írta:
"Kapható jegy Con ELŐTT, DE CSAK 1napos!"
És mivel nekem 2napos kellett, ebből az jött le, h csak internetes foglalással lehetett 2napos jegyet venni.
Ezért rákérdeztem konkrétabban, és akkor már írta, h "jah, így tényleg elég félreérthető volt"
Elővétel:
Interneten foglalás és a "partnereknél" pl. Trillian-ban, van elővétel.
Ha most rám célozgatsz, akkor kapufa mert én a legelejétől értem ezt, csak uran bezavart, mikor azt írta:
"Kapható jegy Con ELŐTT, DE CSAK 1napos!"
És mivel nekem 2napos kellett, ebből az jött le, h csak internetes foglalással lehetett 2napos jegyet venni.
Ezért rákérdeztem konkrétabban, és akkor már írta, h "jah, így tényleg elég félreérthető volt"
Köszönöm kedvességed.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-09-06 10:18:57
XD
hát én sem szeretem a tömeget...de azért két napig még elviselem a lökdösődést ^^
am. a Sakurás tapasztalatom szerint csak szombaton vannak nagyon sokan, mivel sokan vidékről jönnek, és a szállást nem tudják megoldani, vagy nem éri meg....
ezért vasárnap kevesebben vannak ^^
Nekem furcsa volt h nem a tömegtől voltam ki, hanem az első napon kb. az AMV versenyig lejártam a lábamat, és nem bírtam állni...aztán szép vízhólyagok lettek rajta
(ez talán azért volt, mert mindent meg kellett nézni, ahová a barátnőm elhurcolt...XD)
Mondjuk a 2. napon igazán csak a cp performance miatt voltak jópáran ott...bár érezni lehetett a különbséget, h odafértél az animeboltok és mangaárusok pultjához...
De helyet még a 2. napon sem találtunk a nagyteremben, csak a performance és a japán zenei videóknál tudtunk leülni az emelvényen a lépcsőkre...
Talán páran hallottak minket, azzal szórakoztunk h fangörlök módjára Gackt videójánál sikítunk, amikor a fákat mutatják XD (az a szamurájos klipp, vagy melyik volt)
hát én sem szeretem a tömeget...de azért két napig még elviselem a lökdösődést ^^
am. a Sakurás tapasztalatom szerint csak szombaton vannak nagyon sokan, mivel sokan vidékről jönnek, és a szállást nem tudják megoldani, vagy nem éri meg....
ezért vasárnap kevesebben vannak ^^
Nekem furcsa volt h nem a tömegtől voltam ki, hanem az első napon kb. az AMV versenyig lejártam a lábamat, és nem bírtam állni...aztán szép vízhólyagok lettek rajta
(ez talán azért volt, mert mindent meg kellett nézni, ahová a barátnőm elhurcolt...XD)
Mondjuk a 2. napon igazán csak a cp performance miatt voltak jópáran ott...bár érezni lehetett a különbséget, h odafértél az animeboltok és mangaárusok pultjához...
De helyet még a 2. napon sem találtunk a nagyteremben, csak a performance és a japán zenei videóknál tudtunk leülni az emelvényen a lépcsőkre...
Talán páran hallottak minket, azzal szórakoztunk h fangörlök módjára Gackt videójánál sikítunk, amikor a fákat mutatják XD (az a szamurájos klipp, vagy melyik volt)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-09-06 00:18:01
(#500) Valaki, aki nálam több türelemmel és pedagógiai érzékkel rendelkezik, legyen olyan jó, és "rajzolja le" az elővásárlás problémakörét azoknak, akiknek még mindig nem tiszta...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-05 23:44:29
(#499) Helló
Lényegében az
előrendelést: vissza lehet mondani pl azzal a címszóval,hogy "a rendszer túlterhelt mivolta miatt került kiadásra" ilyenkor " kötelező a pénzvisszafizetési garancia".
Elővétel: Ebben az esetben a határidő ( érdekesen jelen esetben 09.12 elviekben még kellene, hogy legyen elővétel azaz jegy) beérkeztéig leadott FIZETETT igényléseket "kötelező teljesíteni".
A bankszámlaszám alapján OTP bankos átutalás melynek teljesítési határideje 8 nap. A későbbiekben beérkzett utalásokra lehet nemleges választ adni, nem érkezett meg határidőn belül.
Lényegében az
előrendelést: vissza lehet mondani pl azzal a címszóval,hogy "a rendszer túlterhelt mivolta miatt került kiadásra" ilyenkor " kötelező a pénzvisszafizetési garancia".
Elővétel: Ebben az esetben a határidő ( érdekesen jelen esetben 09.12 elviekben még kellene, hogy legyen elővétel azaz jegy) beérkeztéig leadott FIZETETT igényléseket "kötelező teljesíteni".
A bankszámlaszám alapján OTP bankos átutalás melynek teljesítési határideje 8 nap. A későbbiekben beérkzett utalásokra lehet nemleges választ adni, nem érkezett meg határidőn belül.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Az én 7 szombatim felváltja a te egy kétnapos jegyedet! >: D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-09-05 21:02:45
Csak szombatra akarok. :) Eleve rosszul vagyok a tömegtől és egy ilyen esemény elég egy napra... xD Majd talán egyszer elmegyek két napra. Vagy nem. xD
én még így is irigyellek, mert én egy napra se mehetek T.T Pest messze van inenn ,anyu meg szigorú. pedig lenne útitársam. odafele kábé 3 vagy 4 emberrel, vissza pedig 2-3 emberrel tudnék menni. csakhát két és fél óra innen pest... :\ Pedig én annyira akartam menni megismertem volna Kibáékat meg a többieket. de mindegy, tavaszira mindenképp el szeretnék jutni ^^
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
Ha esetleg rajtad maradna egy jegy, akkor én a fórumtalin szívesen vennék tőled.