Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
beküldve: 2008-08-30 20:27:34
(#374) Én most megyek először conra és megtudnátok mondani hogy külföldi mangákat is lehet venni mondjuk Bleach -et?
beküldve: 2008-08-30 17:52:58
(#373) áá már nagyon tervezem hogy megyek de nemtom elszánni rá magam... am... nemtudjátok esetleg mikor lesz szeged vagy debrecen vagy valahol a tiszántúlon megrendezve egy con?/bocs ha hülyeséget kérdeztem/
I my dreams I can fly (:
Tényleg, a titkos fegyvert kihagytam^_^
A lényeg az, hogy lesz
A lényeg az, hogy lesz
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-30 17:28:45
(#371) hmm..hmm..már látom is magam előtt a jövőmet:
Szombaton:
-bekóborlok valahogy az elővételes jegyemmel, egy Katannal, egy Rosiellel, meg egy Daimoonnal, valamint a titkos fegyverrel a pecsába, magunk mögött hagyva a végtelen sort...
-mint a Sakurán, most is érdekelni fog az AMV vetítés, hiába uncsi néha XD, addig vásárlás...utána craft, azt megnézem
-14től esetleg fórumtali beszúrása a programok közé XD
-AMV verseny!!! yeah!!! XD (ez kötelező)
-utána már csak shopping és talik a haverokkal, esetleg ide is be lehet szúrni a fórumtalit, bár ez már nagyon későn van ahhoz.
Vasárnap:
-itt is lehet fórumtali...valamikor, esetleg...
-talán szombaton a sorban, kint??? bár, elég hosszú, és nagy, és félelmetes az a sor
-performance!!!!!! ez is kötelező
-yayyyy, japán zenei videók, yeee!!!
Így csak még jobban várom a cont!!!
Szombaton:
-bekóborlok valahogy az elővételes jegyemmel, egy Katannal, egy Rosiellel, meg egy Daimoonnal, valamint a titkos fegyverrel a pecsába, magunk mögött hagyva a végtelen sort...
-mint a Sakurán, most is érdekelni fog az AMV vetítés, hiába uncsi néha XD, addig vásárlás...utána craft, azt megnézem
-14től esetleg fórumtali beszúrása a programok közé XD
-AMV verseny!!! yeah!!! XD (ez kötelező)
-utána már csak shopping és talik a haverokkal, esetleg ide is be lehet szúrni a fórumtalit, bár ez már nagyon későn van ahhoz.
Vasárnap:
-itt is lehet fórumtali...valamikor, esetleg...
-talán szombaton a sorban, kint??? bár, elég hosszú, és nagy, és félelmetes az a sor
-performance!!!!!! ez is kötelező
-yayyyy, japán zenei videók, yeee!!!
Így csak még jobban várom a cont!!!
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Fórumtalálkozó: most minden mást ennek rendelek alá, tehát nekem mindegy, hogy mikor lesz. De hogy konstruktív legyek, javasolnám a délután két órás kezdőidőpontot
Szerintem jó ötlet. Két szavazat ide^^
beküldve: 2008-08-30 15:09:08
(#369) Végre fentvan a program, érdekesnek ígérkezik ez a Con is. ^^ A Cosplayversenyek emlékezetes pillanataira nagyon kíváncsi vagyok, jó lesz így összeszedve látni az egészet
Kimonobemutatót is lecsekkolom, kíváncsi vagyok rá, kinek hogy sikerült Aikido jöhet, úgyis ki akartam próbálni a közeljövőben A helybenrajzolósra benézek, kíváncsi leszek, ki mit alkot, de most nem veszek ceruzát a kezembe.^^ Nem az én asztalom a helyben rajzolás, van olyan, hogy nem jön éppen akkor a rajzolókedvem, és akkor valahogy nem megy. Nem kockáztatom meg a dolgot.
Persze a best a MangaFan fórumtali lesz, három óra is lesz egyszerre a kezemen, hogy le ne késsem. Nagyon szeretnék már találkozni mindenkivel, Kaminagát egész nap boldogítom, a sorbanállástól kezdve kénytelen lesz hallgatni a süket szövegemet Már a sorban is nagy banzáj lesz, lesem, kik vannak ott, ismerős arcok, esetleges "Szerintem ő lesz az, de nem vagyok benne biztos" jelöltek
Nah akkor, emberek : Mikor is legyen a fórumtali?
Kimonobemutatót is lecsekkolom, kíváncsi vagyok rá, kinek hogy sikerült Aikido jöhet, úgyis ki akartam próbálni a közeljövőben A helybenrajzolósra benézek, kíváncsi leszek, ki mit alkot, de most nem veszek ceruzát a kezembe.^^ Nem az én asztalom a helyben rajzolás, van olyan, hogy nem jön éppen akkor a rajzolókedvem, és akkor valahogy nem megy. Nem kockáztatom meg a dolgot.
Persze a best a MangaFan fórumtali lesz, három óra is lesz egyszerre a kezemen, hogy le ne késsem. Nagyon szeretnék már találkozni mindenkivel, Kaminagát egész nap boldogítom, a sorbanállástól kezdve kénytelen lesz hallgatni a süket szövegemet Már a sorban is nagy banzáj lesz, lesem, kik vannak ott, ismerős arcok, esetleges "Szerintem ő lesz az, de nem vagyok benne biztos" jelöltek
Nah akkor, emberek : Mikor is legyen a fórumtali?
beküldve: 2008-08-30 15:02:44
(#368) Fórumtalálkozó: most minden mást ennek rendelek alá, tehát nekem mindegy, hogy mikor lesz. De hogy konstruktív legyek, javasolnám a délután két órás kezdőidőpontot
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-30 13:32:32
(#367) Igen, ez a nagy dilemma. Örülnék, ha aki komolyan gondolja ezt az egészet egy kicsit aktivizálná magát, mondja, hogy neki hogy jó, mert így nem sokra megyünk.
Én bármikor ráérek, ha hamar van, ha későn. Azért még az erhir. előtt kellene lerendezni a dolgot.
Nekem most a CosPlay nem fekszik, de megnézem, van egypár barátnőm, akiknek segítek majd az öltözésben.
CosPlay után szétmegy a banda, kimennek a terepre fotózkodni a CosPlayerekkel, szétmegy a csapat, nembiztos hogy össze tudunk boronálni mindenkit.
Én bármikor ráérek, ha hamar van, ha későn. Azért még az erhir. előtt kellene lerendezni a dolgot.
Nekem most a CosPlay nem fekszik, de megnézem, van egypár barátnőm, akiknek segítek majd az öltözésben.
Oda-vissza dolog, tavasszal hatalmas szükségem lesz a segítségre, helyben teszik fel rám a mecha-jelmezt, ami nem kétperces dolog.
CosPlay után szétmegy a banda, kimennek a terepre fotózkodni a CosPlayerekkel, szétmegy a csapat, nembiztos hogy össze tudunk boronálni mindenkit.
beküldve: 2008-08-30 13:21:22
(#366) DORAEMON!!!11 Azt muszáj lesz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ha valakit nagyon érdekel a Cosplay, akkor mindenképp utána kéne tenni, mert ha sokan lesznek a találkozón, akkor elhúzódhat, és lekési az a személy a "teendőjét". De ha utána lenne, akkor meg nem biztos, hogy mindenki eljönne rá.
Túl korán se lenne jó, mert lehet valaki később tud csak jönni (busza késik, vagy nem jön, stb.), de szerintem a délutáni időpont se volna nagyon jó, mert akkor már mindenki a kitervezett dolgát intézné, vagy akármi.
Nem tudom, döntésképtelen vagyok.
Túl korán se lenne jó, mert lehet valaki később tud csak jönni (busza késik, vagy nem jön, stb.), de szerintem a délutáni időpont se volna nagyon jó, mert akkor már mindenki a kitervezett dolgát intézné, vagy akármi.
Nem tudom, döntésképtelen vagyok.
beküldve: 2008-08-30 13:03:00
(#364) Akkor .
Mindenki mond egy ötletet.
^_^
Mellé érveket. És majd összerakjuk, hogy mindenkinek jó legyen.
Annyi biztos, hogy szombat. CosPlay előtt vagy után legyen?
Első napirendi pont.
Mindenki mond egy ötletet.
^_^
Mellé érveket. És majd összerakjuk, hogy mindenkinek jó legyen.
Annyi biztos, hogy szombat. CosPlay előtt vagy után legyen?
Első napirendi pont.
beküldve: 2008-08-30 13:00:24
(#363) Jéé tényleg :P:P
De jóó^^ Köszi, hogy szóltál :)
De jóó^^ Köszi, hogy szóltál :)
beküldve: 2008-08-30 12:57:47
(#362) El lehet kezdeni fontolgatni a fórumtalálkozó időpontját. Fent vannak a programok.
érzem h te vagy az én eberem.. felveszlek marketing tanácsadónak mit szólsz és megszervezzük a "2008-as téli animecont"mottónk:kicsit alternatív kicsit ..szerényebb de a miénk
Okés, benne vagyok^^
Jó meló lesz ez, sok embernek okozunk örömet, és végül szabadalmaztatjuk a Jingle-Bellst japánul XDXD
beküldve: 2008-08-29 18:43:35
(#360) érzem h te vagy az én eberem.. felveszlek marketing tanácsadónak mit szólsz és megszervezzük a "2008-as téli animecont"mottónk:kicsit alternatív kicsit ..szerényebb de a miénk
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-08-29 18:56:03