Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Részemről rendben. :)
Nekem is jó.
Szerintem kezdjük egy alapszintű magyarral.
Ez ottvolt..
Részemről rendben. :)
szerk:
[Link]
[Link]
Részemről az időpont megvéve, kedvencedik tesókám...
Szerintem kezdjük egy alapszintű magyarral.
A fórumtali akkor legyen 11.00 v. 11.30-kor, addigra már úgyis ott van mindenki és nem ütközik semmi cirkusszal.
Némelyik műsor annyira szánalmas, ha közönség szégyelli el magát a CP-zők helyett...
Mit nem adnák egy emeltszintű angolért..msot majd alhatok órán, mert a középsulis anyagot már ezer éve tudom..
Mit megnem adnék ha az egész angol nyelvet eltörölnék a földön! Ha nem lenne több angol óra!
HITETLEN! Az angol még mindig jobb mint a német:P
Mit nem adnák egy emeltszintű angolért..msot majd alhatok órán, mert a középsulis anyagot már ezer éve tudom..
Mit megnem adnék ha az egész angol nyelvet eltörölnék a földön! Ha nem lenne több angol óra!
Napok sorrendjében így vanak az óráim, 4 (10kor kezdődik a suli hétfőn, utánna megyek 2től 6ig mekibe dolgozni), 5 (jej^_^), 7,7,7. Az angolból idén érettségizem középre, aztán majd jön az emelt. Tök happy vagyok, hogy még dolgozni lesz időm, a DÖK elnökség (állítólag jelölnek????), gyermekjólétis meló plusz tanulás ezerrel mellett.
Mért az én sulim angol tagozatos és idén végzek a középfokkal mert az alapfokot ,már tudjuk ,de ez nem versengés mint mondta Nagashi